- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.441
Giz onun boyu uzun iskelet olugg o zamannKizzz moonu gazlama 48olur valla
48 benim gedefim degallll ayrica siz onu bilionuzzzzzzzz @ParteMoralllGiz onun boyu uzun iskelet olugg o zamann
Kimi biliyoh gi ben var anlamamah
Nye garanti benm daha cok uzun yolum var senin yookkiz sen garanti benden once olursunnn ama nidense cohhh hirsliyim suan
Aman yok simdi onu dusunemem hele 58gorimde kurumasamda olurAma senin 1.60 saaa 50 kilo tam oluuğğ boyunun 10 aşşagisi süpee oluyooobenim boy 1.65 ben 15 aşşasiyim söylemis miydim
Ayy guzel olurduuu heeeGel beraber yiyek tatlikomm
eeee olmammmiiiiii yarin 48immm
Evet bayaa belli oluyooo
kizzz oluu vallaa iskelet kokuomm menGiz onun boyu uzun iskelet olugg o zamann
Anlamadm
kiz bende anlamadmKimi biliyoh gi ben var anlamamah
Ne diyo ay bu giz şifreli şifreliAnlamadm
kiz bende anlamadm
Ay bilmiom hahahhahaNe diyo ay bu giz şifreli şifreli
Saol canimm ben diyetle verdim kalori sayarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek verdim ama yavas yavas 1 seneyi buldu vermemdiyet bitince spora ağırlık verdim ama suan yatili misafirim oldugu için spora yapmaya ara verdim seviyorum spor yapmayi
Seni de tebrik ederim canimmm ayy ne guzel cuma gelmeden güzel eksi haberleri geldii
Merhaba 14. Takım:)
Cuma zayıflama listesine geçen hafta başka bir grupla başladım. Ama grupla fikren pek uyuşamadık. Eğer grubunuzda yeni üye arayışı varsa aranıza katılmak isterim:)
Boyum 1.58, geçen hafta başladığım diyet neticesinde 66.9'dan bu sabah itibarıyla 65.9 kiloya indim. 25 yaşıma bu Cumartesi giricem. Bekarım, Ankara'da yaşıyorum, hem çalışıyorum, hem yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Bu aralar İspanyolca öğrenmeye başladım. Takip ettiğim belli bir diyet yok, kendimce kalorisi düşük yiyeceklerle doğru saatlerde beslenmeye çalışıyorum.
Günlük mesaj konusunda çok yoğun olmadığım zamanlar dışında aktif olurum.
Herkese Merhaba,
Kilom bu hafta itibarıyla 65.9
boy: 1.57
Ankara'da yaşıyorum. Çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Şimdilik bu kadar yeterli sanırım:)
Reklamda doritosa bakiiiom o bana bakkiii
Bizde de lays ve doritos var
Magnumlarida 10.kattan atsammi cocuklar bayram eder
Ama senin 1.60 saaa 50 kilo tam oluuğğ boyunun 10 aşşagisi süpee oluyooobenim boy 1.65 ben 15 aşşasiyim söylemis miydim
İyi günlerde kullan canım tiiii neden o kadar ucuzlatmışlarki fiyatları gerçi Mavi de 20 den veriyordu geçen baktığımda sağlıklı mutlu günlerinde giy üstünde parçalansınKızlaaaar. Bugün sabahtan waikikiye gittim. Ne güzel tişörtler var, ne güzel.10 tane aldım. Üstelik çoğu sadece 10 liraya. Alışveriş yapacaklara tavsiye ederim. :) Özellikle dar dar aldım ki 5 kilo verince iyice otursun, 10 verince bile giyilsin. :)
İyi günlerde kullan canım tiiii neden o kadar ucuzlatmışlarki fiyatları gerçi Mavi de 20 den veriyordu geçen baktığımda sağlıklı mutlu günlerinde giy üstünde parçalansın
Bayan mavi çok uyuz şeyler avr ben erkek maviden aldımTeşekkür ederim. :) Bayağı indirime girmiş, sonbaharlık bile aldım yahu.Uzun süredir alışveriş yapmıyordum. Bir de 6-7 ay önce 82 kiloydum, ondan coştum herhalde. :) Mavi'ye de girdim de beğenemedim yahu.
Bayan mavi çok uyuz şeyler avr ben erkek maviden aldımBak onu demeyi unuttum unisex tarzında tişörtler çokta güzel oldu
Valla ben aldım canım çokta güzel olduValla şeytan dürtmüyor değil erkekten al diye. Bayandan daha güzel şeyler var.
İyiymiş valla..gidip bakmak lazım..iyi günlerde giy canım..Kızlaaaar. Bugün sabahtan waikikiye gittim. Ne güzel tişörtler var, ne güzel.10 tane aldım. Üstelik çoğu sadece 10 liraya. Alışveriş yapacaklara tavsiye ederim. :) Özellikle dar dar aldım ki 5 kilo verince iyice otursun, 10 verince bile giyilsin. :)
Menude ne vardı canım..spora yüklen biraz kalori yakarsın..Arkadaşlar bugün iyi bir dayağı hakettim. Lütfen bana ceza verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?