- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.501
Afiyet olsun balim gayet güzelSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, peynir, beş zeytin, domates..
Akşam: bir tavuk göğüs, bir kase yoğurt, yedi zeytin..
İki saat yürüyüş yapıldı, su iki litre okdu daha da içerim .
Light dondurma da olsa 1 su bardagi fazla digil mi giiizzzzzzBugünkü menüm:
Sabah: 2 yumurta, 2 kk peynir, 200 ml süt, 2 yk yulaf ezmesi
Ara: 1 protein bar
Akşamüstü: 2 küçük tavuk pirzola, 3-4 elma dilim patates
Ara diyelim: 1 su bardağı dondurma (ama light)
Akşam: 1 su bardağı yoğurt
2 lt su.
Avm gezmesini spordan sayarsanız bir de o var.
Hemde persembe günü yarin tartilcaz bilmiyi misin haNeler yoktu ki ? Bu arkadaşımla birlikteydik dikkat edemedim. Çekirdek kola dondurma of of
Afiyet olsun ballisimmm harikasınnMenumu gec yazdim bugun
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir, ikifume
Domates zeytin
Cay
Aksam
Tavuk firinda
Yulafciklarim
Domates
Iki lt su
Hayilli ossun askitoşay gene bisiler aldim.kindimaaa misila 36 bidinnnnn lipplicralı pentelonnnnnn
Ayyy çok sevindimmm canimmmmm bak değişiklik ise yaradiİki günde olan..valla ben de şaşırdım..sana veSekerPancarii na çookk teşekkür ederim canım..
Light dondurma da olsa 1 su bardagi fazla digil mi giiizzzzzzkalorisi kaç bilmem de dondurma kelimesi yetti gözümün belermesine geri kalan güzel canim protein bar nasil bi şey pehiii
Kahvaltı olsa daha güzel olurdu tabi ama iyi menün canim afiyet olsunMerhabalar, ilk menümü vereyim
Kahvaltı işe geç kaldığım için yapamadım.
Öğlen yemeğinide yoğunluktan çekmecemdeki special k fesleğenli ile saat 14:00 gibi geçiştirdim.
Akşam 20:00 yarım tabak kıymalı, minik patatesli bamya
Yarım tabak semiz yemeği yağsız
1 kase cavık
Çok çok az lavaş ekmeği
Su 3 lt
3 bardak güllü yeşil çay
Spor yarım saat işe yürüme, yarım saat dönüş, sabah 75 ip atlama, 100 duvarla top oynama, 4 kat merdiveni iki kere çıkıp inme
Afiyet olsun tatlikomEki Görüntüle 1869213 İyi Akşamlar kizlar
Nasil oldu annecin kuzum❣Valla bizde geçmiş olsun misafirleri var canim ara ara bakıyorum.Bu haftaa hepp yorgun hepp yorgunn ne agladim.beee
AhahahhBen de diyorum ki "Ne dönüşüme sokmuş kendini, kaş bile yaptırmış."Artık kilo verdikçe karar vereceğim o zaman kaçta duracağıma. :)
Su pilavi yemesen olmaz dmiiSabah iki catal peynir iki üç zeytin avuc içi kadr yer fistik
Ogle avuç icinin yari kadar yer fistik
14:30 kurutulmuş tarhans çorbası bi kase bi kase yoğurt
19:00 cenaze evindeydik ;iki yk haslanmis et,bi yk pirinç pilav , iki yk salata yemekle beraber hap icecgim icin pilav bi yk yedim bi isirimlik tatli
2 lt su yarim saati geckin yuruyus
Çok pişmanım gerçekten. Neden böyle oluyo anlamıyorum? Çok aç kalınca patlama yaşıyorum bi kaç gün son4ra yeme konusundaHemde persembe günü yarin tartilcaz bilmiyi misin ha
Good job..Menün çok güzel hemde sporlu..Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domatesli biber sote bol yeşillikli salata kk peynir 4 zeytin
Akşam mercimek çorbası 4 köfte salata 1 ince dilim ekmek
1 saat yürüyüş yapıldı
canim sen nasil bi diyet uyguluosun gozden kacirdim sanirim..menun guzel sadece 4 dilim ekmek cok geldi bana nerdeyse yarim ekemk gibiSüt ve süt ürünleri içermeyen Menüm
Kahvaltı iki dilim ekmek yumurta beş zeytin
Öğle bir tabak taze fasulye iki dilim ekmek
Ara bir fincan kahve üç ceviz altı kara üzüm
Akşam ızgara tavuk bir parça köfte bir tane salata soda
Eşimin doğum günüydü.ama tabiki pastadan yemedim.
Yarın callanetics e başlıcam inşallah arkadaşlar. İçinizde yapıp sonuç alan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?