Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun balim gayet güzel

Light dondurma da olsa 1 su bardagi fazla digil mi giiizzzzzz kalorisi kaç bilmem de dondurma kelimesi yetti gözümün belermesine geri kalan güzel canim protein bar nasil bi şey pehiii

Light dondurma da olsa 1 su bardagi fazla digil mi giiizzzzzz kalorisi kaç bilmem de dondurma kelimesi yetti gözümün belermesine geri kalan güzel canim protein bar nasil bi şey pehiii

Kardeşimin gazına geldim valla. :) Her zaman olmaz.
Şimdi şöyle ki ben normalde spor salonuna gidiyorum. Düzenli spor yapan biri olduğum için protein ihtiyacım daha çok oluyor. Etle de çok aram olmadığı için genelde protein tozu, ara ara da protein bar görebilirsiniz menümde. Çok masum barlardan birini alıyorum. Yağı ve karbonhidratı düşük, proteini yüksek. Bir nevi çikolata gibi düşün.

Kahvaltı olsa daha güzel olurdu tabi ama iyi menün canim afiyet olsun

Merhaba arkadaşlar iki gündür giremedim.malum bebişim çok huysuz gündüz uykusu uyuyamıyo .alerjisi varmış.dr süt ürünlerini 15 gün yasakladı.sırayla deneyip bulucaz inş.
Bu arada Dr.lara güvenim hiç kalmadı.herbiri ayrı telden.birisi dizanteri dedi.diğeri alerji.3.dr da alerji dedi..yani doğru teşhis için üç Dr şart

Sabah iki catal peynir iki üç zeytin avuc içi kadr yer fistik
Ogle avuç icinin yari kadar yer fistik
14:30 kurutulmuş tarhans çorbası bi kase bi kase yoğurt
19:00 cenaze evindeydik ;iki yk haslanmis et,bi yk pirinç pilav , iki yk salata yemekle beraber hap icecgim icin pilav bi yk yedim bi isirimlik tatli
2 lt su yarim saati geckin yuruyus

Ben de diyorum ki "Ne dönüşüme sokmuş kendini, kaş bile yaptırmış." Artık kilo verdikçe karar vereceğim o zaman kaçta duracağıma. :)
Ahahahh çok seviyorum bu kadinin yaptığı makyaj videolarini izlemeyi tabi canim herkese yakişan bi kilo var bakip karar verirsin

Su pilavi yemesen olmaz dmii

Süt ve süt ürünleri içermeyen Menüm
Kahvaltı iki dilim ekmek yumurta beş zeytin
Öğle bir tabak taze fasulye iki dilim ekmek
Ara bir fincan kahve üç ceviz altı kara üzüm
Akşam ızgara tavuk bir parça köfte bir tane salata soda
Eşimin doğum günüydü.ama tabiki pastadan yemedim.
Yarın callanetics e başlıcam inşallah arkadaşlar. İçinizde yapıp sonuç alan varmı.

canim sen nasil bi diyet uyguluosun gozden kacirdim sanirim..menun guzel sadece 4 dilim ekmek cok geldi bana nerdeyse yarim ekemk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…