- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.541
Evet Olabilir canımKizz catlakk bismillaahonlar uyuyodur simdi pireleeeee ucusuyodur
Benim kız sağolsun 6.5 da uyandı sen niye erken uyaniyorsun çalışıyormusun parteecim arkaSen ortalamani hespla yaz adaylara
Pufff yokkkk kiz icin evdeymm.S
Benim kız sağolsun 6.5 da uyandı sen niye erken uyaniyorsun çalışıyormusun parteecim arka
TartildinmiEvet Olabilir canımben 6.5 da uyandım
Evet tatlım 1.200 eksideyim ama nasil hesaplanıyor yardımcı olurmusun acemiligime ver bilmiyorumTartildinmi
***ADAYLAR LİSTESİ***
Yazagelen( 72.5/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 10 agustos 2016, başlangıç kilo 72.5, hedef kilo:???, 26 agustos 2016 da listede
Günaydınlar, hayırlı Cumalar herkese :)
Hemen kilo mu vereyim
Geçen hafta:66.9
Bu hafta:65.9
Fark:1
Yüzde: 1.4
70-68,7=1,3 kgEvet tatlım 1.200 eksideyim ama nasil hesaplanıyor yardımcı olurmusun acemiligime ver bilmiyorumsenin kuzun ne kadarlik yada kaç yasinda
Hayy maşallah kuzucukk yaaa Allah bağıslasın canımm çok erken kalkıyormuşşPufff yokkkk kiz icin evdeymm.
Benim uyku saati degismez kiz cok erkn kalkiyo..
Hatta gun aydinlaniyo o kalkarken ben yine uyu uyan 7 7.30yapiyom saati..
Ezan zamani agladi baya aldim yanimaa sonra kalkmissss basimda yerde dikiliyo gozumu bi actm tobe korktumcibik cbik bana bakio benim kiz boyle
Var cnm paylasiyormm@ParteMoralll canım tartıldın mı fark var mı..
hahahaha sorma yaaaHayy maşallah kuzucukk yaaa Allah bağıslasın canımm çok erken kalkıyormuşş
Kızz parteee dün o kadarr stress yaşadın maşallah ne güzell kilo vermişssin***14.TAKIM 477. ETAP***
ParteMoralll (69.5 /67.4 / 2.1/% 3.02)
seksensekizli ( 76.5/ 76/0.5 /%0.65)
brokenangel26(103.6/ 102.6/ /%)
selcanmehmetcan( 82.5 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0, hedef kilo 65
14.Takım Ortalaması:%
Waaoow cnm supersnGünaydın kızlar..kilom..
Geçen hafta: 80.8
Bu hafta: 79.0
Fark: 1.8 kg
Bir kg vermissiiinnn tebrikler cnmmm superrrOooo maşallahh bu haftaa hep eksiliyizz çok iyi maşallahh bizee
Kızz parteee dün o kadarr stress yaşadın maşallah ne güzell kilo vermişssinAllah seniii nii etmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?