Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hafta ici durdugu zamanda oldu cnm ben acikcasi 68bekliodm hafta ici ama dahada indim sukur.
Ben haftaiçi hiçç tartılmadım davul gibiiyim halada öyleyim gerçide dün tartıldım uçtum sevinçten bugünde aynı çıkınca iyice bir uçtum.Lakin halaa şişekk gibiyimm

Ayyy inşallah canımm bende öyle düşünüyorum bu malum günlerde hep artı çıkardımm ben dünki şaşkınlığım ondandı.Haftaya kocaman bir maşallahını alırım artık
Benimkininde eli kulağında şişkinlik olurdu bende de hep ama eksi gördüm sen gibi sevindim hep artı olurdu normalde

Benimkininde eli kulağında şişkinlik olurdu bende de hep ama eksi gördüm sen gibi sevindim hep artı olurdu normalde
Sormaa valla ağzım kulaklarımda canım valla bir bitmedi ağrım başladı şimdi zaten şişimm davul gibii deli olcamm vallaa

***14.TAKIM 477. ETAP***

ParteMoralll (69.5 /67.4 / 2.1/% 3.02)
seksensekizli ( 76.5/ 76/0.5 /%0.65)

brokenangel26(103.6/ 102.6/1.0 /%1.43)
selcanmehmetcan( 82.5 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0, hedef kilo 65

14.Takım Ortalaması:%

Grup olarak inşallah 1.cide oluruz yarışmalardaa haydii inşallah tam gazz devam kızlarr

Kizlarr guanydinnn ayyy hepinizi tebrik ediyorummmmm @ParteMoralll DelyDoly Seksensekizli canlarimm benimm ha gayrettttt♡♡♡♡
bende tartildim 62.7 im sali tartildim 63.6 dım -900 gr normalde hedefimde olsam ucardim ama suan az gelio bana...
sarraf cim canimmmmm 1.8 acayip iyi bi fark tebrik ederim sen kazandinnn canısımmmmmmmmm

DelyDoly seni daha dikkatli takio edicem bence sen daha fazla kilo.kaybi yasamaliydin 1kg da tabiki iyi qncak senin kilona gore haftada 2 veya 2.5 vermen gerekirdi diye dusunuorum ne dersiniz kizlarrrrr sende biraz protein agirlikli beslensen diorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…