Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 kilo eğer sadece yağdansa beklenen ve kabul edilebilir bir sonuç olabilir. Bence brokenangel kilosuna göre bile haftada 1,5 verirse hepsi yağdan olabilir, üstü biraz şüphelidir. Tabi sürekli spor yapıyorsa o zaman daha farklı. :)

Enemmmm enemmmm diyorumm kaptann teşekkür ederim.Ben hiç böyle bir diyete sabit kalamamkii kendi diyetimi yaptım hepp ne bileyim denerim bakalım

canimmmm gunaydinn tabiki yagdan verilen kilo herzaman cok daha inemlidir ancak bnde 20 kilo verip 3 beden kuculdum ama nekadarini yagdan verdim bilmiorum.. DelyDoly ın kilosu fazla ve verdigi 1 kilonunda %100 nün yag olmasi tabiki mumkun degil vucut sadece yag yakmaz ayni zamanda su ve kasta kaybeder bu boylamda dusunursek DelyDoly ın daha fazla kilo kaybetmesi gerekirdi bence..takimdaki bunca kisinin deneyimine gore konusuyorum tabi asla bilimsel bi kanit degil bu♡♡

Canım ben 2,5 aydır kendi diyetimi yapıyorum.Sporda yapıyorum sadece bu hafta az oldu annem rahatsız 230 dk yürüyüş ve 2,5 ayda 10 kg verdim diyetim sayesinde bakalım inşallah daha da gider.

Canım ben 2,5 aydır kendi diyetimi yapıyorum.Sporda yapıyorum sadece bu hafta az oldu annem rahatsız 230 dk yürüyüş ve 2,5 ayda 10 kg verdim diyetim sayesinde bakalım inşallah daha da gider.
2.5 ayda 10 kilo ortalama yine haftada 1 kiloya tekabul edio gibi..spor cok onemli onunde egilirim o ayri ama protein diyeti bi başkadr dostummmm

canimm bizim icin denermisin eminim donum noktasi olacak senin icin♡♡♡
Valla @partemorall dedi tam buğday yaptım ve faydasını gördüm.Birde snein dediğini yaparım.yanlız tatlım ben şuan reglim vede davul gibide şişim o haldeyken -1 giden belkide daha fazlaa ama bilemiyorum

Waaoow cnm supersn

Çok teşekkür ederim kızlar partecim harika kilo vermişsin..moon haftaya listedeyiz seninle inşallah..

Canim tebrikler kiko vermişsin..moon un dediğini yapabilirsin bence..ben güzel sonuçlar aldım öyle yaparak..
Kızz nasıl bir diyet menu felan söylesene ben hiçç bir diyet listesine tabii kalmadım.Kendim kendi diyetimi uyguladım.Ama bunu denemek isterim azcukk diyoo verr nolurrrr yaaaa

Bu hafta cok yuruyuste yaptimmmm -1.2 ne h
Kızz nasıl bir diyet menu felan söylesene ben hiçç bir diyet listesine tabii kalmadım.Kendim kendi diyetimi uyguladım.Ama bunu denemek isterim azcukk diyoo verr nolurrrr yaaaa
Canim saf protein gunu icin ornek veriorum sana
sabah 1 haslanmis yumurta
yagsiz beyaz cok az yagli peynir
1 yumurtyala ve yulaf kepegiyle yapacagin krep(tarifini vericem iannailmaz tatmin edici ve tok tutuyor)
2-3 zeytinde yiyebilirsin
öglen
tavuk kirmizi et balık etin her consinden ama kuzu eti daha yagli oldugu icin tercihen dana eti haslama yagsiz sote firinda yada köfte nasil istersen nekadr istersen yoyebilirsin abartmayacagi i dusunuyorum...
aksamda ayni sekilde et urunleri yaninda yagsiz yogurt yiyebilirsin
gün icinde sekersiz cay yada kahve icebilirsin yagsiz sütte icebilirsin...

Ben mesela şöyle yaptım..
Sabah: haşlanmış iki yumurta, bol peynir, zeytin, domates, salatalık..
Akşam: tavuk, peynir, domates, salatalik..
Çorba yapabilirsin tavuk veya et suyundan..balık tercih edebilirsin..
Parte yazmışti bana sana da daha iyi yardımcı olur canım..ama mutlaka dene..

en basiti hasla kucuk bi tavugu 2 ye bol yarisini bi gun ye yarisini diger gün gerci ben hepsini yirdim ama gogusten baya et cikiiiiiiii

ayyy bende devam edicem hic birakmicam protein diyetimi en guzeli en doyurucusu ama tabii ben saf protein yapmiorum hep sebze protein yapiorumm hem doyuyorum hem kilo veriyorummm ALLAH razi ossundu Pierre Dukan dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…