- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.581
DelyDoly seni daha dikkatli takio edicem bence sen daha fazla kilo.kaybi yasamaliydin 1kg da tabiki iyi qncak senin kilona gore haftada 2 veya 2.5 vermen gerekirdi diye dusunuorum ne dersiniz kizlarrrrr sende biraz protein agirlikli beslensen diorum...
Enemmmm enemmmm diyorumm kaptann teşekkür ederim.Ben hiç böyle bir diyete sabit kalamamkii kendi diyetimi yaptım hepp ne bileyim denerim bakalımKaptan yardimcisi olarak sevgili kaptanimiz @SekerPancari71 ve diger uyelerinde izni ile bu haftaDelyDoly arkadasimizin 3 gün saf protein günü haftanin kalan günleride 1 gün sebze+protein 1 gün saf protein günü seklinde diyetini hizlandirmasi talep ediyorum!!!
canimmmm gunaydinn tabiki yagdan verilen kilo herzaman cok daha inemlidir ancak bnde 20 kilo verip 3 beden kuculdum ama nekadarini yagdan verdim bilmiorum..1 kilo eğer sadece yağdansa beklenen ve kabul edilebilir bir sonuç olabilir. Bence brokenangel kilosuna göre bile haftada 1,5 verirse hepsi yağdan olabilir, üstü biraz şüphelidir. Tabi sürekli spor yapıyorsa o zaman daha farklı. :)
canimm bizim icin denermisin eminim donum noktasi olacak senin icin♡♡♡Enemmmm enemmmm diyorumm kaptann teşekkür ederim.Ben hiç böyle bir diyete sabit kalamamkii kendi diyetimi yaptım hepp ne bileyim denerim bakalım
Canım ben 2,5 aydır kendi diyetimi yapıyorum.Sporda yapıyorum sadece bu hafta az oldu annem rahatsız 230 dk yürüyüş ve 2,5 ayda 10 kg verdim diyetim sayesinde bakalım inşallah daha da gider.1 kilo eğer sadece yağdansa beklenen ve kabul edilebilir bir sonuç olabilir. Bence brokenangel kilosuna göre bile haftada 1,5 verirse hepsi yağdan olabilir, üstü biraz şüphelidir. Tabi sürekli spor yapıyorsa o zaman daha farklı. :)
2.5 ayda 10 kilo ortalama yine haftada 1 kiloya tekabul edio gibi..spor cok onemli onunde egilirim o ayri ama protein diyeti bi başkadr dostummmmCanım ben 2,5 aydır kendi diyetimi yapıyorum.Sporda yapıyorum sadece bu hafta az oldu annem rahatsız 230 dk yürüyüş ve 2,5 ayda 10 kg verdim diyetim sayesinde bakalım inşallah daha da gider.
Valla @partemorall dedi tam buğday yaptım ve faydasını gördüm.Birde snein dediğini yaparım.yanlız tatlım ben şuan reglim vede davul gibide şişim o haldeyken -1 giden belkide daha fazlaa ama bilemiyorumcanimm bizim icin denermisin eminim donum noktasi olacak senin icin♡♡♡
Waaoow cnm supersn
Çok teşekkür ederim kızlarKizlarr guanydinnn ayyy hepinizi tebrik ediyorummmmm @ParteMoralllDelyDoly @Seksensekizli canlarimm benimm ha gayrettttt♡♡♡♡
bende tartildim 62.7 im sali tartildim 63.6 dım -900 gr normalde hedefimde olsam ucardim ama suan az gelio bana...
sarraf cim canimmmmm 1.8 acayip iyi bi fark tebrik ederim sen kazandinnn canısımmmmmmmmm
Bir araştırayım tatlımm ben yapmadım hiç öyle bir diyet örenk menun var mı mesele2.5 ayda 10 kilo ortalama yine haftada 1 kiloya tekabul edio gibi..spor cok onemli onunde egilirim o ayri ama protein diyeti bi başkadr dostummmm
ayyyy inşALLAH canim.kiralim artik seytanin su bacaniiii yaaaaÇok teşekkür ederim kızlarpartecim harika kilo vermişsin..moon haftaya listedeyiz seninle inşallah..
Canim tebrikler kilo vermişsin..moon un dediğini yapabilrsin bence..ben güzel sonuçlar aldım öyle yaparak..Enemmmm enemmmm diyorumm kaptann teşekkür ederim.Ben hiç böyle bir diyete sabit kalamamkii kendi diyetimi yaptım hepp ne bileyim denerim bakalım
Kızz nasıl bir diyet menu felan söylesene ben hiçç bir diyet listesine tabii kalmadım.Kendim kendi diyetimi uyguladım.Ama bunu denemek isterim azcukk diyoo verr nolurrrr yaaaaCanim tebrikler kiko vermişsin..moon un dediğini yapabilirsin bence..ben güzel sonuçlar aldım öyle yaparak..
Tebrik ederim canımÇok teşekkür ederim kızlarpartecim harika kilo vermişsin..moon haftaya listedeyiz seninle inşallah..
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
Canim saf protein gunu icin ornek veriorum sanaKızz nasıl bir diyet menu felan söylesene ben hiçç bir diyet listesine tabii kalmadım.Kendim kendi diyetimi uyguladım.Ama bunu denemek isterim azcukk diyoo verr nolurrrr yaaaa
Ben mesela şöyle yaptım..Kızz nasıl bir diyet menu felan söylesene ben hiçç bir diyet listesine tabii kalmadım.Kendim kendi diyetimi uyguladım.Ama bunu denemek isterim azcukk diyoo verr nolurrrr yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?