- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.601
Tatlım iyi güzel hos ta ben baktim bu listelere ben hergün bu kadan eti nerden bulcam yaww zaten ben oglenleri hep yulaf kepegi yulaf ezmesi ile geçiyor günüm ekmegi tam budaya cevirdim oda sadece sbaah kahvaltisi bazen 2 bazen 1 dilim süt ve yogurt zaten en temel besinim aksamda iyiice kistim lakin hergün degisik et bulamamm ben yawBu hafta cok yuruyuste yaptimmmm -1.2 ne h
Canim saf protein gunu icin ornek veriorum sana
sabah 1 haslanmis yumurta
yagsiz beyaz cok az yagli peynir
1 yumurtyala ve yulaf kepegiyle yapacagin krep(tarifini vericem iannailmaz tatmin edici ve tok tutuyor)
2-3 zeytinde yiyebilirsin
öglen
tavuk kirmizi et balık etin her consinden ama kuzu eti daha yagli oldugu icin tercihen dana eti haslama yagsiz sote firinda yada köfte nasil istersen nekadr istersen yoyebilirsin abartmayacagi i dusunuyorum...
aksamda ayni sekilde et urunleri yaninda yagsiz yogurt yiyebilirsin
gün icinde sekersiz cay yada kahve icebilirsin yagsiz sütte icebilirsin...
Ben sadece tek olsam o dedigin olurda biz kalabaligiz tatlim valla denerim.Ama sanmıyorum yapabileceğimien basiti hasla kucuk bi tavugu 2 ye bol yarisini bi gun ye yarisini diger gün gerci ben hepsini yirdim ama gogusten baya et cikiiiiiiii
Canimm Allah kolaylik versin saglam temizlik var deseneeKızlar sonra görüşürüz anneme gidicem boya badana temizlik var
Afiyet olsun canimm iyi eğlenceler dilerim nişan daakizlar ben kactimmmm kahvalti edecehukkkkkkkkkkkk krepimmm domitislerim biniii biklerrrrrrrr zira bu hafta bozmadan devam edip listeye girmeliyim aksamda nişan var
canım benim bebişim var 3.5 aylık..emziriyorum..alerji çıktı.onun ne olduğunu bulmak için 20 gün süt ve süt ürünleri tüketmemem lazım..dün ilk günümdü..biraz stresde vardı tabi..regl de oldum..ortaya karışık bişiy çıktı..canim sen nasil bi diyet uyguluosun gozden kacirdim sanirim..menun guzel sadece 4 dilim ekmek cok geldi bana nerdeyse yarim ekemk gibi
Himm himm noluyo burda :)DelyDoly canim ne zaman baslayacagina sen karar ver istersen bugun basla istersen yarin istersen p.tesi ama bu hafta mutlaka olsun...baslayacagin gunude dusun haber ver takip edicem seni menu yazicam @ParteMoralll da bu konuda cok yardumci olacaktr elbette♡♡♡
Tabikiiii goriciksin :)Valla @partemorall dedi tam buğday yaptım ve faydasını gördüm.Birde snein dediğini yaparım.yanlız tatlım ben şuan reglim vede davul gibide şişim o haldeyken -1 giden belkide daha fazlaa ama bilemiyorum
beni hergun takip et ornek miniler ordaBir araştırayım tatlımm ben yapmadım hiç öyle bir diyet örenk menun var mı meselerica etsem paylaşır mısın
hoşgeldin ela..inşallah kısa sürede ulaşırsın canım hedefineHerkese Merhaba,
Kilom bu hafta itibarıyla 65.9
boy: 1.57
Ankara'da yaşıyorum. Çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Şimdilik bu kadar yeterli sanırım:)
Darisi bana hepimize♡♥♡Suan haziranla temmuzu saymiyorum
5 ay sayilir ------20.6 vermis bulunmaktayim
Aferin kizzzzz bak az yesen demek superrr ericenkilom 81 fark 1.5 kilo vermişim
Yüzdesi 1.82
67mi demistnn@ParteMoralll tahminim nasil dogru cikmis 67 dimistim sadece 400fazla
insallah cnmDarisi bana hepimize♡♥♡
Maşallah sana canim
Kocamann bir maşallah cnaımmmAdayların birinciside benimheralde diğerleri nerelerde yazmayan lar var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?