Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben kactimmmm kahvalti edecehukkkkkkkkkkkk krepimmm domitislerim biniii biklerrrrrrrr zira bu hafta bozmadan devam edip listeye girmeliyim aksamda nişan var

Tatlım iyi güzel hos ta ben baktim bu listelere ben hergün bu kadan eti nerden bulcam yaww zaten ben oglenleri hep yulaf kepegi yulaf ezmesi ile geçiyor günüm ekmegi tam budaya cevirdim oda sadece sbaah kahvaltisi bazen 2 bazen 1 dilim süt ve yogurt zaten en temel besinim aksamda iyiice kistim lakin hergün degisik et bulamamm ben yaw

en basiti hasla kucuk bi tavugu 2 ye bol yarisini bi gun ye yarisini diger gün gerci ben hepsini yirdim ama gogusten baya et cikiiiiiiii
Ben sadece tek olsam o dedigin olurda biz kalabaligiz tatlim valla denerim.Ama sanmıyorum yapabileceğimi

canim sen nasil bi diyet uyguluosun gozden kacirdim sanirim..menun guzel sadece 4 dilim ekmek cok geldi bana nerdeyse yarim ekemk gibi
canım benim bebişim var 3.5 aylık..emziriyorum..alerji çıktı.onun ne olduğunu bulmak için 20 gün süt ve süt ürünleri tüketmemem lazım..dün ilk günümdü..biraz stresde vardı tabi..regl de oldum..ortaya karışık bişiy çıktı..

bende tartıldım ama bugün reglimin ikinci günü..hafta içi 68 i görmüştüm rahatlıkla ama bugün 79.300 çıktım tartıda yani

geçen hafta 79.8
bu hafta 79.3
fark 500 gr.

Himm himm noluyo burda :)
Valla @partemorall dedi tam buğday yaptım ve faydasını gördüm.Birde snein dediğini yaparım.yanlız tatlım ben şuan reglim vede davul gibide şişim o haldeyken -1 giden belkide daha fazlaa ama bilemiyorum
Tabikiiii goriciksin :)
Bir araştırayım tatlımm ben yapmadım hiç öyle bir diyet örenk menun var mı mesele rica etsem paylaşır mısın
beni hergun takip et ornek miniler orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…