Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar hanımlar eve geldim.
7:45 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim tost makinasında ısıtılmış sucuk, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 siyah 1 yeşil zeytin
Ara 10:00 sütlü nescafe
Öğlen 12:40 tavuk ızgara, salata, 1 kase cacık
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:0 nane limonlu yeşilçay
Akşam 20:30 1 tabak semiz yemeği, 2 dilim normal ekmek (biraz cnm çekti dayanamadım ), 1 kase cacık
Spor regli dolayısıyla sadece şişe yürüyebildim ve işten yürüyerek geldim
Su 3 lt olur geceye kadar

Menü sabah 3 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek kk peynir domates ara 5 fındık öğlen 1 kase patlıcan yemeği yogurt 1 dilim ekmek ara 1 bardak süt aksam ton balıklı salata yarım dilim ekmek

Menü sabah 3 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek kk peynir domates ara 5 fındık öğlen 1 kase patlıcan yemeği yogurt 1 dilim ekmek ara 1 bardak süt aksam ton balıklı salata yarım dilim ekmek
Merhaba cnm :) 3 yumurta biraz fazla geldi bana onun dışında başarılı. Birde suyunu ve sporunu belirtmemişsin.

Ben de bugünü yazayım;
Sabah; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 zeytin, biber
Öğlen: Bir bucuk kıymalı biber dolmasi biraz yogurt corba
Arada bir tane elmalı maden syu
Aksam; ton balıklı salata, biraz kuru üzüm
simdide cay içiyorum :)

Merhaba cnm :) 3 yumurta biraz fazla geldi bana onun dışında başarılı. Birde suyunu ve sporunu belirtmemişsin.
Normalde 2 yada 1 yerimde canim sabah acıktım baya gözüm açtı herhalda bende başka şeylere el uzatmayım güzelce yimirta yiyeyim dedim 3 kırdım emziriyorum bide canım birazda ona güvenerek arada ekmek dilimi yada yumurtam bir tane fazla kaçabiliyor

Biraz geç yemişşiniz akşam yemeğini onun dışında hersey güzel

Afiyet olsun canimm valla regl iken zor olur bende çok zorlandim.

Afiyet olsun tatlimm yeşil çay icmiyor musun .bayagi faydasi var.

Biraz geç yemişşiniz akşam yemeğini onun dışında hersey güzel
Eve geç geldim araba bakmaya gittik, ona da bakamadık ya neyse, yoksa geciktirmemeye çalışıyorum.

Emziriyorsan diyecek bir şey yok bebişe gitti sayılır. Bu arada bugün youtubeda diyet ile ilgili videoları kurcalarken bir kadın yeni doğum yapmış annelerin çok şanslı olduğunu kilo vermede emzirmenin çok etkili olduğunu söyledi.

Bizimki 1 yaşında fıstığım ilk zamanlardaki gibi olmasada faydası vardır illaki avantajım var ı yönden

@ParteMoralll tohatla beni yada tohatlama
Menü öğle zeytin peynir kucuk bi salkim uzum
14:30 chai tohumu yogurtlu bi kase
17:30 bi kase corba salata biber dolmasi
Iki saat sonra tatliyla dondurma yidimbugun kendi nefsimi korlermek icin motivasyonum dusmesin diye tyedim
3lt su 1 saat yürüyüş yapildii.

Selam kızlar..yorgunluktan ölüyorum..@Seksensekizli ile annemin temizliğine başladık..halı sil yastik yorgan dök derken sıcakta bi yandan kafayı yiycektik..yarın da badana var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…