- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.661
Afiyet olsun Cok güzel yürümüşsün canım menünde güzelEki Görüntüle 1869754 İyi Akşamlar kizlar
Oldukça başarılı olmuş :))Eki Görüntüle 1869754 İyi Akşamlar kizlar
Teşekkür ederim canimm sağolasın eve yürüyüş yaparak geldim. İşyerinde de banka çarşı felan saglam yürüdüm canimAfiyet olsun Cok güzel yürümüşsün canım menünde güzelben bugün yürüyüşe cikamdim hava yağmurluydu
Merhaba cnm :) 3 yumurta biraz fazla geldi bana onun dışında başarılı. Birde suyunu ve sporunu belirtmemişsin.Menü sabah 3 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek kk peynir domates ara 5 fındık öğlen 1 kase patlıcan yemeği yogurt 1 dilim ekmek ara 1 bardak süt aksam ton balıklı salata yarım dilim ekmek
Teşekkür ederim canimm sağolasınOldukça başarılı olmuş :))
Normalde 2 yada 1 yerimde canim sabah acıktım baya gözüm açtı herhalda bende başka şeylere el uzatmayım güzelce yimirta yiyeyim dedim 3 kırdımMerhaba cnm :) 3 yumurta biraz fazla geldi bana onun dışında başarılı. Birde suyunu ve sporunu belirtmemişsin.
Biraz geç yemişşiniz akşam yemeğini onun dışında hersey güzelMerhabalar hanımlar eve geldim.
7:45 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim tost makinasında ısıtılmış sucuk, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 siyah 1 yeşil zeytin
Ara 10:00 sütlü nescafe
Öğlen 12:40 tavuk ızgara, salata, 1 kase cacık
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:0 nane limonlu yeşilçay
Akşam 20:30 1 tabak semiz yemeği, 2 dilim normal ekmek (biraz cnm çekti dayanamadım), 1 kase cacık
Spor regli dolayısıyla sadece şişe yürüyebildim ve işten yürüyerek geldim
Su 3 lt olur geceye kadar
Afiyet olsun canimmBen de bugünü yazayım;
Sabah; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 zeytin, biber
Öğlen: Bir bucuk kıymalı biber dolmasi biraz yogurt corba
Arada bir tane elmalı maden syu
Aksam; ton balıklı salata, biraz kuru üzüm
simdide cay içiyorum :)
Merhabalar hanımlar eve geldim.
7:45 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim tost makinasında ısıtılmış sucuk, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 siyah 1 yeşil zeytin
Akşam 20:30 1 tabak semiz yemeği, 2 dilim normal ekmek (biraz cnm çekti dayanamadım), 1 kase cacık
Afiyet olsun canimm valla regl iken zor olur bende çok zorlandim.Merhabalar hanımlar eve geldim.
Afiyet olsun tatlimm yeşil çay icmiyor musun .bayagi faydasi var.Menü sabah 3 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek kk peynir domates ara 5 fındık öğlen 1 kase patlıcan yemeği yogurt 1 dilim ekmek ara 1 bardak süt aksam ton balıklı salata yarım dilim ekmek
Tesekkür ederim :)Afiyet olsun canimm
Eve geç geldimBiraz geç yemişşiniz akşam yemeğini onun dışında hersey güzel
Normalde 2 yada 1 yerimde canim sabah acıktım baya gözüm açtı herhalda bende başka şeylere el uzatmayım güzelce yimirta yiyeyim dedim 3 kırdımemziriyorum bide canım birazda ona güvenerek arada ekmek dilimi yada yumurtam bir tane fazla kaçabiliyor
Bizimki 1 yaşında fıstığım ilk zamanlardaki gibi olmasada faydası vardır illaki avantajım var ı yöndenEve geç geldimaraba bakmaya gittik, ona da bakamadık ya neyse, yoksa geciktirmemeye çalışıyorum.
Emziriyorsan diyecek bir şey yok bebişe gitti sayılır. Bu arada bugün youtubeda diyet ile ilgili videoları kurcalarken bir kadın yeni doğum yapmış annelerin çok şanslı olduğunu kilo vermede emzirmenin çok etkili olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?