- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.681
Dondurmayı yarın biraz sporla eritirsin cnm, sıkıntı yok :))@ParteMoralll tohatla beni yada tohatlama
Menü öğle zeytin peynir kucuk bi salkim uzum
14:30 chai tohumu yogurtlu bi kase
17:30 bi kase corba salata biber dolmasi
Iki saat sonra tatliyla dondurma yidimbugun kendi nefsimi korlermek icin motivasyonum dusmesin diye tyedim
3lt su 1 saat yürüyüş yapildii.
Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, beş zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kepçe mercimek çorbası, bir tabak patlican oturtma, yoğurt, iki dilim karpuz..
Afiyet olsn nee diyimmmm@ParteMoralll tohatla beni yada tohatlama
Menü öğle zeytin peynir kucuk bi salkim uzum
14:30 chai tohumu yogurtlu bi kase
17:30 bi kase corba salata biber dolmasi
Iki saat sonra tatliyla dondurma yidimbugun kendi nefsimi korlermek icin motivasyonum dusmesin diye tyedim
3lt su 1 saat yürüyüş yapildii.
Esimde yedi az once banada zorladi yemedim. Cnku bir sure skmam lazm yoksa olmuyo.@ dondyrmayi yarin eritiyim, kalanini yok ediyim hemen cocuklara yidiriyim bayiliyom dondurmaya 1 kg olsa yirim oo derece zaafim o diger tatlıları hic aramam allahtan bugun az yidim bogazim ağrıyor bu ara seker ilaci kullaniyorum yemekleri zor yiyom oda heral sekerim düşüyor dondurmayi gorunce hooopp yee
Kizzzsarraf aksama kadar ev temizlikle ugrasmus nasi spor yapsin temizlik sporda zorr
Bu hafta cok guzel vermissn sksan daha guzel verirsin dondurma biraz dhaa masum ama yaninda tatli var . Bir hafta diyet uyguluyosun birgun yiosun tum haftada yazik oluyo.Haahh bende askimmm nirde kaldi diyordum yazdin gii @ParteMoralll
Tum gun değil de bi ogunde haftada bir yada iki haftada bir yrmessem resmen diyetten soguyom sanki hayatim hep böyle gececekmis gibi amaa azminede hayranim gercekten zayif bi anima denk geliyor haaa bu dondurma
Amaaaa kizz helal sana taamm bende dikkat edicem abur cubur ne onlarda hic gozum uok zaafim dondurna yakinda ondanda diksinirim ilac sayesindeBitmeyenUmidim ahh o irademiz dışında gelen çeldiriciler bu savaştan az bir zararla çıktığın için tebrik ederim, gazan mübarek olsun kardeşim ama dikkatli olmak lazım, yoksa kilo vermemizi engelliyorlar, hatta üstüne o çeldiriciler yüzünden kilo alıyoruz.
Bu konuda ablamdan müzdaribim. Kendiside kilolu ama diyet gibi bir derdi olmadığı gibi evi abur cubur cennetine dönüştürüyor. Akşam ben yemek yerken geçti karşımda ismini anmak istemediğim abur cuburları yedi. Kendi kendime sürekli orta ve uzun vadede kazançlı olan sen olacaksın Ela, sabır vereceğin kiloları, birazdan menünü vereceğin zamanki huzuru düşün dedim sürekli içimden. ve bir şekilde yemedim.
Ps: ablam hala içerde bir şeyler yiyor
Afiyet olsun balikommMenumi bugun yazmak gelmedi icimden :)
Sabah iki yumurtadan omlet
Az peynir iki fume pastirma Zeytin cayy
Aksam
Tavuk sote
Mantar
Yulafciklarim
Ayran
Iki lt su
Spor evde biseyler yaptm
Tamam cnm insallah. Yaza kadar tum kglari vermis olursun yeterki isteeee ben hala sok oluyorm evlendigim kilonun bile altina dustum suan bana yilbasinda sorsan hayal derdim okadar imkansizdi ama artk degl.@ParteMoralll tesekkur ederiim biliyorum inan buraya takildim hayata dondum genclestim giii resmenn:)) yorumuna kirilmam haklisinda diyet yapiyonsa hakkini vereceksin bazen kacamak olunca utanıyorum buraya yazmaya ama korkumu yeniyim dedim yazdim sagolun kendime geldim bir an aklimmm gidi veriyor o yiyeceklerden ama kontrol edcem sozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?