- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.701
Afiyet olsun canım çok iyiEki Görüntüle 1869754 İyi Akşamlar kizlar
öhö öhöSlm kizlar ben geldimmyihhuuu yihhuuuu bizim takim birinci oldu bu hafta hepinizi tebrik ederim canlarimmmmm
tesekkr ederm kuzumAfiyet olsun balikommçok güzel
Aksamki iki dilim ekmek 1 dilimcik olsaydi harikaydi tatlişMerhabalar hanımlar eve geldim.
7:45 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim tost makinasında ısıtılmış sucuk, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 siyah 1 yeşil zeytin
Ara 10:00 sütlü nescafe
Öğlen 12:40 tavuk ızgara, salata, 1 kase cacık
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:0 nane limonlu yeşilçay
Akşam 20:30 1 tabak semiz yemeği, 2 dilim normal ekmek (biraz cnm çekti dayanamadım), 1 kase cacık
Spor regli dolayısıyla sadece şişe yürüyebildim ve işten yürüyerek geldim
Su 3 lt olur geceye kadar
Ayyyyyyyyy tesekkur ederimmm bebummm gecen hafta ne demistimmm takimimiz birincilge gitsin artik cunku kendime geldim dimistim:)
Afiyet olsun canikommm guzel menünMenü sabah 3 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek kk peynir domates ara 5 fındık öğlen 1 kase patlıcan yemeği yogurt 1 dilim ekmek ara 1 bardak süt aksam ton balıklı salata yarım dilim ekmek
tesekkur ederimmmmm sizde listeye girdiginiz zaman insallahhhhhh
Çok tebrik ederim..senin bu başarın bizi gaza getirir
Insallaaaaaaah pilaaaav yerken akliniza geliyimmmmmÇok tebrik ederim..senin bu başarın bizi gaza getirir
tamam canım mesajı aldım benInsallaaaaaaah pilaaaav yerken akliniza geliyimmmmm
Ozaman tmmm bugun menulere yorum yapmadim hiiiic girmiyim mevzuya sen anladntamam canım mesajı aldım ben
Allah en kısa zamanda derdine derman olur inşallah canım benim :)!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?