- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.721
Evet canım kardeşimsarraf @Seksensekizli senin bacinmi oluyor annenin evi temizlikte bahsettin ayrica izinlimi cok yazdigina rast gelmedim gozdenmi kacirdim
Ben karatay yapıyorum canım..ilk zamanlar üç öğün yapıyodum şimdi iki öğün yapıyorum..bugün spor ev temizliği :) su üç litre olmuştur bunaldıkca suya sardım..Dondurmayı yarın biraz sporla eritirsin cnm, sıkıntı yok :))
Cnm bana biraz menün az geldi. öğlen yemeğini gözüm aradı. Bir de spor ve su durumunu belirtmemişsin.
Ben biyirKimnelerr ayak taa
Asıl spor yarın başlıyo tüm ev boyanacak mutfak komple yıkanacak ev yerleşecek oofff offf..sarraf menüne yorum yazarken tüm gün temizlik yaptığını unutmuşum kusura bakma valla, sporun alasını yapmışsın valla, helal
Ayyy allah kolaylik versinn biter kizz iki gun disinizi sikin ayy annende ne mutlu olur elkerinize saglikAsıl spor yarın başlıyo tüm ev boyanacak mutfak komple yıkanacak ev yerleşecek oofff offf..
Himm gecmis olsun tek iyi olsunda bebisi gelirr.anaa kiz ikinizda kilo verme yarisindaHTE="sarraf, post: 47645541, member: 574590"]Evet canım kardeşimbebeği var diş çıkarıyo çok huysuz pek gelemiyo buralara..
Sağol canım..herşey onlar için yeterki sağlıkları yerinde olsun..Ayyy allah kolaylik versinn biter kizz iki gun disinizi sikin ayy annende ne mutlu olur elkerinize saglik
Sagol cnm herkese hafif ayar veriyim dedm@ParteMoralll canıımm tebrikler birinci olmuşsun..işte bu beee
Film izliyooook sen napiiiinnnn pilavcuhicc napinn
Yok yok döndük fabrika ayarlarina grup olarak :))Sagol cnm herkese hafif ayar veriyim dedm
AynennnnnYok yok döndük fabrika ayarlarina grup olarak :))
Kiz bi kasikla pilavci oldukk :)) bugun pirincle yogurt corbasi yaptim icmedimm yaaa partis dudugu calar diyeee:))) yaa artik yavas yavas rejime adepte olummmFilm izliyooook sen napiiiinnnn pilavcu
Aman tatlidan iyidirKiz bi kasikla pilavci oldukk :)) bugun pirincle yogurt corbasi yaptim icmedimm yaaa partis dudugu calar diyeee:))) yaa artik yavas yavas rejime adepte olummm
Evittt yaa ins ogunleride yasari kuru oluruk biz bigunnYataga yattiginizda karninizla midenizi taaa iceri gomulmesi ne kadar guzeldiirrr bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?