Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oğğ ohhhğğ imzalayin haftaya gorusurukkk kizlaaaaa ahşam bi kornet yiyemmii nolurrrrrrrr

478. Etap birincisi PorteMoralll tebrikler!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Not: Arkadaşlar bu üyemizin nickini bana doğru ilettiğinize emin misiniz?

Kizlar ben menumu yazayim yazamazsam

Sabah iki haslanmis yumurta peynir pastirma domates zeytin cay
Aksam daha yemedim
Balik yiceeeem sisene kadar
Yaninda salata immhhh
Yulaf yemicem bugun

Belki yerim
Opuldunuz

Kizlar ben menumu yazayim yazamazsam

Sabah iki haslanmis yumurta peynir pastirma domates zeytin cay
Aksam daha yemedim
Balik yiceeeem sisene kadar
Yaninda salata immhhh
Yulaf yemicem bugun

Belki yerim
Opuldunuz
Afiyet olsun canımm vayy dondurmaa heee eeee ödüll olsun tatlımm

Benim menude sabah 1 dilim tam bugay ekmeğinden yağsız tost 1 bardak süt 6 zeytin 1 yumurta ara küçük bi salkım uzum öğlen tavuk sote yogurt 1 dilim ekmek ara 1 incir aksam anamgildeyim et sote cacık 1 dilim ekmek yedim birde 3 tanecik ikram yedim 50 dakika yürüdüm hava yağmurluydu ona rağmen çocuğu bıraktım anneme çıktım yürüdüm yağmurda kendimi tebrik ediyorum suda 3 litre olur akşama kadr

Afiyet olsun canım maşallah iyi yürümüşsün valla buralarda yağmurlu

Menümü vereyim. Şimdi film izleyeceğim, sonrasında menülere yorumları yazarım.
Kahvaltı 06:40 1 büyük bardak süt, 1 armut
Bunchımsı geç kahvaltılı öğlen yemeği 12:30 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 kk tulum, 4 dilim sucuk, domates, salatalık, 1 biber
Ara: 18:00 doğumgünüm dolayısıyla sade türk kahvesi, kakaoya ve süte batırılmış 1 buçuk muz (pasta yiyemiyorum böyle bir şey yapayım dedim)
Akşam yemeği 20:00 1 biber dolması, domates salatalık
Spor 1 saat parkta spor
Su 2 lt
Yeşil çayıda gece içebilirsem içicem

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah

Kizlarrr slmmm bende menumu yazayim ama tabiki oncelikle @ParteMoralll cimi ay pardon portecimi kutluyorum canimcimmmmmmmm♡♡♡♡♡♡♡

menumu yazayimmm
sabah 1 dilim tb ekmek 1 tk labne ve 1 tk keciboynuzu ozu
oglen 1 cb karabugday 1 kutu light ton baligi 2 kozlebmia kirmizi biber 2 yk yogurt
aksam yarim tabak taze fasulye 1 dilim tb ekmegi suyuna bana bana parte yuzundn banabilirisn didiii baaana

Afiyet olsun canım güzel : )

Bugün niyetliydim ama kısa bildiğim kadar kıstım :
Sahurda; 3 dilim ekmek, peynir, domates, biber
İftarda: Menemen, biraz ton balığı, 4 tane salatalık turşusu( çok canım çekti) 3 dilim kepekli ekmek.
Şimdide kahve içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…