- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.741
Niyyyy allah gozunu doyursun 1, 5 kilo verdimmm :))) valla etli butluuSisko sisko gez sen cnm devaaaam
9 ayda verdim canım..bi ara alti kilosunu aldım şimdi onlar da gitti şukür..yoksa daha da fazla kilo vermiş olacaktım ahh ah..sarraf maşallah sende iyi vermisin ya darisi bana sen kac ayda verdin bu kiloyu
Ayyyy gitme sennnn tadi tuzu kalmaz biz kimi sinirlendireceeekk kimdenn fircas yiceegezzz bak sindi uzulumm haa;-):'(Aynennnnnbirgun burdan gidersem (gecmisle alakali konular ) beni cok anarsiniz
Ayynen öyle canım..herkese iyi geceler..Neyyse hatunlar ben yatimm partiss sende kocisinle rahat izle filmini şeker. Sarraf seni yarin yorucu bigun bekliorr hadi anam hadi yatagaa :))) iyi geceler
Vayyy supermis içime dogdu herhall demiştim. Ayy çok sevindim.Slm kizlar ben geldimmyihhuuu yihhuuuu bizim takim birinci oldu bu hafta hepinizi tebrik ederim canlarimmmmm
Günaydın canımm bende sen gibi çok mutluyum grubumuz 1.olmuş hele partem maşallah o da aynı darısı hepimizin başınaaAyyyy kizlarrrrrrr 1. olmusukkkk @ParteMoralll ben dedim sana etap 1.si sen olursn diee demii ayyyu cok mutluyummm darisi başımıza gızlarrrr
Hemide gunaydinnn
Ayrica niden kimsa bnm şukeelaaa menume yorum yapmamiş
Nereye gidiyomussunAynennnnnbirgun burdan gidersem (gecmisle alakali konular ) beni cok anarsiniz
Bendee cok cok coookkkk sevindimVayyy supermis içime dogdu herhall demiştim. Ayy çok sevindim.
Ayyyy kizlarrrrrrr 1. olmusukkkk @ParteMoralll ben dedim sana etap 1.si sen olursn diee demii ayyyu cok mutluyummm darisi başımıza gızlarrrr
Hemide gunaydinnn
Ayrica niden kimsa bnm şukeelaaa menume yorum yapmamiş
Sağoalsınn canım sana musmutlu haftasonalrı duruyor mu misafirler halaaGünaydinnnnnn canlarimmmutlu haftasonlariii
ayyy gorumcn sizdemi hala canm cocuklar napioGünaydinnnnnn canlarimmmutlu haftasonlariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?