- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.801
İyiyim canim şükür tv keyfii yorgunluk tan pertimIyiyim canim Bebisimi uyutyorum sen napıyorsun
Birden vermekte çok sağlıklı değil ki canım valla ben 2.5 ayda verdim.10 kg birden almadik ki kilolari birden verelim.Azmett canim azimli ol zamanla gider kilolar..Allah kabul etsin orucunu canim.Ya o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
Ya o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
Sabah yine eksi gördüm balım nasil mutlu oldumİyiyim canim şükür tv keyfii yorgunluk tan pertim
Cok teşekkür ederim. Şikayetlensem de biliyorum bi anda hoop bes kilo versem fazlasıyla alırım ben. Zamanında yapmadım değil çünkü. Ne kadar kaldı sizin ?Birden vermekte çok sağlıklı değil ki canım valla ben 2.5 ayda verdim.10 kg birden almadik ki kilolari birden verelim.Azmett canim azimli ol zamanla gider kilolar..Allah kabul etsin orucunu canim.
Spor yapıyormusun canım yoksa sadece diyet miYa o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
Vays demek kilo vermek nelere kadirSabah yine eksi gördüm balım nasil mutlu oldumo dahada bi gaza getiriyor beni yağmurda deli gibi millet biyerlere kaçarken ben yürüyordum islandım hep
Son zamanlarda pek yapamadım spor ama diyette de bazen kacamaklarım oldu aslında. İlk zamanlarda 1 2 kilo verip durdum resmenSpor yapıyormusun canım yoksa sadece diyet mibelki yapmıyorsan ondan yavaş veriyorsundur
Ben başladığımdan beri yürüyorum hergun mutlaka çıkmaya çalışıyorum hiç bisey yapmasan bile bi çıkıp yarımyarın saat yürüsen faydasını görürsün canımSon zamanlarda pek yapamadım spor ama diyette de bazen kacamaklarım oldu aslında. İlk zamanlarda 1 2 kilo verip durdum resmen
Kesinlikle öyle. Pilates hareketleri de tavsiye ederim cok sıkılastırıyormus :)Ben başladığımdan beri yürüyorum hergun mutlaka çıkmaya çalışıyorum hiç bisey yapmasan bile bi çıkıp yarımyarın saat yürüsen faydasını görürsün canım
Benim onada niyetim varda fırsat bulamıyorum mekik bacak egzersizleri falan yapıyorum her gün hergun olmasada 2 gunde bir oyle yuvarlanip gidiyorum iste bende simdilikKesinlikle öyle. Pilates hareketleri de tavsiye ederim cok sıkılastırıyormus :)
Kizlar ben menumu yazayim yazamazsam
Sabah iki haslanmis yumurta peynir pastirma domates zeytin cay
Aksam daha yemedim
Balik yiceeeem sisene kadar
Yaninda salata immhhh
Yulaf yemicem bugun
Belkiyerim
Opuldunuz
Benim menude sabah 1 dilim tam bugay ekmeğinden yağsız tost 1 bardak süt 6 zeytin 1 yumurta ara küçük bi salkım uzum öğlen tavuk sote yogurt 1 dilim ekmek ara 1 incir aksam anamgildeyim et sote cacık 1 dilim ekmek yedim birde 3 tanecik ikram yedim50 dakika yürüdüm hava yağmurluydu ona rağmen çocuğu bıraktım anneme çıktım yürüdüm yağmurda ken dimi tebrik ediyorum suda 3 litre olur akşama kadr
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah
Kizlarrr slmmm bende menumu yazayim ama tabiki oncelikle @ParteMoralll cimi ay pardon portecimi kutluyorum canimcimmmmmmmm♡♡♡♡♡♡♡
menumu yazayimmm
sabah 1 dilim tb ekmek 1 tk labne ve 1 tk keciboynuzu ozu
oglen 1 cb karabugday 1 kutu light ton baligi 2 kozlebmia kirmizi biber 2 yk yogurt
aksam yarim tabak taze fasulye 1 dilim tb ekmegi suyuna bana bana parte yuzundn banabilirisn didiii baaana
Eki Görüntüle 1870099 İyi Akşamlar kizlar nasılsınız
Öncelikle Allah kabul etsinBugün niyetliydim ama kısa bildiğim kadar kıstım :
Sahurda; 3 dilim ekmek, peynir, domates, biber
İftarda: Menemen, biraz ton balığı, 4 tane salatalık turşusu( çok canım çekti) 3 dilim kepekli ekmek.
Şimdide kahve içiyorum
Kesinlikle öyle, ben o şekilde 2014 yılında 75 ten 64 e düştüm. Diyet ve ayrıca spor yapmamıştım. Üstelik gece yeme problemim vardı. Ona rağmen bu yıl sadece 68 e çıktım. Yek başına yirüyüş bile mucizeler yaratabiliyor.Kesinlikle öyle. Pilates hareketleri de tavsiye ederim cok sıkılastırıyormus :)
Nasil yapiyosun canım biraz anlatsana bende başlamayı düşünüyorum evde var top yuvarlak olan çemberden falanKesinlikle öyle, ben o şekilde 2014 yılında 75 ten 64 e düştüm. Diyet ve ayrıca spor yapmamıştım. Üstelik gece yeme problemim vardı. Ona rağmen bu yıl sadece 68 e çıktım. Yek başına yirüyüş bile mucizeler yaratabiliyor.
Normalde yemem ama bir cnım cekti bugün kendimi tutamadım :)Afiyet olsun cnm, menün güzel olmuş. Sporunla suyunu yazmamışsın yalnız.
O 3 tanecik ikram diyette çok şey cnm, bence onn için ekstra spor yapmalısın, böylece problem kalmaz :) su ve spor mükemmel, tebrikler
Çok çok Teşekkür ederim cnm. Ömrümde bebekliğimden beri en az yediğim doğum günüm oldu herhalde
Ton balığı 160 gr mıydı, 80 mi? Kırmızı biber zayıflamada çok yardımcıydı çok ii bir tercih olmuş :) afiyet olsun, başarılı bence :)
Bu arada Keçiboynuzu özü nedir??
Bence gayet ii olmuş, afiyet olsun cnm
Öncelikle Allah kabul etsinturşu diyette çok önerilmiyor diye biliyorum ama nedenini şu an hatırlamıyorum. Menün onun dışında gayet ii, gerekli miktarda da su içtiysen tamamdır bu iş
Youtube dan araştırıyordum, karşıma çıkanları yapıyordum. Genelde 30 dakikalık videolara bakıyordum. Şimdi Geçmişimi aradımda bulamadım.Nasil yapiyosun canım biraz anlatsana bende başlamayı düşünüyorum evde var top yuvarlak olan çemberden falan
Saol canım tesekur ederimYoutube dan araştırıyordum, karşıma çıkanları yapıyordum. Genelde 30 dakikalık videolara bakıyordum. Şimdi Geçmişimi aradımda bulamadım.
Tesekkur ederim cnm baliklari indirdimm ohhhAfiyet olsun canımm vayy dondurmaa heee eeee ödüll olsun tatlımm
Tesekkur ederimm cnmmmmmSelamlarrr sevgili 14.takımcım
Biriciliğinizi tebrik ederim
@ParteMoralll Sanada tebrikler tatlım
9.takımdan sevgilerle
Hahahahaha dalga gecme lenKizlarrr slmmm bende menumu yazayim ama tabiki oncelikle @ParteMoralll cimi ay pardon portecimi kutluyorum canimcimmmmmmmm♡♡♡♡♡♡♡
menumu yazayimmm
sabah 1 dilim tb ekmek 1 tk labne ve 1 tk keciboynuzu ozu
oglen 1 cb karabugday 1 kutu light ton baligi 2 kozlebmia kirmizi biber 2 yk yogurt
aksam yarim tabak taze fasulye 1 dilim tb ekmegi suyuna bana bana parte yuzundn banabilirisn didiii baaana
sendeeee ciss seyleri yemezsen okadar ugrasmassin yemee sende viirrrYa o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?