Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
Birden vermekte çok sağlıklı değil ki canım valla ben 2.5 ayda verdim.10 kg birden almadik ki kilolari birden verelim.Azmett canim azimli ol zamanla gider kilolar..Allah kabul etsin orucunu canim.

Birden vermekte çok sağlıklı değil ki canım valla ben 2.5 ayda verdim.10 kg birden almadik ki kilolari birden verelim.Azmett canim azimli ol zamanla gider kilolar..Allah kabul etsin orucunu canim.
Cok teşekkür ederim. Şikayetlensem de biliyorum bi anda hoop bes kilo versem fazlasıyla alırım ben. Zamanında yapmadım değil çünkü. Ne kadar kaldı sizin ?

Son zamanlarda pek yapamadım spor ama diyette de bazen kacamaklarım oldu aslında. İlk zamanlarda 1 2 kilo verip durdum resmen
Ben başladığımdan beri yürüyorum hergun mutlaka çıkmaya çalışıyorum hiç bisey yapmasan bile bi çıkıp yarımyarın saat yürüsen faydasını görürsün canım

Kizlar ben menumu yazayim yazamazsam

Sabah iki haslanmis yumurta peynir pastirma domates zeytin cay
Aksam daha yemedim
Balik yiceeeem sisene kadar
Yaninda salata immhhh
Yulaf yemicem bugun

Belki yerim
Opuldunuz

Afiyet olsun cnm, menün güzel olmuş. Sporunla suyunu yazmamışsın yalnız.

O 3 tanecik ikram diyette çok şey cnm, bence onn için ekstra spor yapmalısın, böylece problem kalmaz :) su ve spor mükemmel, tebrikler

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah

Çok çok Teşekkür ederim cnm. Ömrümde bebekliğimden beri en az yediğim doğum günüm oldu herhalde

Ton balığı 160 gr mıydı, 80 mi? Kırmızı biber zayıflamada çok yardımcıydı çok ii bir tercih olmuş :) afiyet olsun, başarılı bence :)
Bu arada Keçiboynuzu özü nedir??

Eki Görüntüle 1870099 İyi Akşamlar kizlar nasılsınız

Bence gayet ii olmuş, afiyet olsun cnm

Öncelikle Allah kabul etsin turşu diyette çok önerilmiyor diye biliyorum ama nedenini şu an hatırlamıyorum. Menün onun dışında gayet ii, gerekli miktarda da su içtiysen tamamdır bu iş

Kesinlikle öyle. Pilates hareketleri de tavsiye ederim cok sıkılastırıyormus :)
Kesinlikle öyle, ben o şekilde 2014 yılında 75 ten 64 e düştüm. Diyet ve ayrıca spor yapmamıştım. Üstelik gece yeme problemim vardı. Ona rağmen bu yıl sadece 68 e çıktım. Yek başına yirüyüş bile mucizeler yaratabiliyor.

Nasil yapiyosun canım biraz anlatsana bende başlamayı düşünüyorum evde var top yuvarlak olan çemberden falan

Normalde yemem ama bir cnım cekti bugün kendimi tutamadım :)

Nasil yapiyosun canım biraz anlatsana bende başlamayı düşünüyorum evde var top yuvarlak olan çemberden falan
Youtube dan araştırıyordum, karşıma çıkanları yapıyordum. Genelde 30 dakikalık videolara bakıyordum. Şimdi Geçmişimi aradımda bulamadım.

Afiyet olsun canımm vayy dondurmaa heee eeee ödüll olsun tatlımm
Tesekkur ederim cnm baliklari indirdimm ohhh
Selamlarrr sevgili 14.takımcım

Biriciliğinizi tebrik ederim

@ParteMoralll Sanada tebrikler tatlım

9.takımdan sevgilerle
Tesekkur ederimm cnmmmmm
Hahahahaha dalga gecme len
Ya o değil millet onar beşer kilo veriyor ben bi kiloyu verene kadar neler cektim kac gündür off
sendeeee ciss seyleri yemezsen okadar ugrasmassin yemee sende viirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…