- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.761
Duruyor canimm daha iki hafta bendelerSağoalsınn canım sana musmutlu haftasonalrı duruyor mu misafirler halaa
Bizde canim benim kiz annemde iki gündür bugün gidicem yaninaayyy gorumcn sizdemi hala canm cocuklar napio
Vevizici mi yidinayyyy sabit uyandimmmm dun kacirdimda biraz haslama yapmistim icinde tabuk ve patitis habuc vardi onlardanda yidim uc beşte bhrcak yidimde sabitlik olarak dondulerrr yohsaa -200 falndm bince haa bide ahsam miyvalı sodaynan vevizici yidim eve gelanda onalrdr kesin ossun +degilim en azindan...
Cuma hedefimmm 61.5 kılzarrr ALLAH'ın izniyleeduyrulurrr sivgili kaptancikimmmm SekerPancarii yitmişbiiiiyyyyy
Gunaydin canimmmmmGünaydın hanımlar
Nerelerdesin meltemcim pek göremiyorum seniTebrik ederim kizlar 1.olmusuz...kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum cok guzel vermissiniz
Ben anlamazz biliyisin sonucuNiyyyy allah gozunu doyursun 1, 5 kilo verdimmm :))) valla etli butluu
burdayim zati gi nireye gitcemmm ben burda neler atlattim da gitmedimAyyyy gitme sennnn tadi tuzu kalmaz biz kimi sinirlendireceeekk kimdenn fircas yiceegezzz bak sindi uzulumm haa;-):'(
Tesekkurler sekerimm darisi basina insallahGünaydın kızlar musmutlu bir sabah ve gun diliyorum@ParteMoralll canimm Tebrikler 1. Olmussun ve takim olarak ta 1. Olmusuzz ınsallah haftaya daha fazla eksiler görürüz.
Bende tahmin etmistimm butun gruplar dokuluyoduAyyyy kizlarrrrrrr 1. olmusukkkk @ParteMoralll ben dedim sana etap 1.si sen olursn diee demii ayyyu cok mutluyummm darisi başımıza gızlarrrr
Hemide gunaydinnn
Ayrica niden kimsa bnm şukeelaaa menume yorum yapmamiş
Kizz buyukler tohatlanirmiNereye gidiyomussuntohatlaya tohatlaya getirrim sini
Vevizici mi yidiniyi etmişin vevizici iyi olaaarrr haftaya hele bi olma listede o zaman sorar sana yetmiisbiiiyyy imzala @ParteMoralll
Günaydın canım maşallah erkencisin spor da neler yaptın merak ettim.Günaydınlar herkese, kalktım, parka gittim 1 saatlik sporumu yaptım geldim :) bol eksiler için terlemek ilazım dedim.
Valla Eskişehir dün akşam gece hep yağıslıydı bugünde yagdıı yağacakkk..Aman hava ne bozk yahuuuuuu cami aciyorummmmm sanki agustos ayinda degiliz ne oldu boyleeee
Atmisssbiiiyyyy olmucakmiydinn @moon8187 kizzz allah korusunn yetmisssbiiiyyyyayyyy sabit uyandimmmm dun kacirdimda biraz haslama yapmistim icinde tabuk ve patitis habuc vardi onlardanda yidim uc beşte bhrcak yidimde sabitlik olarak dondulerrr yohsaa -200 falndm bince haa bide ahsam miyvalı sodaynan vevizici yidim eve gelanda onalrdr kesin ossun +degilim en azindan...
Cuma hedefimmm 61.5 kılzarrr ALLAH'ın izniyleeduyrulurrr sivgili kaptancikimmmm SekerPancarii yitmişbiiiiyyyyy
Samsun yanıyoo...yağsa nasıl rahatlıycaz valla...Günaydın canım maşallah erkencisin spor da neler yaptın merak ettim.
Valla Eskişehir dün akşam gece hep yağıslıydı bugünde yagdıı yağacakkk..
İyii tatlım sen nasılsınn nasıl gidiyor temizlik badann Allah kolaylık versin yine yenidennSelam kızlar nasılsınız...
Fırsat oldu bakayım dedim..
Hemenn göndereyim vallaa dün aklım çıktıı bir şişek bir yıldırım anamm dedim kurutmalıklarımm balkona zıpladım tee ıslanmadan kurtardım şükürSamsun yanıyoo...yağsa nasıl rahatlıycaz valla...
Teşekkür ederim canım..aynen devam boyaya..yemek yapıyorum bende sonra gelsin temizlik..İyii tatlım sen nasılsınn nasıl gidiyor temizlik badann Allah kolaylık versin yine yenidenn
Tabi yağmur yağınca ayrı bi ekşın yaşanıyo evdeHemenn göndereyim vallaa dün aklım çıktıı bir şişek bir yıldırım anamm dedim kurutmalıklarımm balkona zıpladım tee ıslanmadan kurtardım şükür
Hahhaa sorma saat sabahın 5 idi zıpladıgımTabi yağmur yağınca ayrı bi ekşın yaşanıyo evde
Özüğ dileğimm aplaaKizz buyukler tohatlanirmikafaaaani girarim
Süpersin elacımGünaydınlar herkese, kalktım, parka gittim 1 saatlik sporumu yaptım geldim :) bol eksiler için terlemek ilazım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?