Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vevizici mi yidin iyi etmişin vevizici iyi olaaarrr haftaya hele bi olma listedeo zaman sorar sana yetmiisbiiiyyyimzala @ParteMoralll

Niyyyy allah gozunu doyursun 1, 5 kilo verdimmm :))) valla etli butluu
Ben anlamazz biliyisin sonucu
Ayyyy gitme sennnn tadi tuzu kalmaz biz kimi sinirlendireceeekk kimdenn fircas yiceegezzz bak sindi uzulumm haa;-):'(
burdayim zati gi nireye gitcemmm ben burda neler atlattim da gitmedim

Günaydın kızlar musmutlu bir sabah ve gun diliyorum @ParteMoralll canimm Tebrikler 1. Olmussun ve takim olarak ta 1. Olmusuzz ınsallah haftaya daha fazla eksiler görürüz.
Tesekkurler sekerimm darisi basina insallah
Ayyyy kizlarrrrrrr 1. olmusukkkk @ParteMoralll ben dedim sana etap 1.si sen olursn diee demii ayyyu cok mutluyummm darisi başımıza gızlarrrr

Hemide gunaydinnn

Ayrica niden kimsa bnm şukeelaaa menume yorum yapmamiş
Bende tahmin etmistimm butun gruplar dokuluyodu ahahah simardim
Nereye gidiyomussuntohatlaya tohatlaya getirrim sini
Kizz buyukler tohatlanirmi kafaaaani girarim
Vevizici mi yidin iyi etmişin vevizici iyi olaaarrr haftaya hele bi olma listedeo zaman sorar sana yetmiisbiiiyyyimzala @ParteMoralll

Günaydınlar herkese, kalktım, parka gittim 1 saatlik sporumu yaptım geldim :) bol eksiler için terlemek ilazım dedim.
Günaydın canım maşallah erkencisin spor da neler yaptın merak ettim.

Aman hava ne bozk yahuuuuuu cami aciyorummmmm sanki agustos ayinda degiliz ne oldu boyleeee
Valla Eskişehir dün akşam gece hep yağıslıydı bugünde yagdıı yağacakkk..

Atmisssbiiiyyyy olmucakmiydinn @moon8187 kizzz allah korusunn yetmisssbiiiyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…