- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.841
Ben bir buçuk yasında kestim sütten canim benim ki de aksine çok düşkündü emmeye emmekden başka bisey yemek istemiyordu bende kestim sütten sonra yemek yemeye daha cok düştüBebişi olan kizceler ne kadar emzirdiniz benimki memeyi cok emmiyor zar zor oyalayarak emziriyorum hiç vermesem aramiyor yani bırakmakta istemiyorum oyle uğraşıp duruyorum
Nasilsin bebikomm ösledimmmmKizlarrr napiyosunuzzz
Bugun pazar malum yazmaya firsat olmadi bakip ciktim. Disardymmm aksam gorusmek uzereeee
Ho
Hosgeldin bebekim
Iyiyim tatlım benim kizceyle uğraşıyorum işte 2.5 aylıkken istememeye başladı ağlıyordu kendini arkaya atıp istemiyordu 3 ay uyutup uyutup emzirdim sonra biraz düzeldi emdi ama oyalayarak hep 6 ay sadece emzirdim işte 1 yaşında artık azaldı sütum ama hala emzirmek için cabaliyorum işte bi taraftanda simdiye kadar getirdiğime şükrediyorum oyle işte biraz moralim bozuk ememiyor diyeNasilsin tatlim
En iyi 2 yasina kadar emzirmek diyorlar canim az da olsa biraz daha emzirmeye çalişIyiyim tatlım benim kizceyle uğraşıyorum işte 2.5 aylıkken istememeye başladı ağlıyordu kendini arkaya atıp istemiyordu 3 ay uyutup uyutup emzirdim sonra biraz düzeldi emdi ama oyalayarak hep 6 ay sadece emzirdim işte 1 yaşında artık azaldı sütum ama hala emzirmek için cabaliyorum işte bi taraftanda simdiye kadar getirdiğime şükrediyorum oyle işte biraz moralim bozuk ememiyor diye
canim.moralini bozma benim kizimdela sutum az oldugu icin istemeyerek emiodu geceleri hep uyku sersemi emzirdim ama 6.aydan sonra ne zaman emzirmk istesem kiyametler koparmaya basladi bi surede boyle debam ettik 7. yada 8. ayda tamamen reddeti ve sutum kesildi zaten cok cok azdi cocuk si irleniodu zaten dogumdan itibaren mama takviyesi yapioduk sorma benimde icim hep buruktr ama elimden gelen herseyi yaptim napimIyiyim tatlım benim kizceyle uğraşıyorum işte 2.5 aylıkken istememeye başladı ağlıyordu kendini arkaya atıp istemiyordu 3 ay uyutup uyutup emzirdim sonra biraz düzeldi emdi ama oyalayarak hep 6 ay sadece emzirdim işte 1 yaşında artık azaldı sütum ama hala emzirmek için cabaliyorum işte bi taraftanda simdiye kadar getirdiğime şükrediyorum oyle işte biraz moralim bozuk ememiyor diye
Ayy canım kader arkadaşımcanim.moralini bozma benim kizimdela sutum az oldugu icin istemeyerek emiodu geceleri hep uyku sersemi emzirdim ama 6.aydan sonra ne zaman emzirmk istesem kiyametler koparmaya basladi bi surede boyle debam ettik 7. yada 8. ayda tamamen reddeti ve sutum kesildi zaten cok cok azdi cocuk si irleniodu zaten dogumdan itibaren mama takviyesi yapioduk sorma benimde icim hep buruktr ama elimden gelen herseyi yaptim napim
Sabah bulantidan yiyemiyorum aksamda canimdan beziyom yine bulanti olcak korkusuyla yemekle ilac aldigim icin evet aksamlari fazla oluyor bu yuzden yemekkGünaydın canlaolcakyiyip sabah tartıda eksi görmek şahane..
Şuan canım çok tatlı istiyor canım ancak badtırabiliyorum.iki güne düzelir merak etme canım..
@Seksensekizli az olmamış mı canım ya..ben doyamam gibi geldi bana
BitmeyenUmidim canım benim akşam coşmuşsun o kadar..herhalde sabah ve öğle az olduğu için olmuş olabilir ne dersin.
Su ve sporun muhteşem ötesi cnmSlm kilzlar umarım güzel bi hafta sonu gecirmisinizdir... menum
Sabah kk peynir yarim salatalikk
Öğle haslama et iki kk. bi orta boyun yarisi patitis
Aksam bi porsiyon patitis yimek yogurtlu cacikk
4 lt su 8 saat spor yaptim :)))) bahcede calistim fena yorgunum sindi misafir geliymiss benn gacarrr
Sbah coşmussnz biraz ama sabah oldugu için affedilebilir bence :) Afiyet olsun bu aradaEki Görüntüle 1870517 Anneme geçmiş olsun dayim kuzenler geldi . Malesef öğlen biraz fazla gibi sanki ama akşam yemedim.Misafir vardi hiç oturmadim.Parklari gezmeye götürdük.Ayy bugün fenaa yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?