Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebişi olan kizceler ne kadar emzirdiniz benimki memeyi cok emmiyor zar zor oyalayarak emziriyorum hiç vermesem aramiyor yani bırakmakta istemiyorum oyle uğraşıp duruyorum
Ben bir buçuk yasında kestim sütten canim benim ki de aksine çok düşkündü emmeye emmekden başka bisey yemek istemiyordu bende kestim sütten sonra yemek yemeye daha cok düştü

Iyiyim tatlım benim kizceyle uğraşıyorum işte 2.5 aylıkken istememeye başladı ağlıyordu kendini arkaya atıp istemiyordu 3 ay uyutup uyutup emzirdim sonra biraz düzeldi emdi ama oyalayarak hep 6 ay sadece emzirdim işte 1 yaşında artık azaldı sütum ama hala emzirmek için cabaliyorum işte bi taraftanda simdiye kadar getirdiğime şükrediyorum oyle işte biraz moralim bozuk ememiyor diye

En iyi 2 yasina kadar emzirmek diyorlar canim az da olsa biraz daha emzirmeye çaliş

canim.moralini bozma benim kizimdela sutum az oldugu icin istemeyerek emiodu geceleri hep uyku sersemi emzirdim ama 6.aydan sonra ne zaman emzirmk istesem kiyametler koparmaya basladi bi surede boyle debam ettik 7. yada 8. ayda tamamen reddeti ve sutum kesildi zaten cok cok azdi cocuk si irleniodu zaten dogumdan itibaren mama takviyesi yapioduk sorma benimde icim hep buruktr ama elimden gelen herseyi yaptim napim

Ayy canım kader arkadaşım bende emzirmeyi cok istedim ağladığım oldu sinirlendiğim oldu yorulduğum oldu ama pes etmedim şimdiye kadar getirebildim anca cok zor 3 ay boyunca hiç istememesi cok yıprattı beni yinede emzirmeye calısıcam emmezsede sağarak vericem makinam var nereye kadar giderse artık

Merhabalar kızlar, erkencikten menümü paylaşayım bugün :))
Kahvaltı 06:30 yarım bardak süt, yarım armut
Aileyle öğlen yemeği (onlar için kahvaltıydı) 11 buçuk civarı 2 dilim çok tahıllı ekmek, 4 dilim tost ısıtılmış sucuk, 1.5 kk tulum peyniri, 2 siyah, 1 yeşil zeytin, domates salatalık
Saat 15:00 gibi başım çok döndü ben de 13 fındık ve az şekerli ev yapımı erik kompostusunun yarısına su ekleyip 1 bardak içtim
Akşam 17:30 yarım tabak semiz yemeği, 2 küçük etli biber dolması, 1 kase cacık
Su 2 lt
1 bardak güllü yeşil çay gece içerim
Spor 1 saat parkta yürüyüş ve aletlerde egzersiz

Sabah bulantidan yiyemiyorum aksamda canimdan beziyom yine bulanti olcak korkusuyla yemekle ilac aldigim icin evet aksamlari fazla oluyor bu yuzden yemekk (( yine de elimden geleni yapacamm.

Slm kilzlar umarım güzel bi hafta sonu gecirmisinizdir... menum
Sabah kk peynir yarim salatalikk
Öğle haslama et iki kk. bi orta boyun yarisi patitis
Aksam bi porsiyon patitis yimek yogurtlu cacikk
4 lt su 8 saat spor yaptim :)))) bahcede calistim fena yorgunum sindi misafir geliymiss benn gacarrr

Su ve sporun muhteşem ötesi cnm

Eki Görüntüle 1870517 Anneme geçmiş olsun dayim kuzenler geldi . Malesef öğlen biraz fazla gibi sanki ama akşam yemedim. Misafir vardi hiç oturmadim.Parklari gezmeye götürdük.Ayy bugün fenaa yoruldum.
Sbah coşmussnz biraz ama sabah oldugu için affedilebilir bence :) Afiyet olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…