- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.881
Sen bana hesapmi soruyosun@ParteMoralll nerdesinnnnn @moon8187 sennndeee nirdesinnizzx yogunmusunuz hani menuler niye yorum yukk baaganee baaganee
Yook kiz hafta sonu disarda oluoz ya yada evde esimiz oluyo pek burayla ilgilenemedmBu haftda sasirtmanii bekli gizz iki hundur sessiz sessiz norun yagglari verinn dimi bizden habersizz partiss saaa dimm
Hahahahahaha yeter her hafta birincimi olicimNee vuriyonn gizzz he hesapp surumm yaa niedesin ozledikkk beeee @ParteMoralll odulu aldi gacti dii dusunmuyom degilll haa :))(-)
Iyi yaaa disarda hareketli gunler gecirecen iyi kilo vercennn binncee yidiginide yagarssinnAyy bu hafta ben tirttt
Cook yogunum dikkatli olucam ama evdeki gibi olmuyo disarda fln olcam bulusmalarm var yani benden bisi beklemeyin
Yoooo heryer yemek anam herkes dyette olsa ne kolay olurdu hayatIyi yaaa disarda hareketli gunler gecirecen iyi kilo vercennn binncee yidiginide yagarssinn
Diren @ParteMoralll , bak biz de diyetteyiz. Bizimle hayal et kendini, biz hep birlikte diyetteyiz :)) Sen ki geçen haftanın birincisisin, sen mi kilo veremiycen he heyytYoooo heryer yemek anam herkes dyette olsa ne kolay olurdu hayatkg vermicm yani haha
Cok fenasin kız@ParteMoralllBitmeyenUmidim ben dışarda çalışıyorum. Ofiste baklava, çikolata dönünce yanıma alıyorum hayır demiyorum. Sonra gidip başkasına ikram ediyorum. Tercihen kilo almasını istediğim biri oluyor bu kişi
Aaaa canımmmm hayırlısı olsun birtanem evladın önemlii öncelik kuzcugunun annesi onun için şimdilik diyeti bırak o zaman arada gel uğra ama özletme kendiniiNasılsınız Kızlar aranızdan ayrılıyorumhiç istemezdim ama diyet yapınca sütum iyice azaldı o yüzden bırakıyorum diyeti hepinizi tanıdığıma cok memnun oldum hepiniz cok tatlısınız ben bu kilolarla biraz daha gezerim ama kuzum anne sütünü bulamaz bidaha. Emzirmeyi bırakır bırakmaz katılıcam araniza canlarım yine burayı takip edicem sizlerle muhabbet edicem ama bu seferlik izleyici olucam en kısa zamanda aranizdayim
Allah seni :))) iyi ediyorsunn@ParteMoralllBitmeyenUmidim ben dışarda çalışıyorum. Ofiste baklava, çikolata dönünce yanıma alıyorum hayır demiyorum. Sonra gidip başkasına ikram ediyorum. Tercihen kilo almasını istediğim biri oluyor bu kişi
Geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum.Şükür ki mikrop kapmamış en azından canım çabucak iyileşir inşallahSlm kizlarr vok paylasimda bulanamiyorum hafta sonu denize gitmistik kizim rahatsizlandi kusma ates ishal tahlil yaptirdik temiz cikti sanirim usuttuk ..kuzimla ilgilendigim icin giremiyorum bilgilendirmek istedim
iyi yapiosn herhalde. Benim gidicegm yerlerde hepsi yio olcak ben tadicam tabiki gidip baklava yicek halim yok kimse yediremez suan. bayramda relaxxxx bana molaaaa@ParteMoralllBitmeyenUmidim ben dışarda çalışıyorum. Ofiste baklava, çikolata dönünce yanıma alıyorum hayır demiyorum. Sonra gidip başkasına ikram ediyorum. Tercihen kilo almasını istediğim biri oluyor bu kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?