- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.861
Ay bunu yeni gordmmm disardymm bebegm haftasonu izinliyiz ya hanimlar olarak@ParteMoralll nirdesin aşkik
Iyiyim bebegm sen naslllsn bende ozldmmmNasilsin bebikomm ösledimmmm
azda olsa emzirmeye devam et sen sk emzirdikce sut artiyo artmasa bile 6aydan sonra zaten ek gidaya gecilio yedi aydan sonra yemek duzeni oturuo vs seni keyif olarak devam edicek emmeye zaten.Iyiyim tatlım benim kizceyle uğraşıyorum işte 2.5 aylıkken istememeye başladı ağlıyordu kendini arkaya atıp istemiyordu 3 ay uyutup uyutup emzirdim sonra biraz düzeldi emdi ama oyalayarak hep 6 ay sadece emzirdim işte 1 yaşında artık azaldı sütum ama hala emzirmek için cabaliyorum işte bi taraftanda simdiye kadar getirdiğime şükrediyorum oyle işte biraz moralim bozuk ememiyor diye
Teşekkürler canimm hafta da bir ödül yapıyorumSbah coşmussnz biraz ama sabah oldugu için affedilebilir bence :) Afiyet olsun bu arada
Neler yediriyorsun canım biraz anlatsana benimde yapmadığım şeyler varsa yapıp yediririmAy bunu yeni gordmmm disardymm bebegm haftasonu izinliyiz ya hanimlar olarak
Iyiyim bebegm sen naslllsn bende ozldmmm
azda olsa emzirmeye devam et sen sk emzirdikce sut artiyo artmasa bile 6aydan sonra zaten ek gidaya gecilio yedi aydan sonra yemek duzeni oturuo vs seni keyif olarak devam edicek emmeye zaten.
(1yasindaymis biliyosundur zTen orayi atlamisim) biraz daha gayret et bi kac ay daha emsin 12ay onemliymis diyolar. Benide emiyo 16aylk sayilir ve beni resmen oyuncak etti neler cektigimi gorsen agliyorm artk.
Ama ben baslarda okadr ugrastmki allah bilio yaaa neler cektimm aglaya aglaya iki ay yara icinde dolastmne zordu. Olsun canlari sagolsn. Bu saatten sonra biraksakta cok muhim degil kizimin yeme duzeni guzel masallah. Kismet
Benim menüm;
Sabah: 1 domates, biber biraz beyaz peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Arada: Biraz kuru üzüm, armut
Akşam: Ton balıklı salata
Çay içiyorum şimdi :)
Eki Görüntüle 1870517 Anneme geçmiş olsun dayim kuzenler geldi . Malesef öğlen biraz fazla gibi sanki ama akşam yemedim.Misafir vardi hiç oturmadim.Parklari gezmeye götürdük.Ayy bugün fenaa yoruldum.
Bütün gün çalıştınız, bahçeyle, toprakla uğraşması meşakkatli tabiiHımm herkes bayildi :)) bende sinci bayilayarommm
Bir yasindami zaten sen yediriosndur 7aydan beri sasmio duzen olursa cock yio bence.Neler yediriyorsun canım biraz anlatsana benimde yapmadığım şeyler varsa yapıp yediririm
Bende çok onlardan. Sürekli degistircem burdaki hatunlar için gözümüz gönlümüz açılsın
Benim gibi bekar hatunlar için ekstra motivasyon kaynağıBende çok onlardan. Sürekli degistircem burdaki hatunlar için gözümüz gönlümüz açılsın
Günaydın bebegemmmm[/QUOTE][/QUOTE=SekerPancari71, post: 47668852, member: 599965"]Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?