Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bunu yeni gordmmm disardymm bebegm haftasonu izinliyiz ya hanimlar olarak
Nasilsin bebikomm ösledimmmm
Iyiyim bebegm sen naslllsn bende ozldmmm
azda olsa emzirmeye devam et sen sk emzirdikce sut artiyo artmasa bile 6aydan sonra zaten ek gidaya gecilio yedi aydan sonra yemek duzeni oturuo vs seni keyif olarak devam edicek emmeye zaten.
(1yasindaymis biliyosundur zTen orayi atlamisim) biraz daha gayret et bi kac ay daha emsin 12ay onemliymis diyolar. Benide emiyo 16aylk sayilir ve beni resmen oyuncak etti neler cektigimi gorsen agliyorm artk.
Ama ben baslarda okadr ugrastmki allah bilio yaaa neler cektimm aglaya aglaya iki ay yara icinde dolastm ne zordu. Olsun canlari sagolsn. Bu saatten sonra biraksakta cok muhim degil kizimin yeme duzeni guzel masallah. Kismet

Neler yediriyorsun canım biraz anlatsana benimde yapmadığım şeyler varsa yapıp yediririm

Benim menüm;
Sabah: 1 domates, biber biraz beyaz peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Arada: Biraz kuru üzüm, armut
Akşam: Ton balıklı salata
Çay içiyorum şimdi :)

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun :)

Eki Görüntüle 1870517 Anneme geçmiş olsun dayim kuzenler geldi . Malesef öğlen biraz fazla gibi sanki ama akşam yemedim. Misafir vardi hiç oturmadim.Parklari gezmeye götürdük.Ayy bugün fenaa yoruldum.

Sabah ve öğlen ki o kızartma biraz fazla cıss olmuş sanki. Ama ödül de mantıklı bazı uzmanlar bünyeyi arada şaşırtmak lazım diyor. Bu ara kafayı çeşitli uzmanları dinlemekle bozdum da.

Neler yediriyorsun canım biraz anlatsana benimde yapmadığım şeyler varsa yapıp yediririm
Bir yasindami zaten sen yediriosndur 7aydan beri sasmio duzen olursa cock yio bence.
Sabah kahvalti yapiyo aklina gelebilcek faydali hersy bugday ekmegiyle.
Oglen meyveli yogurt veriorm 4gibide yemek veriyorm erken yaptiysam yemegi hemen ona yediriorm yada corba yapicaksam onden yapiyorm hemen yediriorm. biz nasl yiosak oyle. Yaninda yogurt cacik fln yapiorm.
Aksamda yine ayni iki cesit varsa digerndende veriorm.
Eger erkenden yapmadiysam pankek patates fln yapiorm. Haftada bir makarna yada pilav yio o sekilde cnm..
Yani midesi aldigi kadar yediriorm zorlamiyorm.

Bende çok onlardan. Sürekli degistircem burdaki hatunlar için gözümüz gönlümüz açılsın
Benim gibi bekar hatunlar için ekstra motivasyon kaynağı hayali yeter Millet zayıf kadın resmine bakar motive olur ben jamie dornan olsun matt demon olsun hadi bi matt bomer olsun onların fotolarıyla motive olurum. Kore'den favorim lee min ho ve tabisi Hyun bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…