Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll nerdesinnnnn Moonlii sennndeee nirdesinnizzx yogunmusunuz hani menuler niye yorum yukk baaganee baaganee
kiz ben izindeyim yaaaaa yinede yaziorum menumu amaaaaa haftasonunu yaznasam daha iyi hic hoa seyler yokkiii bugunde oyle oldu gerci misafirim vardiiiii ama yazacammm aksamaaa♡♡♡

selam canlar.. htc71 canım bende emziriyorum ama bol bol dereotu yiyorum rezene içiyorum..benim bebişim 4 aylık olcak yakında.ve alerjimiz çıktı..süt ve süt ürünleri yiyemiyorum canım..canım ciddi derecede tatlı istiyor..elim titriyor artık..geçen gün 3 muz yedim ancak geçti.süt yapıcak gidaları eklersen menüne bişeycik olmaz..ben indirdim telefonuma ordan bakıp yiyorum..hurma tahin hem tatlı krizine iyi geliyor hemde süt yapıyor canım..bide böyle dene istersen canım benim.bizim moralimiz yerinde olacakki onlarda iyi olsun demi..en kolayı hazır tatlıları yiyip süt yapmak ama sütün kalitesi düşüyo işte o zaman..bence bırakma ..devam et menünü iyi ayarla..seninki 1 yaşında hem..bu arada facebookda emziren anneler zayıflıyor diye grup var..orda okudum diyetisyen hurma diyeti vermiş kadına..sabah öğle akşam 7 hurma yanına 1 kase yoğurt.günde 21 hurma yapıyo..o gün yürüme dinlen demiş..hurma süt yapar korkma demiş..düşün artık

Cok fenasin kız
Maksat yemekler ziyan olmasın, bizim iş yerinde kilo almaya çalışan bir arkadaş var daha çok ona veriyorun. Kazan kazan durumu yani, çokta zalim değilim yani

En önemlisi bebiş tabii güzel anne :))en kısa zamanda sözünü unutma sakın

iyi yapiosn herhalde. Benim gidicegm yerlerde hepsi yio olcak ben tadicam tabiki gidip baklava yicek halim yok kimse yediremez suan. bayramda relaxxxx bana molaaaa
Bana kurban bayramı dukanı denemek için şansmış gibi geliyor. Bir dört günlük saf protein yapam da bünyem bir şaşsın diyorum. Ufaktan öyle planlarım var, bakalım uygulayabilecek miyim.

Erken menü verilir :) bugün diyetteki ilk sapmanı yaşadım, daha yaşamam umarım. Proteine ve karbonhidrata fazla dadandım. Eminde olamadım eskiye göre az ve sağlıklı yedim ama diyete göre çok sanki.
Kahvaltı 08:00
2 dilim uno çok tahıllı ekmek, 2 siyah bir yeşil zeytin, 5 dilim sucuk, yarım muz ( neden yedim ben de bilmiyorum dolapta beni aşırı cezbetti), 1 dilim tukum peyniri, yarım bardak süt
Ara 10:00
ananaslı activia
Öğlen 13: 00
Mantarlı tavuk yemeği, yoğurt
Ara 15:00
Sütlü nescafe
Akşam 19:30
4 dilim ekmek, 1 tabak çok az yağlı tavada tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor
1 saat işe gidip gelme toplam yürüme, 100 duvarla top, 70 ip atlama
Gece 1 bardak güllü yeşil çay içerim.

Devam etmek istiyorum bende ama birden yüklendim galiba ondan oldu hem diyet hem hergun yürüyüş yaptım eskiden sadece bi göğsümden çıkan süt şuan ikisinden ya çıkıyor ya çıkmıyor sagdığım da o beni cok üzdü birden yarıdan bile fazla azaldı galiba devam etsem bile az az kilo vermem gerek benimki emen bi bebek değil canım zorla emziriyorum azcık emip bırakıyor bazen hiç emmiyor süt azalınca alip bir iki çekip bıraktı son günlerde o beni frenledi daha önce kilo vermişligim var 14 kilo bekarken verdim 8 kiloda hamile kalmadan once vermistim azimliyim o konuda kendime hakim olurum ama cocuk emzirme uğraştırıyor ilgin için çok teşekkür ederim canım araştırıcam aklima yatan bi menu olusturabilirsem duruma gore devam ederim sende neler yiyosun özellikle canım yazsana veya spor yapıyomusun hic

canım sen kendini iyi bilirsin seninki ek gıda da alıyor..bırakabilir haklısın canım..daja öncede gayet güzel vermişsin .ben haftada 3 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum öyle ağır sporlar yapmıyorum.yürüyüş yaptığım gün gündüz uyumaya çalışıyorum.yediklerim zaten sınırlı canım bu sabah bol tere yedim kahvaltıda gün içinde dereotu..rezene çayı süt arttırıcı çay içtim canım.

1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir .
Diyor, bu maddeden faydalanarak listeye girmeyi rica etsem çok mu şey istemiş olurum. Söz ekstra çalışırım sevgili grup arkadaşlarım :)) SekerPancarii

Ahh kuzum ben bu maddeye dayanarak @ParteMoralll i ilk hafta listeye almıştım ama uyardilar beni o madde geçerli degilmis artik malesefff kalmadi kizz bak bu ikinci haftan

Selam kızlar..sabah önce hastaneye gittim sonra eve gelip temizliğe devam ettim..çookk yoğunum bu aralar..
Menüm..
Sabah: yağda iki yumurta, bol peynir, domates,üç light bisküvi..
Akşam: bir tabak taze fasülye, iki kaşık makarna, yoğurt..

kiz ben izindeyim yaaaaa yinede yaziorum menumu amaaaaa haftasonunu yaznasam daha iyi hic hoa seyler yokkiii bugunde oyle oldu gerci misafirim vardiiiii ama yazacammm aksamaaa♡♡♡
Hahahahaha
ben yazicaktimm ki pancarim yazmisss.. olsa bana olurdu dicektim ben asiri aktiftim aldilar sonra ciktm malesf azkalms sabret bakalm

Herkese iyi geceler uyumadan menümü yazayım :) Sabah; bir yumurta biraz peynir 2 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen; dışarıdaydim kahvaltıyı 7 gibi yaptığım için çok acıktım bir gibi bi simit yedim
Akşam; çorba, semiz otlu salata, biraz ali nazik ve dondurma ( okul yemekhanesi benim suçum yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…