Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi aksamlar kizlar oh be sayfalar canlanmis hepinize verdiginiz ve gosterdiginiz emek icinopuyorumnanaktan yarin benim oglumun dogum gunu turkbayragi 8 yasina girecek bugun siparis verdigim dogum gunu pastasini aldim birde kendim yaptim yarin onlari kapip annemlerde kutliyacaz artik yarin pasta yerim 3 saat sanci cektim ogluma pastasiyla telafi edeyim kaydirigubbakcemile3

ye valla ye kaydirigubbakcemile3

Allah sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin Şeniz

domi gecmis olsun ya varya turk haberlerini izlerken sinir olurum ben pek bi panik yaptilar sizi domuz gribiyle burda da var domuz gribi vakalari ama panik yapan yok eger baska bi hastaligin yoksa kalp gibi nefes darligi gibi bisey olmaz atlatirsin bu kadar panik yapmayin domuz gribi olduruyorda normal grip oldurmuyormu gecen sene fransada normal gribten 5 bin kisi olmus yani ilaclarini kulan bol bol dinlen guzelimopuyorumnanaktan

ayy sende domuz gribi olmuşum gibi :roflol:
evet çok abarttılar o kadar tehlikeli de değilmiş ben korkmuyorum açıkçası ama yine Allah bilir :1closedeyes:

hadi bakem kimse yok ebn bulasik makinemi yerlestireyim oglumun hediyesini paketlemem lazim yatali 1 saat oldu heycandan uyuyamadi canim oglum daha uyumasini bekliyom bende

sedaaaaaaaammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sen bana selam verme tamam :dilcikar:
seda ablaaa bana msn versene kaydirigubbakcemile2
msn istemekten banlanırmışım :roflol:
kiz niye begenmiyim seni ask olsun:1hug: dun asli gelmsi gitmsi kimse yoktu o yuzden kulaklarini cinlatim bende
Şeniz
durun gitmeyin ben yalnız bırakmayın mafoldumben
sedam msn ni açsana kız:çok üzgünüm:
:dilcikar:
tamam acayim domi hala burdayim ama seni yanliz birakmiyom tamam mi

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…