Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beni hiç sorma bugün tartıldım 69 olmuşum 61 kilolardaydım bildiginiz üzere.. ama diyet yapmaya ne kendimin ne bünyemin hazır oldugunu sanmıyorum.. anlyacagınız zorla hiç bir şeyi yapamayan bir huyum var.. ama baktıgıma göre gurup baya kötü durumda arada gelip paylaşımda olur takip ederim sizi.. anlayacagın ben hala izinlerdeyim gibi sen almak istediklerini all .. zaten amaliyatıma daha 23 gün yeni oldu hayatım yürümem bütün işlerim agır cekim gidiyor.. daha iyileşemedimki bayada sürer gibi.. anlayacagın hareketlerim cok agır cekim spor hiç yapamam yasak.. ama bu aralar en azında kilo almamak adına yediklerime dikkat edeyim diyorum.. en azından 75 lere cıkmam diye düşünüyorum.. ama söz gelecem biraz canlansın buralar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık alış veriş bana işkence olmasın :çok üzgünüm: ama şuan hala yiyorum cokacimcoook
artık silkelenin kendinize gelin .. bu ne böle.. bizler cıkmışız sizin motiveler yerlerde.. toparlanmaya bakın...kaydirigubbakcemile5
üff sendeee klava:
bak bana ben bile yemiyorum :roflol:

yemiyormusun aaz evvel yukarıda okudugum tereyagı kahvaltı kimindi klava:

Beni tanıyanlar bilir isteyince güzel kilo verririm kolay kolayda kimse yetişemez ama ne hikmetse kesinlikle bir diyet listesi ile diyet yapamam kendi listemi kendim cıkaroroım bünyemi bildigim için kilo vermem durmadanda kilo veririm.. bir ara buralarda listeleri altust etmiştim.. ama bugü dolaşırken diyet listelerini (öle bir kanıyordum..) detoks adı altında bişeyler gördüm hoşumada gitti.. bence uygulanabilir sonucda alınabilir gibime geldi.. eger ligisini ceken olursa tvsiye ederim..aşagıya kopyalayacagım bence ay sonunda ve ay başında bu detoks u uygulayabilirsiiz

2 günlük % 100 denenmiş detoks Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır

aynalar allah aşkına sen ne kadar ara verdinde o 15 14 kiloyu geri aldın şoka girdim şimdi.. ben aldım ama ramazandan sonra aldım yoksa koruyordum kilomu .. şoka girdim valla şimdi ben... ne halt ettin kızz sennnnnnnklava: klava: acaba yaparmıyım bilmiyorum -15 yazmışsın .. başlasammı ama çok kararsızım .. nesli nediyo peki dönmeye niyeti yokmu.. az evvel msn acıldı yazdıum ama eşi idi bişeyler söledimi size.. nerdesiniz kıslarrrr kimseler ugramıyo burayaaaaaaaaaklava: klava: klava:

kaydirigubbakcemile3

gülme kısss.. şu tere cok faydalı ama ben yiyemiyorum nedense bir sevemedim gitdin.. eve alıyorum cürüyo atıyorum.. diyeceksinki neden alıyorsun ölese.. belki tadı degişmişdir yada benim damak tadım degiştirmişdir diye ama nafileeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

4 ayda aldım ben geri benimki biraz psikolojik
nesli dönmeyecek galiba pek niyeti yoktu. güzelim ben takıma birilerini alcam ama hadi sen dönmek istediğinde yer kalmazsa delikafadulden ben sen gel katıl güzelim iyi motive edersin sen bizi klava: bu şekilde sengözlerimebaksanab

bana da abzen öyle olur belki hoşlanırım bu sefer diye alıyorum ama :roflol:
tereyi çok seviyorum ben hem gribim ya iyi gelir dedim

gelim gelimde biliyorum benim bünyemi spor yapmadan veremem ben.. sporda hem yapamam hemde yasak.. dedigim gibi daha amaliyat olalı 23 gün oldu karnımda kocaman bir kesik .. öle agrıyoki coraplarımı ayakkabılarımı giymiyorum oturup kalkmaıyorum rahatca anca 15 dakkalık iş ev ev iş yapıyorum yürüyerek.. şimdi agır bir diyetede başlayamam beslenmeme dikkat etmem gerekli.. nasıl yapım ben şimdi sen söle.. gıdım gıdım belki anca giderim.

aslına bakarsan aynalar bu kilolarıda vermem gerekli.. bu halimi hiç sevmedim ramazanda 58 lere kadar indim.. ama ramazan 15 den sonra bende bir iştah başladı dur diyene aşk olsun.. hastalıkdan sonrada ilaçlar aldırmaya başladı.. kullandıgım ilaçda kortizon vardı.. o ilacı coktor hala kesmedi devam ediyorum amaliyattan sonrada.. bir göbek kaldı anlatamam. sezeryan gibi oldu amaliyatım ama sanki dogum yapmış gibi bir göbek kaldı aklım almıyor belki zamanla şişer şiştir diyorum.. cünkü amaliyattan sonra 1,5 kilo almışım ama göbegim den dolayı 80 kilo iken giydigim pantolonumu giyiyorum aklım almadı bu işe benim.. sormayın kendimi öle mutsuz hissediyorumki :gitme: :gitme:

hımm fisfisfis olsun canım bak bakalım belki verirsin

sen beni düşün 64 e kadar düşmüştüm vaktiyle şimdi 98 :çok üzgünüm: akannehir

Allah kolaylık versin :Saruboceq:
benim de spor yapmadan veremiyorum anladım

sen hele gelenlere bak bu hafta bir kişide al bende bu hafta dikkat edeyim bakayım noluyor nolmuyor artık belli olur.. söz gelmesem bile aranıza destek için gelecegim neyse ben cıkıyorum akşama acarsam gelirim gene

kızlar sizde toparlanın böle olmaz bu işi eskilerdenim ben.. buradan başka yolunuzda yok.. emin olun burası sizin için verdiginiz destek hepiniz için velinimet bir silkelenin kendinize gelin.. yok ben yapamıyorum diyende cıksın yoluna baksın böle olmaz.... hadi göreyim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…