- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.101
sağol güzelim sanada geçmiş olsun malesef hala erzurumdayım ve uzun yıllarda burda olacağım galiba mafoldumben kilo işini hiç sorma ben uzun bir dönem izna ayrıldım depresyona girdim akannehir bütün kiloları geri aldım elde var sıfır yani :çok üzgünüm:
canım sen ne zaman döneceksin ben kesin bir cevap bekliyorum ona göre hareket edeceğim a.s
artık silkelenin kendinize gelin .. bu ne böle.. bizler cıkmışız sizin motiveler yerlerde.. toparlanmaya bakın...kaydirigubbakcemile5bende mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık alış veriş bana işkence olmasın :çok üzgünüm: ama şuan hala yiyorum cokacimcoook
üff sendeeeklava:
bak bana ben bile yemiyorum :roflol:
artık silkelenin kendinize gelin .. bu ne böle.. bizler cıkmışız sizin motiveler yerlerde.. toparlanmaya bakın...kaydirigubbakcemile5
yemiyormusun aaz evvel yukarıda okudugum tereyagı kahvaltı kimindiklava:
:roflol: bi daha okusana tereyağı mı tere mi naniknanik
evet tere kahvaltıda hemde valla ii.. ben direk kahvaltı yazınca tereyagı anladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
aynalar allah aşkına sen ne kadar ara verdinde o 15 14 kiloyu geri aldın şoka girdim şimdi.. ben aldım ama ramazandan sonra aldım yoksa koruyordum kilomu .. şoka girdim valla şimdi ben... ne halt ettin kızz sennnnnnnklava: klava: acaba yaparmıyım bilmiyorum -15 yazmışsın .. başlasammı ama çok kararsızım .. nesli nediyo peki dönmeye niyeti yokmu.. az evvel msn acıldı yazdıum ama eşi idi bişeyler söledimi size.. nerdesiniz kıslarrrr kimseler ugramıyo burayaaaaaaaaa klava: klava: klava:
aynalarb ben cıkıyordum sen geldin CADIARZU hoş geldin kaydirigubbakcemile5
gülme kısss.. şu tere cok faydalı ama ben yiyemiyorum nedense bir sevemedim gitdin.. eve alıyorum cürüyo atıyorum.. diyeceksinki neden alıyorsun ölese.. belki tadı degişmişdir yada benim damak tadım degiştirmişdir diye ama nafileeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
4 ayda aldım ben geri benimki biraz psikolojik
nesli dönmeyecek galiba pek niyeti yoktu. güzelim ben takıma birilerini alcam ama hadi sen dönmek istediğinde yer kalmazsa delikafadulden ben sen gel katıl güzelim iyi motive edersin sen biziklava: bu şekilde sengözlerimebaksanab
gelim gelimde biliyorum benim bünyemi spor yapmadan veremem ben.. sporda hem yapamam hemde yasak.. dedigim gibi daha amaliyat olalı 23 gün oldu karnımda kocaman bir kesik .. öle agrıyoki coraplarımı ayakkabılarımı giymiyorum oturup kalkmaıyorum rahatca anca 15 dakkalık iş ev ev iş yapıyorum yürüyerek.. şimdi agır bir diyetede başlayamam beslenmeme dikkat etmem gerekli.. nasıl yapım ben şimdi sen söle.. gıdım gıdım belki anca giderim.
aslına bakarsan aynalar bu kilolarıda vermem gerekli.. bu halimi hiç sevmedim ramazanda 58 lere kadar indim.. ama ramazan 15 den sonra bende bir iştah başladı dur diyene aşk olsun.. hastalıkdan sonrada ilaçlar aldırmaya başladı.. kullandıgım ilaçda kortizon vardı.. o ilacı coktor hala kesmedi devam ediyorum amaliyattan sonrada.. bir göbek kaldı anlatamam. sezeryan gibi oldu amaliyatım ama sanki dogum yapmış gibi bir göbek kaldı aklım almıyor belki zamanla şişer şiştir diyorum.. cünkü amaliyattan sonra 1,5 kilo almışım ama göbegim den dolayı 80 kilo iken giydigim pantolonumu giyiyorum aklım almadı bu işe benim.. sormayın kendimi öle mutsuz hissediyorumki :gitme: :gitme:
gelim gelimde biliyorum benim bünyemi spor yapmadan veremem ben.. sporda hem yapamam hemde yasak.. dedigim gibi daha amaliyat olalı 23 gün oldu karnımda kocaman bir kesik .. öle agrıyoki coraplarımı ayakkabılarımı giymiyorum oturup kalkmaıyorum rahatca anca 15 dakkalık iş ev ev iş yapıyorum yürüyerek.. şimdi agır bir diyetede başlayamam beslenmeme dikkat etmem gerekli.. nasıl yapım ben şimdi sen söle.. gıdım gıdım belki anca giderim.
sen azimlisin gene başarırısın biliyorum ben... kaydirigubbakcemile5sen beni düşün 64 e kadar düşmüştüm vaktiyle şimdi 98 :çok üzgünüm: akannehir
Allah kolaylık versin :Saruboceq:
benim de spor yapmadan veremiyorum anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?