- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.121
Allah seniii :))) çöp bacakk seniii gisssganndimmBu arada bende kilomu koruyorum51.8 kiloyum incecikim minicikim 36 bedencikim çok övdüm kendimi
Ayyyy nebilimm canimm sıkılıyor ugrasacak adam arimm esimle ugrastim kussum onla bari sizlen ugrasimda beni anlarsiniz zagarr..SekerPancari71: 47752222 .!.:Sen niden yohsun bahalim
İviit çöp bacakim bennAllah seniii :))) çöp bacakk seniii gisssganndimm( -)
Kiiz ne ugraşiiyon heriflenAyyyy nebilimm canimm sıkılıyor ugrasacak adam arimm esimle ugrastim kussum onla bari sizlen ugrasimda beni anlarsiniz zagarr..
Hayalimdeki kilodasın kaptanım, kaç ayda verdin?? Bize tüyo verr, biz de çırpı bacak olalım..Bu arada bende kilomu koruyorum51.8 kiloyum incecikim
minicikim 36 bedencikimçok övdüm kendimi
Valla bekarım bir sevgilim yok ama her türlü dertleşmede varım:)) anlarız, dinleriz seni :))Ayyyy nebilimm canimm sıkılıyor ugrasacak adam arimm esimle ugrastim kussum onla bari sizlen ugrasimda beni anlarsiniz zagarr..
Tak tak amann ucuverir kurdan gibi zayiff ahhh bende zayif olcem bi gunn
İnşallah hepimiz başarıcazTak tak amann ucuverir kurdan gibi zayiff ahhh bende zayif olcem bi gunn
Saol canimmHayalimdeki kilodasın kaptanım, kaç ayda verdin?? Bize tüyo verr, biz de çırpı bacak olalım..
Valla bekarım bir sevgilim yok ama her türlü dertleşmede varım:)) anlarız, dinleriz seni :))
Giyinip kuşanip yanimda minik kızışımla geziniyorum kizz harika bi duygu darisi sizlere almamak için büyük çaba sarfediyorum ama çünkü ben çok cabuk kilo alıyorumTak tak amann ucuverir kurdan gibi zayiff ahhh bende zayif olcem bi gunn
Amiinn canimmm darisi sizlereee
Aminnnnn insalllllahhh cok işten söyledimAmiinn canimmm darisi sizlereee
Eminim çok yakışmıştırSaol canimmay benimki bölüm bölüm oldu kiz o yüzden şu kadar zamanda verdim diyemem ama anlatiyim ilk 75 kiloyla başladim diyete 3 ayda 13 kilomu verdim kalori saydim sonrasi biraz yavas gitti 57 kilo hedefimdi ve ulaştim sonunda uzun bi süre 57 kiloyu korudum sonra biraz kilo aldim 61 e çiktim ve 55 e inme karari aldim normal az yiyerek diyet yapip 55 e indim uzun süre de 55 i korudum ama azcik kaçirsam 57 ye çikiyordum bende 53 e inme karari aldim ve tekrar diyet yapip 53 e indim en sonnn ramazandan önce biraz kilo aldim 56 ya çiktim ve ramazanda tekrar az yeyip 52 ye düştüm ve bu ara da temizlik misafirdi derken 51 e indim işte böyle tatliş 50 51 kilo bana tam oluyo ben böyle incecik minicik seviyorum
Amin .. amin bacım. Bu arada herkesin kilosu kaçtı ne durumda takip etmesi zor oluyor. Profil resminin altına başlangıç, hedef ve güncel kiloları eklesek güzel olmaz mı kızlar???Aminnnnn insalllllahhh cok işten söyledimnasil içime yer ettiyse bu zayıflama meselesi
Güzel olur canım ben şimdilik sadece sohbet ediyorum sizle bi kaç ay sonra başlamayı düşünüyorumAmin .. amin bacım. Bu arada herkesin kilosu kaçtı ne durumda takip etmesi zor oluyor. Profil resminin altına başlangıç, hedef ve güncel kiloları eklesek güzel olmaz mı kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?