Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada bende kilomu koruyorum 51.8 kiloyum incecikim
minicikim 36 bedencikimçok övdüm kendimi
Hayalimdeki kilodasın kaptanım, kaç ayda verdin?? Bize tüyo verr, biz de çırpı bacak olalım..

Ayyyy nebilimm canimm sıkılıyor ugrasacak adam arimm esimle ugrastim kussum onla bari sizlen ugrasimda beni anlarsiniz zagarr..
Valla bekarım bir sevgilim yok ama her türlü dertleşmede varım:)) anlarız, dinleriz seni :))

Hayalimdeki kilodasın kaptanım, kaç ayda verdin?? Bize tüyo verr, biz de çırpı bacak olalım..

Valla bekarım bir sevgilim yok ama her türlü dertleşmede varım:)) anlarız, dinleriz seni :))
Saol canimm ay benimki bölüm bölüm oldu kiz o yüzden şu kadar zamanda verdim diyemem ama anlatiyim ilk 75 kiloyla başladim diyete 3 ayda 13 kilomu verdim kalori saydim sonrasi biraz yavas gitti 57 kilo hedefimdi ve ulaştim sonunda uzun bi süre 57 kiloyu korudum sonra biraz kilo aldim 61 e çiktim ve 55 e inme karari aldim normal az yiyerek diyet yapip 55 e indim uzun süre de 55 i korudum ama azcik kaçirsam 57 ye çikiyordum bende 53 e inme karari aldim ve tekrar diyet yapip 53 e indim en sonnn ramazandan önce biraz kilo aldim 56 ya çiktim ve ramazanda tekrar az yeyip 52 ye düştüm ve bu ara da temizlik misafirdi derken 51 e indim işte böyle tatliş 50 51 kilo bana tam oluyo ben böyle incecik minicik seviyorum

Eminim çok yakışmıştır minnak anne
Ara ara hatırlat bize başarını insana acayip motivasyon veriyor:)
kilo verme dönemlerinde ne yapıyordun peki, özellikle kaçındığın besinler var mıydı?? Ya da özel bir yöntemin?
Bu arada yaşın boyun kaçtı??
Eşin çevren nasıl tepki verdi?
Tartıda o 51 sayısını görmek nasıl bir duygu??
Ayy heyecandan ne peş peşe sorular sormuşum

Aminnnnn insalllllahhh cok işten söyledim nasil içime yer ettiyse bu zayıflama meselesi
Amin .. amin bacım. Bu arada herkesin kilosu kaçtı ne durumda takip etmesi zor oluyor. Profil resminin altına başlangıç, hedef ve güncel kiloları eklesek güzel olmaz mı kızlar???

Amin .. amin bacım. Bu arada herkesin kilosu kaçtı ne durumda takip etmesi zor oluyor. Profil resminin altına başlangıç, hedef ve güncel kiloları eklesek güzel olmaz mı kızlar???
Güzel olur canım ben şimdilik sadece sohbet ediyorum sizle bi kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…