- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.081
Kiz bu guzel kiz senin cocugunmu profil resmi cok guzel allah bagislasinKilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum darısı başıma :))
Evet canım benim küçük cadı :) Rabbim tüm çocukları ailelerine bağışlasın..Kiz bu guzel kiz senin cocugunmu profil resmi cok guzel allah bagislasin
Nasıl bir detoks canım içilecek şekilde mi yoksa diyet olarak mı..Günaydınlar hanımlar :)) ben iki günlük detoks yapmak istiyorum. Ama ne yapacağıma karar veremedim, daha önce yapanlar ya da deneyenler bi fikir verebilir mi??
Sen de yoğunsun bu aralar canım..sıcaklar da geri geldi..görümcen geri gelene kadar biraz dinlenirsin..Günaydın kizlarr dün görümcemi ankaraya bıraktik biraz orda kalcak o kadar çok trafik vardi kiiii bayginlik geçircektim yanieve gelir gelmez de yattik uyuduk
Bugun benim için tam bi dinlenme günü oldu canim valla kizimda annemde kaldi öğlene kadar uyudumSen de yoğunsun bu aralar canım..sıcaklar da geri geldi..görümcen geri gelene kadar biraz dinlenirsin..
Yiyecek olursa daha ii olur, öteki türlü güçten düşerim sanki.Nasıl bir detoks canım içilecek şekilde mi yoksa diyet olarak mı..
Ben iki gün protein diyeti yaptım mesela çok işe yaramıştı..ayran detoksu da olabilir..
Protein diyetini rahatlıkla yapabilirsin canım..Yiyecek olursa daha ii olur, öteki türlü güçten düşerim sanki.
Yeşil elma yap bence canim kahvaltıdan sonra yesil elma yicen sadece bol su 2 gün sklmazsin...normalde diyetini yapiyorlar yaaa skci olur..Yiyecek olursa daha ii olur, öteki türlü güçten düşerim sanki.
Protein diyetini rahatlıkla yapabilirsin canım..
Sanırım elma detoksunu 2 günlüğüne deneyeceğim. Bugün de fazla kaçırdım detoks şart oldu.Yeşil elma yap bence canim kahvaltıdan sonra yesil elma yicen sadece bol su 2 gün sklmazsin...normalde diyetini yapiyorlar yaaa skci olur..
Afiyet olsun tatlikomMenüm..
Sabah: peynirli yumurta, üç zeytin, domates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir kase mercimek, iki küçük karnıyarık, yoğurt..
Afiyet olsun canimmSabah nesfit
Oglen tavuk sandivic ceyrek ekmek
1 yesil elma
Aksam domates salatalik peynir
Nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?