- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.101
Günaydın canimm ohh spor da yapilmisGünaydınlar hanımlar:) dünkü tembelliğimi bugün parka giderek üzerimden attım, 1 saat orta tempolu spor yaptım :))
Evet kuzum bu hafta listedesinn iyi asıl diyetesekerpancari evett :) dün utancımdan menü bile giremedim bir de bu hafta listede olacağım aklıma gelince grubu düşürmeyeyim tempodan düşmeyeyim dedim :))
Sen nasılsın?? kızçen geldi mi??
Afiyet olsun canimmmselam bayanlar..bugün bende uyudum gündüz..akşamda yürüyüş e çıktık..
kahvaltı 1 şeftali
öğle ızgara hindi salata
ara 3 hurma
1 avuç kuru yemiş
akşam 4 dilim pastırma
1 lavaş
Afiyet olsun beybiiEki Görüntüle 1873253 iyii aksamlar kizlar nasilsiniz misafirlikteyim 45 dk yürüyüş yaptım
Ohh ne güzel Allah keyfini bozmasın canım :)) hazır misafir molası vermişsin bol bol dinlen :))Evet kuzum bu hafta listedesinn iyi asıl diyeteiyyim canim bende kizçem geldii çoktan yanimaa kuzum benim anasiz duramaz kii misafirlerim bi kac günlügüne gitti de bende annemlere geldim keyif yapıyorum
Sagolasin canimm mutlu pazarlarAfiyet olsun beybii
Tünaydın canikommGunaydin kizlarrr ay hic ugrayamadm bubhafta
Sagolasin canimm mutlu pazarlar
Partiskoda yukk bendeee yukummm hihh hiiihhh kussum sizee@ParteMoralll tatlikooo
Eviiittt yogunsun bu ara izinlimiydin ni zamann donucennGunaydin kizlarrr ay hic ugrayamadm bubhafta
Sen niden yohsun bahalimPartiskoda yukk bendeee yukummm hihh hiiihhh kussum sizee
Onlardan hiç içmedim o yüzden bilemiyrumEskiden hep mocha içen ben americanoya döndüm, diyete ilk defa nalet okuyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?