Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afernnnn kuru kiss bende versemde korusam ah ah
Kaptim ben bu koruma işini partiş 51in üstüne çıkacam diye ödüm patliyii çıkıyom arada tabi ama hemen dengeliyorummisila görümcemi biraktik gelirken sen benim şekerim düş canim künefe çek saat aksam 9 bucukda ben o künefeyi buz gibi kolaynan yii bir iyi geldi nasınn ama yola biraz aç çikmiştim ne kadar yorulduysam ve gün içinde de az yemistim sabaha 500 gr eksi kiz ben şokkk bu konuşmada neyi anlatmak istedim bilmiyirum ne zamandir sana kendimi övmeyince böyle oldu

Kizz omlettii uykuu sersemii ekmekk ustunee ekmekk olmus hahah
Ayy ben onu bile gormemsm dua et
Partiss ne diyon bu hafta umit varmi sindee hadi bizi gaza getir
Blmiorm 66gorm3m lazimm hafta sonu artidaydim
ayyyy yete4 beee ne zaman donuyolaa

ohhhhhh yarasinnnnnn bende gecen hafta normal beslendm evde duramadm pek kvde gelmisti ya allahtan cok arti olmadm. Abartma isini bayramin ikinci gunu tatile cikiyorum yinee ona sakliyormmm hihijiji ozamana kdr 65olsam cok iyi olrrrrrrr..
Kendini ov ov tabii sana foto atam bi ara unuttrma kendimi ovmek icin ahahah

Kvdene gösteriş yapacam diye döktürdün yimekleri deaami ahahahahhhh bu hafta eksi bekliyom valla geçen hafta sabittin beği siğirlendirme ayy kiz asıl iyce tatile 65 le gidersin ne kaldi zatii att bana fotoo bebegummm

Kvdene gösteriş yapacam diye döktürdün yimekleri deaami ahahahahhhh bu hafta eksi bekliyom valla geçen hafta sabittin beği siğirlendirme ayy kiz asıl iyce tatile 65 le gidersin ne kaldi zatii att bana fotoo bebegummm
Yaaa yoook ben pzrtesi aksam anneme gectm sali disardydm kuafore fln gttim sonra carsmba kuzenlerle toplandk disarda yidim azzck aslinda ben 400gram vermistm almisim persmbe gecesi eve dondm. Cuma kv geldi aksam cmrtesi gormcemdeydk pazarda kv yemege cikrdk ben hafta sonu arti oldmmm bilimisin pff insallah bu hafta 66 gorurum ozet gectm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…