- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.281
Kaptim ben bu koruma işini partiş 51in üstüne çıkacam diye ödüm patliyiiafernnnn kuru kiss bende versemde korusam ah ah
Enistem gelince bizde fazla kalmiyolar kiz 2 3 gün anca kaliyolar zaten bir buçuk haftalari kaldi geziyilaarrBarııııısende yoksun ozlucekkk
Ayy ben onu bile gormemsm dua etKizz omlettii uykuu sersemii ekmekk ustunee ekmekk olmus hahah
Blmiorm 66gorm3m lazimm hafta sonu artidaydimPartiss ne diyon bu hafta umit varmi sindee hadi bizi gaza getir
ayyyy yete4 beee ne zaman donuyolaaAyy kiz didim yaa babacim geldii dün aksama dogru bugun ikindi vakti gittiçok guzel vakit gecirdik heee görümcem gitti sonra gocam gece vardiyasina başladi ve gündüzleri evde pek vakit olmii daha yeni işe gönderdim bende kizi uyutmaya çalışıyom iki saattir görümcemin eli kulagindadir belki yarin geliğ hemde enistemle hic gelemem gayrii onlar gideneceee
ohhhhhh yarasinnnnnn bende gecen hafta normal beslendm evde duramadm pek kvde gelmisti ya allahtan cok arti olmadm. Abartma isini bayramin ikinci gunu tatile cikiyorum yineeKaptim ben bu koruma işini partiş 51in üstüne çıkacam diye ödüm patliyiiçıkıyom arada tabi ama hemen dengeliyorum misila görümcemi biraktik gelirken sen benim şekerim düş canim künefe çek saat aksam 9 bucukda ben o künefeyi buz gibi kolaynan yii bir iyi geldi nasınn ama yola biraz aç çikmiştim ne kadar yorulduysam ve gün içinde de az yemistim sabaha 500 gr eksi kiz ben şokkk bu konuşmada neyi anlatmak istedim bilmiyorum ne zamandir sana kendimi övmeyince böyle oldu
Bir buçuk haftalari galdi giiiayyyy yete4 beee ne zaman donuyolaa
Kvdene gösteriş yapacam diye döktürdün yimekleri deaamiohhhhhh yarasinnnnnn bende gecen hafta normal beslendm evde duramadm pek kvde gelmisti ya allahtan cok arti olmadm. Abartma isini bayramin ikinci gunu tatile cikiyorum yineeona sakliyormmm hihijiji ozamana kdr 65olsam cok iyi olrrrrrrr..
Kendini ov ov tabii sana foto atam bi ara unuttrma kendimi ovmek icin ahahah
Gel kiz hadi yapin gayfeleri sohbet edekBen norumm dur mutfaga 5 dk bi ugrayim geligimm
Yaaa yoook ben pzrtesi aksam anneme gectm sali disardydm kuafore fln gttim sonra carsmba kuzenlerle toplandk disarda yidim azzck aslinda ben 400gram vermistm almisim persmbe gecesi eve dondm. Cuma kv geldi aksam cmrtesi gormcemdeydk pazarda kv yemege cikrdk ben hafta sonu arti oldmmm bilimisin pff insallah bu hafta 66 gorurumKvdene gösteriş yapacam diye döktürdün yimekleri deaamiahahahahhhh bu hafta eksi bekliyom valla geçen hafta sabittin beği siğirlendirme ayy kiz asıl iyce tatile 65 le gidersin ne kaldi zatii att bana fotoo bebegummm
Bizde balkon sefasi caylaKiz uyudu bende kahvemi yapam gelem
Mesajlara bakKiz uyudu bende kahvemi yapam gelem
Eee olmazmiyim iki kgcuk yaaaa olmam lazmmmmmmmmm cnku mutlaka arti olucam tatilde diyet yapamam kuzenlerle olcaz artk allahhhh abartirimda abartirimSuper kizz essah bi numara tamm benim istedigim kilo 65
Bende deniz gormuyom kiz siteleri goruom sokagi goruomOhhh mis gibi cok severim bolkon keyfini ama hic oturmadik kuzey manzara yok kiler gibi kullanirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?