Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah menum 2 yumurtalı ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği 3 bardakçay içtim Öğlen yulaf ezmesi 3 kasik yogurt aksam 1 tabak mercimek 3 kasik bulgur 2 kasik patlucan cacik yedim
Kizz kahvaltida hem 2 dilim yimirtali ekmek hemde 2 dilim bugday ekmegi mi yidin niye yidin o hadar ekmaaa

Kizartma harici gayrt güzel tatlim az yemissin zaten sporla erir gider insallah

6-7 yemek kaşığı kabak yimegi iki but kizzz tum tavigi hasladim onun ayaklarini yidim but digilmi yanlismi suledim cukmu oldu gii
Hahaha kiz 6tane kabak dolmasi sandim ve but degil o bagetmi yedn olsn cok degl kizz
Ayy biz boyleyiz kiz bir hafta variz bir hafta yooğuzz takim olaraktan çok yogunum ki men
Sen niye yogunsun kizz misafirin gitmedimi? baskaa neee sen ananla ev arasi gidip gelen insan ne isler karistiriyosn bakmmm gormcendee artk donmuyomu ya
Yimiyom kii ben az yiyom kilomu koruyycak kadar
afernnnn kuru kiss bende versemde korusam ah ah

Ayy kiz didim yaa babacim geldii dün aksama dogru bugun ikindi vakti gitti çok guzel vakit gecirdik heee görümcem gitti sonra gocam gece vardiyasina başladi ve gündüzleri evde pek vakit olmii daha yeni işe gönderdim bende kizi uyutmaya çalışıyom iki saattir görümcemin eli kulagindadir belki yarin geliğ hemde enistemle hic gelemem gayrii onlar gideneceee

Barııııı sende yoksun ozlucekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…