- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.261
Ayy biz boyleyiz kiz bir hafta variz bir hafta yooğuzz takim olaraktanNirdesnnnnn herkes kacmis bi hafta yoktm anam anam
immh pek guzeldiiiiii
Yimiyom kii ben az yiyom kilomu koruyycak kadarHerkes nirdee
Aman gelmiinn bende kocamla kizimla film izlermmm siiz yiyin yiyinde sisin
Sabah menum 2 yumurtalı ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği 3 bardakçay içtimÖğlen yulaf ezmesi 3 kasik yogurt aksam 1 tabak mercimek 3 kasik bulgur 2 kasik patlucan cacik yedim
Hahhh iyi etmişinBut'un biri adamindi yimedi bende aldim yidimm
Yok kiz iyi bana cok gelmedi6-7 yemek kaşığı kabak yimegi iki but kizzz tum tavigi hasladim onun ayaklarini yidim but digilmi yanlismi suledim cukmu oldu gii
Kizartma harici gayrt güzel tatlim az yemissin zaten sporla erir gider insallahBenim menü gene akşam mesaisi ile cortladı
Kahvaltı
07:00 1 haşlanmış yumurta, 2 siyah 1 yeşil zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, domates, 3 biber, 1 kk tulum peynir
Ara 12:00 sek diyet sütle sütlü nescafe
Öğlen 13:30 special k gronala, sek diyet sütle
Ara latte
Akşam 20:15 civarı az miktar kızarmış patates, yeşil biber, kırmızı biber, kıyma kavurma ( iş çıkış saatim dolayısıyla böyle mecbur yedim gibi oldu) gece aç kalıp yemekten korktuğum için yedim, yoksa yemeyebilirdim
Spor işe yürüme 1 saat, 75 ip atlama, 100 du ar voleybolu, kızartmaları eritmek için yaklaşık 30 dakika hafif tempolu spor (saat 10 gibi yapacağım)
Kolay gelsin canımBenimm işlerim var azıcık kızlar, yarın müsait olursam inşallah bol bol yazacağım. Gece de menülere yorum yazacağım.
Hahaha kiz 6tane kabak dolmasi sandim6-7 yemek kaşığı kabak yimegi iki but kizzz tum tavigi hasladim onun ayaklarini yidim but digilmi yanlismi suledim cukmu oldu gii
Sen niye yogunsun kizz misafirin gitmedimi?Ayy biz boyleyiz kiz bir hafta variz bir hafta yooğuzz takim olaraktançok yogunum ki men
afernnnn kuru kiss bende versemde korusam ah ahYimiyom kii ben az yiyom kilomu koruyycak kadar
Nolduuuuuuu hinimifindiii
Kiz yumurtalii omlet hahahahaKizz kahvaltida hem 2 dilim yimirtali ekmek hemde 2 dilim bugday ekmegi mi yidin niye yidin o hadar ekmaaa
Kizz omlettii uykuu sersemii ekmekk ustunee ekmekk olmus hahahNolduuuuuuu hinimifindiii
Ayy kiz didim yaa babacim geldii dün aksama dogru bugun ikindi vakti gittiHahaha kiz 6tane kabak dolmasi sandimve but degil o bagetmi yedn olsn cok degl kizz
Sen niye yogunsun kizz misafirin gitmedimi?baskaa neee sen ananla ev arasi gidip gelen insan ne isler karistiriyosn bakmmm gormcendee artk donmuyomu ya
afernnnn kuru kiss bende versemde korusam ah ah
Kiz yüraaame indi vallaKiz yumurtalii omlet hahahaha
Gocami işe gönderdim kizi uyutuyom bacim sen noruyonOoohh allah muhabbetinuzi artirsin norunuz bakemm
Geldim kizz ben burdayimBu seferde be geldim kimse yokkkendim calam kendim suylerim
BarıııııAyy kiz didim yaa babacim geldii dün aksama dogru bugun ikindi vakti gittiçok guzel vakit gecirdik heee görümcem gitti sonra gocam gece vardiyasina başladi ve gündüzleri evde pek vakit olmii daha yeni işe gönderdim bende kizi uyutmaya çalışıyom iki saattir görümcemin eli kulagindadir belki yarin geliğ hemde enistemle hic gelemem gayrii onlar gideneceee
Vallaa tatlim simdii sen deyincee farkettimKiz yüraaame indi vallaekmek sandimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?