- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.301
Valla ben zayiflamstm ozaman 71falan htrliorm sonra geri aldm 78.5la hamile kaldm 88le dogrdm sonra 83dustm sonra ye ye ye 8 ayda 88 olmstm booggPartis bekarken kac kiloydunn evlenmeden önce
Bizde balkon sefasi cayla
Ohh afiyet bal olsunBende sodami ksptim geldim daha 5:30 yidigim yemegi sindiremedim karnim davil gibi galiba erikten oldu
O halimi blmiyo. Ben zayiflamaya basladgmda 70yeter diyodu abartma diyodu o halimle biligi icin simdi kurudun diyo halbuki kuru muruda deglmEsin 60 kg halini biliymi ne diyor zyifladikca daha da zafilamanimi istiyyy merak edm
Ayy tatilde diyet olmaz zati gizEee olmazmiyim iki kgcuk yaaaa olmam lazmmmmmmmmm cnku mutlaka arti olucam tatilde diyet yapamam kuzenlerle olcaz artk allahhhh abartirimda abartirim
Bence bir kg alirimAyy tatilde diyet olmaz zati gizama boll boll yüzer eritirsin yidiklerini sabit kal yetegg
Ayy ben en çok da ona kızıyorum kendimde neden incecik bi gelin olmadim diye bende 65 lerde falandim sanirim hic tartilmiyodum o zamanlarValla ben zayiflamstm ozaman 71falan htrliorm sonra geri aldm 78.5la hamile kaldm 88le dogrdm sonra 83dustm sonra ye ye ye 8 ayda 88 olmstm boogg
Ooooo oda iyi olurssunn sabrrrrVayyy bi gün benim herifte gurudun dirmi aceppgecen kus olmadan aferinnn gozume girdin valla helal olsun bu sefer basaracaksin didiydi
Ayy benim eşim zayif seviyii 50 tam iyi sana diyi zaten bende 50 kilo olmak istiyorumEsin 60 kg halini biliymi ne diyor zyifladikca daha da zafilamanimi istiyyy merak edm
Ay bende kiziyorm tek avantajm belimn ince olmasi gelnliktete inceydi allahtanAyy ben en çok da ona kızıyorum kendimde neden incecik bi gelin olmadim diye bende 65 lerde falandim sanirim hic tartilmiyodum o zamanlarsonra zayifladim 51 e düştüm evlendikten sonra ama bende çok kötü durmuştu o zamanlar böyle saglikli diyet yapmadim iki banak yer onunla gezerdim ve hastalikli gibi duruyodum saçlarim falan dökülmüştü baya hemde tepem açilmisti resmen sonra kilo alamadim o da ben doktora gittim vitaminlerim yerle bir olmus kalmamis hiç bisey sonra vitamin haplari falan kullandim 57 ye çıktım ve hamile kalinca fazlasiyla aldim tabi ama şuan 51 harika duruyor çünkü sağlıklı beslenerek kilo verdim
Benim eşimde ben 75 ken bişi demiyodu çünkü o da 94 kilo olmustuO halimi blmiyo. Ben zayiflamaya basladgmda 70yeter diyodu abartma diyodu o halimle biligi icin simdi kurudun diyo halbuki kuru muruda deglm60 olcam diyorm guluyo ne dicek ben sevinince oda seviniyo allah var 88ken hic bisey demiyodu.
Kizz sneeye 55 olarmiyim kizz yilbasina 60 olsam varyaa supppperrrrrrr oofofo insallah yaBenim eşimde ben 75 ken bişi demiyodu çünkü o da 94 kilo olmustusonra ben diyete başladim bakti zayifliyorum o da başladi sindik 82 kilo
AhahhVayyy bi gün benim herifte gurudun dirmi aceppgecen kus olmadan aferinnn gozume girdin valla helal olsun bu sefer basaracaksin didiydi
Kiz Allah seniKizla bu arada telim isindi gotune buz torbasi koydum bisiy olmaz dimi norum acmiy msjlari
Olarsin tabiii kiz niye olmayasinKizz sneeye 55 olarmiyim kizz yilbasina 60 olsam varyaa supppperrrrrrr oofofo insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?