Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esin 60 kg halini biliymi ne diyor zyifladikca daha da zafilamanimi istiyyy merak edm
O halimi blmiyo. Ben zayiflamaya basladgmda 70yeter diyodu abartma diyodu o halimle biligi icin simdi kurudun diyo halbuki kuru muruda deglm 60 olcam diyorm guluyo ne dicek ben sevinince oda seviniyo allah var 88ken hic bisey demiyodu.

Valla ben zayiflamstm ozaman 71falan htrliorm sonra geri aldm 78.5la hamile kaldm 88le dogrdm sonra 83dustm sonra ye ye ye 8 ayda 88 olmstm boogg
Ayy ben en çok da ona kızıyorum kendimde neden incecik bi gelin olmadim diye bende 65 lerde falandim sanirim hic tartilmiyodum o zamanlarsonra zayifladim 51 e düştüm evlendikten sonraama bende çok kötü durmuştu o zamanlar böyle saglikli diyet yapmadim iki banak yer onunla gezerdim ve hastalikli gibi duruyodum saçlarim falan dökülmüştü baya hemde tepem açilmisti resmen sonra kilo alamadim o da ben doktora gittim vitaminlerim yerle bir olmus kalmamis hiç bisey sonra vitamin haplari falan kullandim 57 ye çıktım ve hamile kalinca fazlasiyla aldim tabi ama şuan 51 harika duruyor çünkü sağlıklı beslenerek kilo verdim

Ay bende kiziyorm tek avantajm belimn ince olmasi gelnliktete inceydi allahtan olsun bebegm simdi veriyoruz. Genciz guzelizz bosverrrrr.. evet bende oyuzden hemen almstm saglkli beslenmek supe4 ya

O halimi blmiyo. Ben zayiflamaya basladgmda 70yeter diyodu abartma diyodu o halimle biligi icin simdi kurudun diyo halbuki kuru muruda deglm 60 olcam diyorm guluyo ne dicek ben sevinince oda seviniyo allah var 88ken hic bisey demiyodu.
Benim eşimde ben 75 ken bişi demiyodu çünkü o da 94 kilo olmustu sonra ben diyete başladim bakti zayifliyorum o da başladi sindik 82 kilo

Bende evlendigimde 58 59 kilolardaydim ahhh bu hallere nasil dustum ozan nisanliyik ya yimeden kesildiydim bide arada sinameki cay kullandim o mahvetti bagirsaklarimi sonra vitamin kan düşüklüğü tedavi derken gel bu kiloya

Vayyy bi gün benim herifte gurudun dirmi acepp gecen kus olmadan aferinnn gozume girdin valla helal olsun bu sefer basaracaksin didiydi
Ahahh kiz günden güne eriyosun işte yeter bu kadar bile dicek herif yakin bu sözleri duyman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…