- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.661
Sağolasın cnm inş. 500 gr eksideyim şu an. Ama ben 1 kg veririm diyordum. Ona moralim bozukEkledim hemencik seni de balımayy listeye eksiyle girmek gerekiyo kizzz gecen haftadan beri 100 grcik bile eksi yok muuu bozma morilini canimmm boyle insanlar var maleseff insallah emeginin karsiligini alirsin
Sanani yirim een pasta yiion yaaaNee tartida eksi önemli degil mitohatlarim giz seniii ödem yapmiyosa yi bidenem
Evet ozamansi ben kazndimmmSen kazandim o zimammm
ayy ne guzel cnmmm biliorm oduyguyu bende simariklik yapmisti ama coYokk yokk karış karış tatlimm vallaa iyiligim icinnBugün faceye resmimi yukledim herkes şok hahaha nasil verdin diyen diyenee çok süper moral oldu.
Ayy olsun canimmm bozma moralini 500 gr da iyi500 gr eksideyim şu an. Ama ben 1 kg veririm diyordum. Ona moralim bozuk
Bencede ohaa ne alakaysa
Hani ben aşığı zayifim ya herşeller yirimSanani yirim een pasta yiion yaaa
Amann kurudum ben sen bilmiyosunHani ben aşığı zayifim ya herşeller yirimhee yirim sonra hemen kilo alirim
Yayladaydim int.paketi bitmis bugun geldim evde wifiden baglaniyorum kusura bakmayin paylasimlarim az oldu...
Hosgeldin canimmm yayla oohh püfür püfür ne guzeldir oralarYayladaydim int.paketi bitmis bugun geldim evde wifiden baglaniyorum kusura bakmayin paylasimlarim az oldu...
Hemde ne pufurr adanaya geldimm pistik hemen klimalar acildiHosgeldin canimmm yayla oohh püfür püfür ne guzeldir oralarekside msn süperrr
Ayy adana çok sicak dimi gerci buralarda sicak ama bugün esiyooo miss gibiiiHemde ne pufurr adanaya geldimm pistik hemen klimalar acildi
Ay sabah anneme gecicem tartlmam lazm o fazla cikariyo gram olarak pfff ama sabah 6da tartimi olurmusBiliyorum ivit
I geceler tatlım Allah rahatlık versinAyy çok acıktım ben uyicimmiyi geceler fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?