Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 yumurta tek olabilirdi, bir de turşudan diyette öneriliyor mu emin olamadım ama karbonhidrat neredeyse hiç yok yani Afiyet olsun canım
yumurtada sorun yok 2den sonra belki sadece beyazi olabilir. Diyetn basindan beri fix iki yumurta kesnlkle degismez. Tursuda yenilebilir abartmadigin surece ben sebze ekledgm icin yedim :) tisikkurler

Sabah iki haslanmis yumurta, peynir, domates, salata,zeytinnn cay

Bir kase tavuk corbasi

Aksamm
7-8 kofte
6orta salatalik tursusu, domates , az peynir,yulafciklarim
2lt su
Aksam cay kahve
Afiyet olsun partiskoskosikosss kiz tursu sende ödem yapmiyo mu beni sisiriyo

Kiz yapmio nolcak okdr cik kucuk kucuk tursular daha fazlada yerdimde yemedm benm beslenme seklmde tursu yasak degl.
Odemde skinti yokk ben yeterki eriyim tartida eksi arti onemsiz
Nee tartida eksi önemli degil mitohatlarim giz seniii ödem yapmiyosa yi bidenem

Nasılsınız kızlar bende misafirlikteyim cok yemedim bir küçük kalp kurabiye 1 dilim ekmek 4 zeytin 3.4 yk kisir yedim ev sahibine çaktırmadan kurabiyeyi çocuğun tabağına koydum bi tanesini yedim yani aksam yemiycem acıkırsam yogurt yerim menüm
sabah 4 zeytin 1.5 dilim ekmek 2 yumurta 1 bardak süt
Öğlen yemek yapmamıstim hemen menemen yaptım 1 yumurtalı yoğurtla onu yedim 4 gibide misafirlikte yukarda yazdıklarımı yedim şu yatana kadar 2.5 3 litre olur spor yok

Onun peşinde koşturmak spor sayılır o vakit
Öğün atlamayı ben de hem yanlış buluyorum hö sevmiyorum. Sabah kendimi pek aç hissetmedim, bir de üsendim kalkıp hazırlamaya 10 dakika daha yattım. Üstüne yarın belki tartıda daha az çıkarım dedim. Öyle kendimi kandırdım. Normalde zararlı yapmamak lazım haklısın. Çok çok nadir olacak bu benim için zaten :))

afiyet olsun cnm :) tam olarak diyette olmadığın için akşamı azaltarak yrmen güzel taktik :)

Bendm hahahaha ben eve stoklamistm soyledigin iyi oldu cnm sagll

Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 domatis 3 bardak cay 1.5 dilim tam bugday ekmegii yedim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 yk bamya 1 dilim cavdar ekmegi yedim.66 dakika yürüyüş yaptim.gün boyu bol su ve 3 bardak yeşil cay ictim

Afiyet olsun tatlım cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…