- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.621
yumurtada sorun yok 2den sonra belki sadece beyazi olabilir. Diyetn basindan beri fix iki yumurta kesnlkle degismez. Tursuda yenilebilir abartmadigin surece ben sebze ekledgm icin yedim :) tisikkurler2 yumurta tek olabilirdi, bir de turşudan diyette öneriliyor mu emin olamadım ama karbonhidrat neredeyse hiç yok yaniAfiyet olsun canım
selam kızlar..bende çok sık giremiyorum..malum bebişten fırsat bulamıyorum daha toparlanamadık..ama alerjimiz netleşti..
Iyiyiz siz nasilsiniz moon hanimmKızlarrrr napisinizzzz
Afiyet olsun partiskoskosikosssSabah iki haslanmis yumurta, peynir, domates, salata,zeytinnn cay
Bir kase tavuk corbasi
Aksamm
7-8 kofte
6orta salatalik tursusu, domates , az peynir,yulafciklarim
2lt su
Aksam cay kahve
İyyiz fiskitomm sen nassinKızlarrrr napisinizzzz
Kiz yapmio nolcak okdr cik kucuk kucuk tursular daha fazlada yerdimde yemedm benm beslenme seklmde tursu yasak degl.Afiyet olsun partiskoskosikossskiz tursu sende ödem yapmiyo mu beni sisiriyo
Nee tartida eksi önemli degil miKiz yapmio nolcak okdr cik kucuk kucuk tursular daha fazlada yerdimde yemedm benm beslenme seklmde tursu yasak degl.
Odemde skinti yokk ben yeterki eriyim tartida eksi arti onemsiz
Canim nasilsin bebisin nasillselam kızlar..bende çok sık giremiyorum..malum bebişten fırsat bulamıyorum daha toparlanamadık..ama alerjimiz netleşti..
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınız benim kızınki yaşına girince geçti yumurtaya falan vardı artık yiyorselam kızlar..bende çok sık giremiyorum..malum bebişten fırsat bulamıyorum daha toparlanamadık..ama alerjimiz netleşti..
Onun peşinde koşturmak spor sayılır o vakitbence ogun atlamak yanlis bende ise yaramiyo.
Benik kizim 1, 5 yasinda ve asiri hareketli oyuzden butun gun pesinde kosuyorm cnku surekli biyerden atlama biyeri karistrmak indirmek hepsi mevcut uyudugunda islerimi hallediyorm zaman olursada yapiorm.
Insallah gorurum cnm
afiyet olsun cnm :) tam olarak diyette olmadığın için akşamı azaltarak yrmen güzel taktikNasılsınız kızlar bende misafirlikteyim cok yemedim bir küçük kalp kurabiye 1 dilim ekmek 4 zeytin 3.4 yk kisir yedim ev sahibine çaktırmadan kurabiyeyi çocuğun tabağına koydumbi tanesini yedim yani aksam yemiycem acıkırsam yogurt yerim menüm
sabah 4 zeytin 1.5 dilim ekmek 2 yumurta 1 bardak süt
Öğlen yemek yapmamıstim hemen menemen yaptım 1 yumurtalı yoğurtla onu yedim 4 gibide misafirlikte yukarda yazdıklarımı yedim şu yatana kadar 2.5 3 litre olur spor yok
Bendm hahahahaFümeci bacılarım sanırım ya @ParteMoralll dı yaDelyDoly tam çıkaramadım şimdi kusura bakmayın. Migrosta namet hindi füme de bir alana bir hediye kampanyası var. Ben de denemek amaçlı aldım. İlgililere duyrulu
Yokk canim ben degil partecim fumeciFümeci bacılarım sanırım ya @ParteMoralll dı yaDelyDoly tam çıkaramadım şimdi kusura bakmayın. Migrosta namet hindi füme de bir alana bir hediye kampanyası var. Ben de denemek amaçlı aldım. İlgililere duyrulu
Sağol canınm.evet okudum bugün internette şok oldum resmen..dikkat etmeye çalışıcam..Sarrafcim geçmiş olsun bebeisin şu çiçeği geçirmediyse dikkat et ona bulasirsa şu çiçeği olarak geçebilir
Afiyet olsun tatlım cok güzelSabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 domatis 3 bardak cay 1.5 dilim tam bugday ekmegii yedim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 yk bamya 1 dilim cavdar ekmegi yedim.66 dakika yürüyüş yaptim.gün boyu bol su ve 3 bardak yeşil cay ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?