- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.641
Ben nasipsee canim 75 görsem şükür dahada ileri gidermiyim zaman gösterir
Benim bayram hedef 95 idiii partemmm inşallah olurrKizzzSekerPancarii bayram hedeflerini kayit ettinmi cnnmmmmm
Benimde 67diBenim bayram hedef 95 idiii partemmm inşallah olurr
Ayy yok kiz kaydetmedim o sira karışıklığa geldi herkes yazmadi arada kaynadi gittiBenimde 67dibelkide 67.5 merk ettim seker kaydettiyse iyi..
Insallah olursuj cnm bugdayi hayatndan cikar
Sabah yedigim 2 dilimii dimii yarindan itibaren cikariyorum.Benimde 67dibelkide 67.5 merk ettim seker kaydettiyse iyi..
Insallah olursuj cnm bugdayi hayatndan cikar
Tamam cnm ben senin kgnu unuttm 8lerde saniodum bence tamamen cikar hayatndan bsver yemeSabah yedigim 2 dilimii dimii yarindan itibaren cikariyorum.
Sana cok karisiyorum amaaaSabah yedigim 2 dilimii dimii yarindan itibaren cikariyorum.
Ben hedefi coktan tutturdumAyy yok kiz kaydetmedim o sira karışıklığa geldi herkes yazmadi arada kaynadi gitti
Sen kazandim o zimammmBen hedefi coktan tutturdum
Hatta65 e dusurdm hedefiyoksaam ben tutturmus oldmmmmm
Yokk yokk karış karış tatlimm vallaa iyiligim icinnSana cok karisiyorum amaaa
Tatlimm yeni mixerini iyi günlerde kullan ohhh ohhh pastalar heeSen kazandim o zimammm
Saol tatlim ayy çok seviyorum parlstalar kekler yapiyim yapiyim yiyimmTatlimm yeni mixerini iyi günlerde kullan ohhh ohhh pastalar hee
Unutmayın beni alınırım
Ekledim hemencik seni de balımUnutmayın beni alınırımşaka şaka
Valla hala kilo veremedim, ve şu an hiiiççç spor yapasım yok. Son 3 gecedir egzersizde sınır tanımıyordum halbuki. Yarın salata diyeti denemeye karar verdim bir üç gün deneyem bakem metobolizmam hızlanacak mı?
Bir de çok moralim bozuk orta dereceli salak bir amir emeğimi gördü bugün pislik şeytan herifsırf hasetinden bile yapmış olabilir bunu. neden böyle insanlar var ki şu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?