Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 480. ETAP***

ParteMoralll (67.4 / / /%)
seksensekizli ( 76/ / /%)
kendi isteğiyle ayrildi

brokenangel26( 102/ / /% )
selcanmehmetcan(81.0 / / / % )

Salihavaris(76.7/ / /%)
Meltemhz(72.2/ / /%)
Elaalemi(/ / / %)
yeni üye başlangıç tarihi 12 ağustos 2016, baslangic kilo 65.9 hedef kilo 52 ,26 agustos 2016 listede
htc71( / / /%)yeni üye başlangıç tarihi 5 agustos 2016, başlangıç kilo 76.2, hedef kilo 67
14.Takım Ortalaması:%

Son düzenleme:
Ayy mikserim bozuldu diye uzun zamandir pasta kek falan yapmiyodum yeni mikser almis eşim süpraayzz kendimi durduramiyorummmmm hergün pasta yapasim geliyy bugünde bir karamelli şeftalili kek yapmişim kiiiii harika ötesi bisey olduu persembe persembe caninizi çektirmek gibim olmasin az yiyim diye annemlere getirdim aksam çok az yeyip bi dilim yedim evet yaptim bunuben yaptimhani zayifim yayapağimm benevett yapağimmm İste boyle bi kaptanim ben

Tatlimm yeni mixerini iyi günlerde kullan ohhh ohhh pastalar hee
Saol tatlim ayy çok seviyorum parlstalar kekler yapiyim yapiyim yiyimmyiyim yiyim sisiyim yapmiycam uzun süre az yiyorum ama yemesem daha iyi arada yemek en guzeli

Ayy listemizi yaptim kizlar E elaalemi kizz seni unutttummmmmmhemen ekliyorum
Unutmayın beni alınırım şaka şaka
Valla hala kilo veremedim, ve şu an hiiiççç spor yapasım yok. Son 3 gecedir egzersizde sınır tanımıyordum halbuki. Yarın salata diyeti denemeye karar verdim bir üç gün deneyem bakem metobolizmam hızlanacak mı?
Bir de çok moralim bozuk orta dereceli salak bir amir emeğimi hiç gördü bugün pislik şeytan herif sırf hasetinden bile yapmış olabilir bunu. neden böyle insanlar var ki şu hayatta

Ekledim hemencik seni de balım ayy listeye eksiyle girmek gerekiyo kizzz gecen haftadan beri 100 grcik bile eksi yok muuu bozma morilini canimmm boyle insanlar var maleseffinsallah emeginin karsiligini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…