- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.681
Oooo 1kg gtti deseneKimse yokmuuuu partiss anca geldimm anana gidecen diye erkenmi uyudun bi iyi geceler di de anlasaydim yattigini
Hem bende anama gitcemmm kizz
Benide benide atinnKizz partis yarin eksi goremezsem atinn beni gruptann
Ben size dirim sindiden valizimi toplayimm ne olur olmazz hakkinizi helalll edin beybiler
Masallaaaaaah beni gecicennnnnn kizzzBakkk kiz spor yapmayan binn spor yaptimm iki gun himmdee
Ahhh kankimmm senle gidakkBenide benide atinngerci ben ev sahibi sayilirim yinedw terk edermmmm
Sen vercen kesn susAhhh kankimmm senle gidakk
Ahhh kankimmm senle gidakk
Ayyyyyy insallah kizz cok istermmmmmmmSakiz patlatan nirden ciktiyaa kizz baytrama verecemm istimmm 77-78 yaaaa
Sen vercen kesn sus[/]
Kizzz essah mi diyinn azin bal yisinn de bi vc ye ciksaydim ozaman eksi iyi olurdu
Ohhh hahaha baristinzmi kizAllah izin verirse sporada tam gaz devamm .kizz bizimkinle gittik sen otur ben spor yap cam didim bide evden cekirdek aldi o citliyene kadar yaptimm.
Ohhh hahaha baristinzmi kiz
Belli olur tabiki cnm bak sen daha in nasil belli olcakkkkKiz partem parkta yürüyüş yaparken bi tanidikla karsilastim zayiflamisin dedi yok canimm ayniyemm dedim yok yok vermisin ben bi bes kilo falangitti iyi ya a fark gosteriyor ins daha fazla vverirsin didi . Amannn bi goguslerim gabardi izda olsa kendimlen gurur duydum tamm gazz spora devamm didim
HahahahahahaYooo barismadikk ben ayri o ayri gel desem gelcekk acik burnu surtunsun istimm
diler belki bu sferBi ozur istimm cok bişiy degill.benim herif romantiklik ne bilmezz ama gider gelir yardim edr ooo yetrr bana.
Amaa Özür istimm dilemez ama bellimi olur belkim dilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?