- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.721
Günaydın aşkikk napiyosun
Cok iyi canimm kizz listeden kaç kiloyla ayrilmistin hatirliyo msn ben bakiyim miGünaydın kızlar..kilom..
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta : 78.8
Giden 700 gr..
Uyuyacam aşkiletam bek uyhum vaa hani zayıfliyom ya uyhu yapiyi bünyemde
78.2 yle ayrilmissin canim az kaldiii haftaya kismetse listede olursunGünaydın kızlar..kilom..
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta : 78.8
Giden 700 gr..
78.2 yle ayrilmissin canim az kaldiii haftaya kismetse listede olursun
Şöyle oluyo canim 3 4 ay önce izne ayrılmıştı sarraf sonra döndügünde kilo almiştı izne ayrilan üye ayrildigi kiloyla girebiliyor listeye artida olmucak yani o yüzden artilarini bitirip girecek listeye geriNasil yani önceden listedemiydin ki haftaya nadil listeden kilo verilmyince atiliyyymi benide atinhinnn benide uyyy oyyyy
Evet canım inşallah haftaya listedeyim..78.2 yle ayrilmissin canim az kaldiii haftaya kismetse listede olursun
A geçmiş olsun Canım küçük kızın mı rabbim şifa versinKizlar hepinize hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar
Bolllll eksilerr
İki gün önce evime geldim. Gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Şu mübarek cuma günü hepinizden dua bekliyorum kizlar
Ayy hosgeldin marlinimm canimmm cok gecmis olsun nasil olduuKizlar hepinize hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar
Bolllll eksilerr
İki gün önce evime geldim. Gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Şu mübarek cuma günü hepinizden dua bekliyorum kizlar
Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çikar, çikan sonucu 100 le çarp sonra çikan sonucu da gecen haftaki kilona böl tatlimYuzde hesaplama formulu neydii ben hesapliyim yormiyimSekerPancarii ni
Nasislin miyavvGünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalımSekerPancarii @moon8187 @ParteMoralll ve marlin18 nerelerdesiniz bakayım
1.66 devretme varmi 1.7 mi yazmaliyim......baktim yokmus devretmeeGeçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çikar, çikan sonucu 100 le çarp sonra çikan sonucu da gecen haftaki kilona böl tatlimsonra da listeye gir kilonu tatliskoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?