- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.761
PsikolojkValla bakıp göreceğimm canımm yaa acıkmadımda hayrett bendee onaa şaşıyorummKıızzz yidinn he böreklerii zalimm seniii
Psikolojkayy yedim ama inceck kuck kizz hepsi kaldi yazik bana almis bigunden bisey olmaz diyoda :/ haftayada annemle tyzem gelcekler gezeriz yeriz iceriz haftaya ben pert
Gozlerini cevirmeee banaa
Gözümm döndüü nasıll çevirmyiimm canımmm çektii yawwwGozlerini cevirmeee banaa
Ye dicem amaaaa daha var sen yemeGözümm döndüü nasıll çevirmyiimm canımmm çektii yawww
Yok canım bırakmadım ama arada kaçamak veya farklı iki günlük diyetler oluyor..
Canım senin bünye tam karataylikmış ekmeksiz menü oohh ne güzel..deneseneValla bakıp göreceğimm canımm yaa acıkmadımda hayrett bendee onaa şaşıyorummKıızzz yidinn he böreklerii zalimm seniii
Ben de seni ve diğer kızları tebrik ederim yine eksilerdeyiz maşallah..Kg veren herkesi tebrik ediyorum canlar
Haftaya ben de varım inşallah..600 gr nedirki verilir dimi kaptancımTebrik ederim herkesi kizlar listemiz harika
Sagol cnm bnmmmm ha gayret az kaldiiiiiiBen de seni ve diğer kızları tebrik ederim yine eksilerdeyiz maşallah..
Kesinlikle fazlasini bile verirsin canimmmmmHaftaya ben de varım inşallah..600 gr nedirki verilir dimi kaptancım
Beeeeeeennnnn ya been bu hafta deglde diger hafta 65 gorurmyyymKesinlikle fazlasini bile verirsin canimmmmmstres yapma sakiiinnn
Bisey kalmadi zaten canimmmmm en gec iki haftaya kesin 65 olursunBeeeeeeennnnn ya been bu hafta deglde diger hafta 65 gorurmyyym
Haydin halayaaaBisey kalmadi zaten canimmmmm en gec iki haftaya kesin 65 olursun
Ayyyyy anneme gelmek cok tehlikeli yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?