- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.741
66 dan sonraki rakam 5 ve 5 in üstündeyse 1.67 yaz tatlim 5 den küçükse 1.661.66 devretme varmi 1.7 mi yazmaliyim
ablaları evde koştururken görmemişler .koridorda çarpıp yere düşmüş. Boş alan hicbirsey yok nasıl oldu anlamadım. Çok hızlı çarpıştılar galibaAyy hosgeldin marlinimm canimmm cok gecmis olsun nasil olduu
Cok gecmis olsun allah beterinden esirgesin canimablaları evde koştururken görmemişler .koridorda çarpıp yere düşmüş. Boş alan hicbirsey yok nasıl oldu anlamadım. Çok hızlı çarpıştılar galiba
Kiz dur bismillaaaah annemdeym ya ancak geldmm deli yaaCanim kaç kilosun tartildin dimii suyle bari 1-1.5 -2kilo virdim diii sekerim.kizzz dunden beri yandim sabaha kadar uyuyamadim elim ayagim yandiii ne pirinc lapaymisss arkadaş usuyenlere duyurulur lapa yiyin Anammm 5 te bi kalktim halsizim basim donuydu tansiyonum kesin yerdeydi.sindi ballı elma sirkelj su ictim kendime gelm.. parte kilo merak edim kilo soylemesende kac kilo virdim onu söyle
Ah ah ni guzel kokuyodurrSormaa valla tatlım dün partmanda da biri yapıyorduuu bayıldımm bayıldımm
Aynen beceriksizYaaa su ismi dogru yazzsam ni var tell
@ParteMoralll sana diyimm
Ayyyy pinkisimmmm gelmissssssss kizzz nerdesn senUyuyacam aşkiletam bek uyhum vaa hani zayıfliyom ya uyhu yapiyi bünyemde
gecmis olsun insallah hemencik iyilesir kuzucukk..Kizlar hepinize hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar
Bolllll eksilerr
İki gün önce evime geldim. Gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Şu mübarek cuma günü hepinizden dua bekliyorum kizlar
Kıızzz vallaa keçiisin heee vermişinnn kocamannnn bir tebrikk helalll sanaaaa***14.TAKIM 480. ETAP***
ParteMoralll (67.4 /66.4 / 1/%1.49)
seksensekizli ( 76/ / /%)kendi isteğiyle ayrildi
brokenangel26( 102/101,4 /0,6 /%0.59 )
selcanmehmetcan(81.0 /80.3 /0.7 / % 0.86)
Salihavaris(76.7/ / /%)
Meltemhz(72.2/ 71/1.2 /%1.66)
Elaalemi(64.7/64.2 /0.5 / %0.77)yeni üye başlangıç tarihi 12 ağustos 2016, baslangic kilo 65.9 hedef kilo 52 ,26 agustos 2016 listede
htc71( 74.5/73.7 / 0.8/1.07%)yeni üye başlangıç tarihi 5 agustos 2016, başlangıç kilo 76.2, hedef kilo 67
14.Takım Ortalaması:%
Ayy valla tam bi kg kizz hemde salidan beri kendimi tibrik ediyormmKıızzz vallaa keçiisin heee vermişinnn kocamannnn bir tebrikk helalll sanaaaa
Ben seni tibrik etmiyormmmmmm bu hafta en az bir kgKıızzz vallaa keçiisin heee vermişinnn kocamannnn bir tebrikk helalll sanaaaa
Süpersin kizzAy pazartesi 68.5 flndm sanirm vermsmmmm tabi odemdi hakiki giden 1 kg bu hafta sonu dikktli olmam lazm ki daha cok gtsnnnn ama gene misafrm var iki gun falanhahaah
Olsun kiz memen şişeee hem az yemissin hemde anacin almisSabah dedimki cnm pastanede ki borekten cekti dedim hemen almisscnm annem ince ince kucuk dilimlenmis minik minik iki dilim aldm kirilmans diye o zayiflamami cok istiyoda almis iste ama yeter
Ayy ne superi 1 kgdan ne olr hc svnmedmSüpersin kizz
hahaha benim sozum memeeen siseeeOlsun kiz memen şişeee hem az yemissin hemde anacin almis
Gızz haftayaaa inşallahhh ekmeğide kaldırdımm yaa kesinnnBen seni tibrik etmiyormmmmmm bu hafta en az bir kg
Ayy hadi bakalmmmmmmmm cnimmmmmGızz haftayaaa inşallahhh ekmeğide kaldırdımm yaa kesinnn
Valla bakıp göreceğimm canımm yaa acıkmadımda hayrett bendee onaa şaşıyorummAyy hadi bakalmmmmmmmm cnimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?