- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.781
Ben bugun en iyisi kendime odul verimben de annemdeyim kendisi mutfakta bakıciiizz artık..
Bol dedikodular Can'ım iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruzNasislin miyavviyyim ben annemlerde dedikodu yapiyoz
Nilerrr yiyonn kızzzBen bugun en iyisi kendime odul verimhepsi ustume gelio zaten hahahaahahah
Heee yaaa benn burda ayakkabı kemireyimm
Gectm diye onu agliyo gelmediHeee yaaa benn burda ayakkabı kemireyimmValla duymasın göbek atarr hahaha
Bsy olmmaz cnm bende iciyorm aradaÖğlen yemeğini işten güçten yeni yiyebilmem
Oda tavuklu salata zero oldu. Zeroyu çok cnm çekti dayanamadım
Ayy arada light içecekden bisey olmaz kizÖğlen yemeğini işten güçten yeni yiyebilmem
Oda tavuklu salata zero oldu. Zeroyu çok cnm çekti dayanamadım
Bende içiyom kunefe yiyom yanina light kola içiyomBsy olmmaz cnm bende iciyorm arada
Ben bugun en iyisi kendime odul verimhepsi ustume gelio zaten hahahaahahah
Sana da her şey yemek sebebi haaBen bugun en iyisi kendime odul verimhepsi ustume gelio zaten hahahaahahah
İçinde aspartam var ya uzak durmak lazım. Ama ben de dayanamıyorum içiyorum valla. Ama sıfır kalori diyete zararı olmaz demi yaniiBsy olmmaz cnm bende iciyorm arada
canım bu hafta 76.100 kusura bakmayın ya ancak girebildim
Cok iyi canimgeçen hafta 76.7
bu hafta 76.100
giden 600 gram
Canim izin hemen alinmiyor listeye girdikten 2 ay sonra alinabiliyor ben hemen senin kilonu giriyorum listeye daha zamanimiz varrrrcanım bu hafta 76.100 kusura bakmayın ya ancak girebildim
ben bi müddet izinli olayım canım..toparlanalım öyle devam edeyim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?