Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kızlar ya hastayım öksürüyorum diyet yalan oldu güçten düşcem diye (bünyem zayıf çok) ağzıma tıkadılar yemekleri ballı sütleri bitki çaylarını cumaya sabit kalsam şükür dicem

Ayyy kiyamam canimm yaa havalardan degisimden herkes hastaa valla geçmiş olsun bosver senn toparlandaa saglik en onemli olan nar cicegi cayi cok iyi geliyor

Menum
Kahkica sekersiz nescafe
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 kasik kuru biberpatlicanfasulye kavurmasi, 6 zeytin bir dilim kasar, 1 tane minik sosis, 1kk peynir, çatalin ucuyla tulum, 2 banak tahin pekmez, nane maydanoz yesil biber salatalik domates ( yazinca cok gibi duruyo ama cesit cok miktarlar az beybiler kahvaltim klasik bu o yuzden diger gunler hepsini yazmimmklasik diyim anliin)
Ogle: bir tabak kiymali kabak yemegi yogurt
Ara:nescafe 1 elmali kurabiye
Aksam:ciger kavurma, yesil biber, biber ve salatalik turşusu
Ara,2 kucuk yas incir, yarim elma

Selam kızlar..annemin günü vardı tüm gün oradaydım yeni geldim eve..yalan yok kaçamak oldu bugün Allah tan çeşit azdı kural öyle

Menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, yeşillik..
Çayda: bir dilim yufka böreği, yarım kase tavuklu şehriye salatası..tatlı yimedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…