- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.401
Ayyy kiyamam canimm yaa havalardan degisimden herkes hastaa valla geçmiş olsun bosver senn toparlandaa saglik en onemli olan nar cicegi cayi cok iyi geliyorAyy kızlar ya hastayım öksürüyorum diyet yalan oldu güçten düşcem diye (bünyem zayıf çok) ağzıma tıkadılar yemekleri ballı sütleri bitki çaylarını cumaya sabit kalsam şükür dicem
Bende ölümsüz diye bruce wils filmi izliyorumSlm kizlar nefesimi tuttum kara sevdayi izliyom
Saol balım :* bi bakayım ona :)Ayyy kiyamam canimm yaa havalardan degisimden herkes hastaa valla geçmiş olsun bosver senn toparlandaa saglik en onemli olan nar cicegi cayi cok iyi geliyor
Oyy kuzum hasta msnSaol balım :* bi bakayım ona :)
Evet kuzum kaptım şifayıOyy kuzum hasta msngecmis olsun balimmm nane limon ihlamur falan ic
Hahahaha benmde oyle ben regl olana kadar ben tirtt hamileler gibiym cnm herseyi cekiyoNerdeee ooo gunlerr tatlimm senin olayy Zeki Müren de bizi görebilecek mii olayio gibii zoooorrr zorrr hahaha
ivet ivet cok mutlu oldum
Çok geçmiş olsun canım bolca dinlenmene bak..Ayy kızlar ya hastayım öksürüyorum diyet yalan oldu güçten düşcem diye (bünyem zayıf çok) ağzıma tıkadılar yemekleri ballı sütleri bitki çaylarını cumaya sabit kalsam şükür dicem
Saol tatlım çok dikkat edin mevsim geçişleri mahvediyo insanıÇok geçmiş olsun canım bolca dinlenmene bak..
Kuzum ya fragmanlardan özetlerden takip ediom da merak ettim o kızla haşna fişna yaptı mı yoğsaSlm kizlar nefesimi tuttum kara sevdayi izliyom
Slm kizlar nefesimi tuttum kara sevdayi izliyom
Slm kizlar nefesimi tuttum kara sevdayi izliyom
Kuzum ya fragmanlardan özetlerden takip ediom da merak ettim o kızla haşna fişna yaptı mı yoğsa
Yoksa erkeklere bi kez daha lanet edecektim mersi tatlımYok kiz yapmadii ben oyle ikinci defa izledim kemal o kizi seviyor nihal miydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?