- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.381
Hahahhaaa yazıyorumdurr kız yazmamazlıkk yapmamm sakinn sakinnnnn içine ejderha mı kaçtıı kızz@SekerPancari71htc71 gecmis olsun brbislerinize allah sifa versin.
@ParteMoralll nasilsin iyimisin bebegimm...
Kizzz @BrokenAngel nasilsin ben sana soruyorum niye cvp yazmin yorum yaptim es gecinn kizz kircak biseymi yazdimm de hele bagamm benmi hassaslastimm ne regl donemindeyimm yaa
Hehehhee aklınn bendeee kalmışş yavvrııımmmmmYanlış alintilamisimm hayy allah benii nidmesinn :)))DelyDoly
Hahhaha yokk kız görmemişimdirr özür dilerim 35 yaşındayım ben sen tatlımmDelyDoly amannn tekk icime ejderha kacsin ayy ne bilem ben korumm yasini sordum cvp vermedinde herhal soylemek istemiyor didim dunde yorum yaptım kizmadinn dirmisimmm ayyy ben bu ara hassas .oldum
Hahhaha yokk kız görmemişimdirr özür dilerim 35 yaşındayım ben sen tatlımm
niye miden bulanio@SekerPancari71 ciger sadece ben severim biseremim anneme yaptiririm ilkkez annem.kizartmisti guzel oliymis onida taddim.
@ParteMoralll oooohhhhh misss gi haslama et patitiss kizz ben seviyorum ama bulantidan yapamim hep imdadima annem yyetişiyor beraber yerizz immmmmm afiyet sifa olsun canlarrr
niye miden bulanio
Himmmmmmmmmm anladmmmm cinimmmKansizliktan bana kokuyor ben pisirirsem az yerim :)) annem pisirirse normal o gunku pisikolojiye bağlı ...
Nerdeeee yoluu yariladikk tatlimAaa aramizda bi yas var 10 ayda 34 girecegimm ben seni 30 yasinda diye hatirladim dimekki yanlış kizzz catlicaktimm :)))
Haydaaaa sennde cikarsin kizz sendee keçi inadii varrr üzülmeeee boyleeeCuma eksi cikacak arkadaslari simdiden tebrikediyorum
HahahhaHaydaaaa sennde cikarsin kizz sendee keçi inadii varrr üzülmeeee boyleee
iyi aksamlar kizceler cok sevinçliyimbu zamana kadar 1.70 sandığım boyum aslında 1.73 muş oda kar 3 kilo fark eder
Nerdeee ooo gunlerr tatlimm senin olayy Zeki Müren de bizi görebilecek mii olayio gibii zoooorrr zorrr hahahaHahahhayook ben cikmam bu hafta ama haftaya belki insallah sizzzzz eksi olursunuz da birinci oluruz.
alemsiz kız cok yasaNerdeee ooo gunlerr tatlimm senin olayy Zeki Müren de bizi görebilecek mii olayio gibii zoooorrr zorrr hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?