Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiyim cnm sen nasilsinnnnn. Sendemi regl donemindesn ben hala olmadm :) bi olsam bomba gibi olcak ama

Sende olursunda bi dr git ihmal etme ne dicek epey olmadin sen bekarkende böyle oluyorduysan o başka ben 20 gunde bi oluyorum tüp bebek ten sonra böyle oldu onceden ayda birdi... bari iki gun dikkat edimde cuma güzel ciksa sonuç...

Sende olursunda bi dr git ihmal etme ne dicek epey olmadin sen bekarkende böyle oluyorduysan o başka ben 20 gunde bi oluyorum tüp bebek ten sonra böyle oldu onceden ayda birdi... bari iki gun dikkat edimde cuma güzel ciksa sonuç...
Ben 30 35 gunde bir oluyorum sanirm gunlerim ayni asla olmaz ileri atar.
Stresliysem olmam mesela hemen etkiliyo ama simdi emziriyodm yeni biraktm ondan diye dusundum. Yani herhangi bir sorunum yok cnm.
Kasiklarm agrio kalkinca ama bakalm nolcaak ne zamaaan

Ikigundur iyiyim kizlarr. Haslama yaptimm sabahtan kemkli eti haslamistim onun suyuyla yaptim patatesli immmhhh superdiiiiiii ayy yemeeek ymegi neden bu kadar seviyorum yaaaa
Ayy bende bayilirim pattisli haslamaya hadi menu yaz artik partiskommm bende ciger yapcam aksama bayiliyrum

Afiyet olsun tatlisko şişmişindir tabe 2 tabah yimisim giz

Ayy bende bayiliyorum bol soganla kavuruyorum immm nefis bi aciktim kii belli oluyo herhal
Tavuk cigerimi o?
Ben tavuk cigerini sogan ve biberle kavuruyorum bol karabiber l,pulbiber
Ama obur cigeri unlayip tavada kizartiyorum. Baska tavada kucuk patates , ayrica sogan yanina

Tavuk cigerimi o?
Ben tavuk cigerini sogan ve biberle kavuruyorum bol karabiber l,pulbiber
Ama obur cigeri unlayip tavada kizartiyorum. Baska tavada kucuk patates , ayrica sogan yanina
Yok kiz kurbandan kucuk bas cigeri ben ne baligi ne cigeri kizarmis sevmem gieşim de sevmez ben soganlari irice dograyip et gibi iyce kavuruyorum o soganlar karamelize oluyo immm cok seviyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…