- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.361
Iyiyim cnm sen nasilsinnnnn. Sendemi regl donemindesn ben hala olmadm :) bi olsam bomba gibi olcak ama
Ben 30 35 gunde bir oluyorum sanirm gunlerim ayni asla olmaz ileri atar.Sende olursunda bi dr git ihmal etme ne dicek epey olmadin sen bekarkende böyle oluyorduysan o başka ben 20 gunde bi oluyorum tüp bebek ten sonra böyle oldu onceden ayda birdi... bari iki gun dikkat edimde cuma güzel ciksa sonuç...
iyi canım yarın yola cikicaz bizde akşama evimdevimdeyim inşallahOyy gecmis olsun kuzum seninki daha cok kapmis sifayi simdi nasil
Hadi gözün aydin ttalimiyi canım yarın yola cikicaz bizde akşama evimdevimdeyim inşallahevimi özledim
Ayy bende bayilirim pattisli haslamaya hadi menu yaz artik partiskommmIkigundur iyiyim kizlarr. Haslama yaptimm sabahtan kemkli eti haslamistim onun suyuyla yaptim patatesli immmhhh superdiiiiiii ayy yemeeek ymegi neden bu kadar seviyorum yaaaa
Oo cigerde severm dun cnm cekmisti :)Ayy bende bayilirim pattisli haslamaya hadi menu yaz artik partiskommmbende ciger yapcam aksama bayiliyrum
Ayy bende bayiliyorum bol soganla kavuruyorum immm nefis bi aciktim kiiOo cigerde severm dun cnm cekmisti :)
Yaninada kucuk kucuk pattis kizartt kizzzz pattissiz olmazAyy bende bayiliyorum bol soganla kavuruyorum immm nefis bi aciktim kiibelli oluyo herhal
Afiyet olsun tatliskoSabah iki haslanmis yumurta
Peynir zeytin fume salatalik
Cay
Aksam
Iki tabak patatesli et haslama
Bir kase domates corbasi
Bir kase cacik
Bir ince dilim bugday ekmegi
Iki lt su
Aksam cay icerim
Amma ne yedim sistim beee
BuyrunSekerPancarii
Yok kiz kizartma eşimi rahatsiz ediyo yapmiyom aksamlari köy yufkasiyla bana bana yicek oYaninada kucuk kucuk pattis kizartt kizzzz pattissiz olmaz
Tavuk cigerimi o?Ayy bende bayiliyorum bol soganla kavuruyorum immm nefis bi aciktim kiibelli oluyo herhal
Bir bucuk diyebilirz gozum doymadi ama biliyosunki en cok suyu oluyo yemegin ondan iki tabak oldu.Afiyet olsun tatliskoşişmişindir tabe 2 tabah yimisim giz
Yok kiz kurbandan kucuk bas cigeri ben ne baligi ne cigeri kizarmis sevmem giTavuk cigerimi o?
Ben tavuk cigerini sogan ve biberle kavuruyorum bol karabiber l,pulbiber
Ama obur cigeri unlayip tavada kizartiyorum. Baska tavada kucuk patates , ayrica sogan yanina
Suyu şişirmistir kiz yarim saate bisi kalmazBir bucuk diyebilirz gozum doymadi ama biliyosunki en cok suyu oluyo yemegin ondan iki tabak oldu.
Gozum doymuoki pis bogazim ne yapayimSuyu şişirmistir kiz yarim saate bisi kalmaz
Heee buyuk bas cigeri unla kizartinca gozel oluyoo sende oyle seviomssn afiyet olsn balimYok kiz kurbandan kucuk bas cigeri ben ne baligi ne cigeri kizarmis sevmem gieşim de sevmez ben soganlari irice dograyip et gibi iyce kavuruyorum o soganlar karamelize oluyo immm cok seviyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?