- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.461
Gunaydin bebimmmGunaydin kizlarr
Günaydın kzilarr musmutlu bir gün diliyorumm
Günaydin kizlaaar
günaydın canlarimmmmGunaydin kizlarr
Hoşgeldin takımımızahosbulduk :) 25 yasındayım 166 boyundayım 54 kiloyum. demin tartıldım 54.2 daha doğrusuokudum kuralları Allah ın izniyle hepimiz basarcaz insallah <3
gunaydin canım geçmiş olsunGunaydin beybilerim ayy bugun kotuyumya midemi usutmusum cok soğuk evimya sindi bahceye gitcem sevinim bana spor olcakk:))
Nasilsin tatlikomGunaydin bebimmm
Banuşummmmmm hosgeldin bitanem yine geldiler banaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hazır takoz laptobumla girmişken sizlere de bir bakayım dedım
Bu arada bugünki bildirimlerden dolayı pes etmek yok ben inanıyorum haftaya bomba gibi bir takım olarak bildirimlerinizi yapacaksınız ( biz hala takım olarak daha yeni yeni toparlanıyoruz )
Bu arada unutmadan ŞekerpancarıCanım senide tebrik ediyorum bireysellerde 3.cü oldun
Umarım çok daha güzel dereceler alırsın bireysellerde
Saol tatlis nasilsin
iyiyim tatlım tatil dönüşü is güç bitmiyor işteSaol tatlis nasilsin
iyiyim canm disardaydim kizimlaaaa dolastik biraz hava pek guzel serin ama gunesli :)Nasilsin tatlikomayy ben cok zorlaniyorum biliyo msn surekli yemek yiyesim geliyo noldu bana yaa kendimi bi durduruyorum birinde durduramiyorum ama iyki listeye girdim yoksa ben 60 a çikardim bu hafta 900 gr verdim ama odem gibi biseydi hic vermisden saymiyorum kendimi cunku 2 gün az yediysem kalan gunler berbettien 2 kilo vermem lazimdi benim neyse kahvaltimi yaptim hafifce bakalim bugun nasil gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?