- 5 Mayıs 2012
- 189
- 233
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.481
Tebrikk ederimmm tatlımm helall sanaaAyolll keptincığınız birelselde 3. Olmus
merhaba canım ben evliyim 1 yasinda kızım var buraya geleli 3 ay olmak üzere 5 kilo verdim ama 1- 1.5 ayini oyle diyet yapmadan geçirdim sayılır 22 yaşındayım bu arada seninde boyun kilon bana normal gibi geldiArkadaslar sizde bana kendinizi tanitirmisiniz ne kadardir burda oldugunuzu ne kadar toplamda verdiginizi yada aldiginizi :)
Normal gibi ama ben zayif olmak istiyorum dugunum icin :)merhaba canım ben evliyim 1 yasinda kızım var buraya geleli 3 ay olmak üzere 5 kilo verdim ama 1- 1.5 ayini oyle diyet yapmadan geçirdim sayılır 22 yaşındayım bu arada seninde boyun kilon bana normal gibi geldi
Ayy bilmiyorum valla ben cumartesi pazar istedigim gibi yicem pazartesi kalori sayimina başlicam bu son ossun artikiyiyim canm disardaydim kizimlaaaa dolastik biraz hava pek guzel serin ama gunesli :)
Vallaaa bende oyleyimm cnmmmmm yapmiorm nye oyle oldk blmiormm yaaa
Gunaydin tatlim kahvaltin iyi kuzum akşam bütün yeme isini bitirince toplu yaziyoruz menulerimiziGunaydin arkadaslar :) nasilsiniz gune basladik bakalim hergun spor zorunlumu? Ben 5 gun yapcam. Kahvalti bir kayisi bir incir bir kepek ekmeginde beyaz peynirli tost ve yumurta ve hellim peyniri 1 dilim (biraz cok oldu sanki :/)
Ben 22 yasindayim 4 yasinda kizim var 165 boyum kilom 53.5 50 kiloya inicem tatlimArkadaslar sizde bana kendinizi tanitirmisiniz ne kadardir burda oldugunuzu ne kadar toplamda verdiginizi yada aldiginizi :)
Boylarimiz ayni sayilir canim bende 50 olicimmmNormal gibi ama ben zayif olmak istiyorum dugunum icin :)
Tebrikleerr keptıncıımmAyolll keptincığınız birelselde 3. Olmus
Afiyet olsun tatlimTekrar selamlar ben disardaydim yiyecek bisey yoktu kizartma gozleme falan bende kavurmali ekmek yedim ayranla en sagliklisi oydu
Ahahahh canimmm benimmmmEki Görüntüle 1892048SekerPancarii canimm nette gördüm ilkk aklimaa sen geldinn kapaatanimizzz bizimm cigerimizz
Haydiii inşallah canimm bende agir ve saglam adimlarla geliyorumm bakalim 2 gün vucusumu sasirtayim diyorum napcamm karar veremedimmAhahahh canimmm benimmmmne guzelmis kiz bu ayy ben bugun ve yarin izin verdim kendime ama soz pazartesi baslicam guzelce yapcam diyetimi eşimde 4 kilo aldi beraber vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?