Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar sizde bana kendinizi tanitirmisiniz ne kadardir burda oldugunuzu ne kadar toplamda verdiginizi yada aldiginizi :)
merhaba canım ben evliyim 1 yasinda kızım var buraya geleli 3 ay olmak üzere 5 kilo verdim ama 1- 1.5 ayini oyle diyet yapmadan geçirdim sayılır 22 yaşındayım bu arada seninde boyun kilon bana normal gibi geldi

iyiyim canm disardaydim kizimlaaaa dolastik biraz hava pek guzel serin ama gunesli :)
Vallaaa bende oyleyimm cnmmmmm yapmiorm nye oyle oldk blmiormm yaaa
Ayy bilmiyorum valla ben cumartesi pazar istedigim gibi yicem pazartesi kalori sayimina başlicam bu son ossun artik

Gunaydin arkadaslar :) nasilsiniz gune basladik bakalim hergun spor zorunlumu? Ben 5 gun yapcam. Kahvalti bir kayisi bir incir bir kepek ekmeginde beyaz peynirli tost ve yumurta ve hellim peyniri 1 dilim (biraz cok oldu sanki :/)
Gunaydin tatlim kahvaltin iyi kuzum akşam bütün yeme isini bitirince toplu yaziyoruz menulerimizi

Arkadaslar sizde bana kendinizi tanitirmisiniz ne kadardir burda oldugunuzu ne kadar toplamda verdiginizi yada aldiginizi :)
Ben 22 yasindayim 4 yasinda kizim var 165 boyum kilom 53.5 50 kiloya inicem tatlim ben 22 kilo verdim vereli cok oldu simdi biraz daha kilo vermek icin tekrar girdim listeye hemde takimin kaptaniyim

Ahahahh canimmm benimmmmne guzelmis kiz bu ayy ben bugun ve yarin izin verdim kendimeama soz pazartesi baslicam guzelce yapcam diyetimi eşimde 4 kilo aldi beraber vercez
Haydiii inşallah canimm bende agir ve saglam adimlarla geliyorumm bakalim 2 gün vucusumu sasirtayim diyorum napcamm karar veremedimm

Sabah menum 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 2 dlm yk ekmek öğlen 2 kck lhmcn aksam 5 yk patates kavurmasi 2 dlm ekmek yedim.Iyii aksamlarr kizlarrr

Menü
Sabah kahvalti yok.midem kotuydu öğle iki elma
16:0 bi.porsiyon kuru fasulye salata
20:00 bi porsiyon yogirtlu tarhana çorbası
22:00 da soda cayy
2.5 lt su spor sabahtan aksamaca bahcede çalıştım

Iyi alsamlar herkese tekrardan bende sabah kahvalti da
1 haslanmis yumurta
Kepek ekmeginenbeyaz peynirli tost
1 dilim hellim peyniri
1 kuru incir 1 kuru kayisi

Ogle
5-6 leblebi, fistik
Yarim ekmek kavurmali ekmek ( disardaydik ve baska sansim yokti en sagliklisi buydu zaten cok karnimi sisirdi)
1 ayran

Aksam
Yine kavurma ama ekmek arasi degil
1 dilim ekmek
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…