Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar sizde bana kendinizi tanitirmisiniz ne kadardir burda oldugunuzu ne kadar toplamda verdiginizi yada aldiginizi :)
Merhaba cnm hosgeldin.
Bende bahsedeyim ben 26 yasindayim 1.5 yasinda kizim var.
78.5 la hamile kalmistim 2014de 2015de nisanda 88 ile dogurdum.
Dogumdan sonra 83 dustm ama emzirirken 8 ayda 88 oldum.
Bu sene 88 ile ocak 4 de basladim.
Mayisin basinda 69.5 falandim.
Daha sonra tatil ramazan derken korudum kilomu sonra agustosta tekrar sıkı yaptim 66 dustum.
(En son 2010da 60kgdum yillarin kgsunu kirdim:) )
Sonra bayramda yine tatil derken birde bir ay regl gormedim 68 oldum yine.
Hic o havada degilim bayramdan beri.
Pazartesi tekrar bismillah diyecegim.
Benim oykum bu kadar hedefim seneye yaza 58 falan olmak canim. Insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.
Ayy bilmiyorum valla ben cumartesi pazar istedigim gibi yicem pazartesi kalori sayimina başlicam bu son ossun artik
bende canim sistim resmen bu ayin ilk haftasi olmazsam haftaya doktora gidicem. Ciddi karnimda cikti resmen.
Insallah pazartesi hareketlenicez.
Ben toparliyamadm regl cok buyuk etki bana

günaydınlar iyi pazarlar :) bol motivasyonlu azkalorili bi gün olsun inşallah <3

Hosgeldin canim bende kendimden bahsediyim ben 80 kiloydum 6 yildir iki tup bebek yaptirdim 87 oldum diyete basladim 85 oldum 4aydir sonra bi topikten @ParteMoralll arkadasla tanistim beni davet etti buraya iyikide etmis sizleri cok seviyorum arkadaslar sizlerle tekrar hayata döndüm sanki 85 kiloyla burda basladim iki ayi gectimi bilmiyorum sindi 79 zum bayramdan beride ayni kaldim sindi hepimizin toparlanip kilo ver zamani ♡♥♡

Bugun cok iişim var yaa buz dolaba kislik yiyecek hazirlanacak, yazliklar kalkacak.kislik giyecekler katlanip Konulacak camasir yikancak asilacak toplanacak utulenecek bebeler yikancak yemek hazirlancakk bazen eerkek.olsaydim diyorumm:)))

Iyi aksamlar kizlarr sabah menum 2 kiymali yum.3 zeytin 1 kk peynir 1 bazlama tereyagli saglam ödül oldu oglen 1 dlm nutella ekmk 2 dlm patis peynir aksam yemegim yok yemedim.Bütün gün temizlik yaptim acayip.yoruldum çiçeklerimi paklayip eve aldım saksilar degisim vs vs dip köşe temizlik öldüm bittimmm.Yarinin yemeginide yaptim simdide kp ziyarete geldik.

Kizlar beni dovinn bugun Afedersiniz okuzzz gibi yedim menu yazmicam iki gündür usudugumden midem eksiyordu sinir oldum bende madem eksiyon yiyimde karistiriyimda eksi dedim bugun yogurtllu tarhana çorbası, çiğ köfte, haşlanmış misir, bi kase gabak cerdegi, uc cesit meyvalar ayy
Suyumuda icemedim yedigimdenmi ne usumedim bugun evimiz cok soguk oluyor kuzey olduğundan
Bu haftada kilo veremezsem yuhh bana ye ye dusunn

Gunaydin arkadaslar dun yazamadim uyuya kalmisim

Sabah
Kepekli ekmege tost
1 yumurta
Ara
1 incir 2 kayisi
Ogle
Sutlu nescafe
Aksam
100 gram izgara et :)

Gunaydin kizlarr ben geldim artik hedefe kadar diyeti bozmak yok Hemen tartilip son duruma bi bakiyim

Kalori sayimi yapicam kizlar neyi ne kadar yicegimi bilmek bana iyi geliyor zikzak kalori alimi yapicam burdaki tabloya gore alicam yag kaybi bolumundekine göre o yuzden kalorim hergun farkli olacak şaşirmayin sunra haydi hayirlar ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…