- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.361
basın sağ olsun canımKizlarr teyzemi kaybettim bugun ne yedim ne ictimm hic bilmiyorum.Hayalet gibiyim
Rabbim sabır versin canım başınız sağolsun..Kizlarr teyzemi kaybettim bugun ne yedim ne ictimm hic bilmiyorum.Hayalet gibiyim
Kizlarr teyzemi kaybettim bugun ne yedim ne ictimm hic bilmiyorum.Hayalet gibiyim
Canim cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hemen dr git canim bronşit çevirmesin senin o agrilar ben de çok oldu astim bronşit olmustum canim.ihmal etme
Sagolun canlarm.SekerPancarii canim yarinda bugunku gibi beslenme seklim.olur canim üç gun hayvansal gida urunleri yiyemiyorum hacamat yaptirdim ancak cumartesi yiyecegimm.
@ParteMoralll nasil.oldun acaba sen anca acilde bi igne yaptirsan yarina gozunu açan bacimm yaa
Eee diğerlerine noldu hayirdir ya
Ay cnmmmm basin sagollllsnnnnn ne buyuk aciiiii teyzeeen olmusKizlarr teyzemi kaybettim bugun ne yedim ne ictimm hic bilmiyorum.Hayalet gibiyim
sagol cnmm@ParteMoralll ayy fena üşütmüşsün çok geçmiş olsun canım..
Sagolasin canim dostlar sagolsun.basın sağ olsun canım
Allahh razi olsun canimm sizler sagolunRabbim sabır versin canım başınız sağolsun..
Allahh razi olsun canim dostlar sagolsun. @ParteMoralll sagolasin canimm dostlar sagolsun.Allah rahmet eylesin canim....
Kizlarr teyzemi kaybettim bugun ne yedim ne ictimm hic bilmiyorum.Hayalet gibiyim
Off fena üşütmüssun desene insallah biran önce iyileşirsin canimmmmKizlar iyi geceler yatiyorum ihlamur iciyorm yazayim dedim
Hastaneden geldim ilacli serum taktilar bronst olmusum atesim falan vardi dusurduler
Sağolasın canımm dostlar sağolsun Allah razı olsun.Hissizim ve bir tuhafımm anlayamadım kiii bir garibimm oysa ne çok severdimbaşiniz sagolsun canim Rabbim kalanlara saglik sabir versin
Oyle oluyor canim bende babannemi kaybettigimde bosluga düşmüştüm sanki gitmemisdiSağolasın canımm dostlar sağolsun Allah razı olsun.Hissizim ve bir tuhafımm anlayamadım kiii bir garibimm oysa ne çok severdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?