Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah menum 2 yumurtali 3dlm pstr omlet 2 kk peynir 1 dlm ekmek oglen 1 tbk barbunya 2 dlm ekmek aksamm yemek yemedim

Bugun almam gereken kalori 2028
Menu o
Öğle iki yk bal bi tk pekmez , domates biberi rondada cektim menemen gibi pisirdim icenede patlicani kozlemistim onu kattim yedim.
14:30 bi salkim uzum şükür uzumde bitti bir orta boy elma..
Akşam kuccuk lokum kendime ozel yağsi tuzu kit bulgurlu biber dolma yaptım biber dolmalar serce parmagin yarisi kadar di bahcemizin son ürünü ilkkez yidim kendime 20 tane doldurdum yarinda yirim esimede buyuk tencere de doldurdum onun dolmalar buyuktu pirincli yaptimm ona ama superrr
bu kadar 3lt su icildi.
Alinan kalori 1.250
Sekercim yanlis mi beslenimm acaba kizz bunlar cohh guzel doyuyom inş kilolar gider ama bugun tartildim cumaya supriz olsun bana

Kiz alman gereken kalorin 2028 mi Allah'tan o kadar yimemisin ama az yemissin bugun 1669 kalori alman gerekiyodu bence sen zikzak kalori yapma günlük sabit 1300 kalori al kilo verdikce zamanla düşürürüz kalorini ni degsin

Sabah menum 2 yumurtali 3dlm pstr omlet 2 kk peynir 1 dlm ekmek oglen 1 tbk barbunya 2 dlm ekmek aksamm yemek yemedim
Kiz sen aksam yemeklerini baya baya biraktin cumaya kilonu cok merak ediyorum ama insallah bu keyifsiz durumun duzelir bitanem az da olsa aksamlari da yemek yemek iyi olur erken vakitte

Bugün kayınvalidedeydim şimdi geldim eve..menüm..
Sabah: bir yumurta, kk peynir, bir dilim tb ekmeği, ceviz, iki günkurusu..
Akşam: yarım tabak kuru fasülye, üç dilim fırında palamut, marul salatası..

Seni tohatlica m kiz carsamba 2028 yaziyirdu ama karsiligi 1669 yaziyordu ki hele bi gariplik var diyom
Cumaya kadar kilo verme degil iki kat cikacaktiimm aboww dusuncesi bile kotu kiz ilk defa deniyorum tamam böyle tokezleye tozkezleye ogreneceim sekercim sen beni kontrol et canim

@ParteMoralll bebegim gecmis olsun ♡♥♡ canim su havsda kisa kollumu giyosun amaann dikkat yatakta üst acmada uzerime yoktur :))) yorgani tepelerim esim çeker ben teperimm :) sonra sabaha kadasr

DelyDoly canim senin neyin va hava degisimi mi carpti yoksa duygusallik haller mi var bu ara. Yanina gelen giden surekli skintisini yansitiyormu ondanmi uzgunluk istahsizlik canim demistin ya bi arksdasindan bahsetmistin durumuna uzuldugunde bahsettin eger öyle birsey se sakin fazla dinleme sana sikinti olur ben cok dinledim 5 yil ayni onun gibi oluyordum cok sukur tasindimda o halde olmadimm.

Kizlaaaar bn cooooooook kotuyummmmmmm bogazlarim balooon su bile icemiyorummmm. Oksuruyorum sanki icerde biseyler parcalaniyo oyleeeeee aciii. Kesin cigeri usuttum oksurmemk icn herseyi uapiom cok fenaaa :'( yatakdan kalkacak halim yoook doktra giderm bugunnn

cok gecmis olsun canimmm ilaclarini duzenli al cabuk gecsin ben ossam sana çorbalaa yapağdim

Niye boyle oldum bilmiyrmmmm cook fenayim nefes alirken sirtim gogus kafesm agrioooo noldu bi anda blmiom yurucek halim yooook

Canim cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hemen dr git canim bronşit çevirmesin senin o agrilar ben de çok oldu astim bronşit olmustum canim.ihmal etme

Canim anca geldim hemen menumuu yaziyim
Bugun almam gereken 1300 kalori
Sabah 10:00 ezo gelin çorbası 2.5 kase ictim
15:00 balli sirkeli su
17:00 bir porsiyon kabak yemeği elma
18:30 da 100 gr biber dolma
Meyve : sindi yedim iki kucuk elma bi mandalina yarim nar
Alınan kalori 872
3lt su tamamlanacak 40 dk yürüyüş yapildi

SekerPancarii canim yarinda bugunku gibi beslenme seklim.olur canim üç gun hayvansal gida urunleri yiyemiyorum hacamat yaptirdim ancak cumartesi yiyecegimm.
@ParteMoralll nasil.oldun acaba sen anca acilde bi igne yaptirsan yarina gozunu açan bacimm yaa

Eee diğerlerine noldu hayirdir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…