- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.421
İyilesince paylastigim 10 dklik fitnees videosu varya onu yapcaz beraber tamam miBen burdayiimmmhasta hasta beni yirmaaaaa
Ayyyyyyyyy olabiliiiiir ama pufff zor gelio hahahahİyilesince paylastigim 10 dklik fitnees videosu varya onu yapcaz beraber tamam mihafta da 4 gun
Tamammmm cnaimmm bende kitabima devam edeyim optmmmmmCanimsinnnuyu dinlen ben isleri yapana kadar bi saate gelirim
bende yapayım beraber yapalımİyilesince paylastigim 10 dklik fitnees videosu varya onu yapcaz beraber tamam mihafta da 4 gun
Olur kuzum harika olurbende yapayım beraber yapalım
Olur kuzum harika olur
Hahahaha ovdun gene kendini :) tebrikler kuzularYuzdemiz harrikkkaaaasarraf DelyDoly BitmeyenUmidim ve bana tisikkür ediyorumm sabit kizlarr haftaya bomba gibi bekliyorum sizi de harikayizzz biz harikaaa
Tatlım merhabayüzdeniz sanki yanlış gibi geldi bana ama yinede bir bakarsın diyecektim. Öyle hızlıca baktım öyle geldi de haber vermek istedim...
Teşekkürlerrrr kizlar evet yanlis hesaplamisim duzelttimKızlar ortalamanız yanlış olabilir mi
Sagol balim ben duzenledim kiz nasil oyle bi sonuc buldum ben***14.TAKIM 488. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)sabit
Sarraf ( 79.5/78.2 /1.3 /%1.63)
DelyDoly(96,7 /95,5 /1.2 / %1.24)7. Takima transfer olmak istiyor( brokenangel26 adli uye nick degistirdi)
selcanmehmetcan(79.2/78.6/0.6/% 0.76)
Elaalemi(62.2/ / /%)bildirimde bulunmadi
htc71(70.1/ 0/0 /0%)sabit
Migim(60.7/ / /%)sabit
Şekerpancarı71(54.1 /52.3 /1.8 /%3.33)
14.Takim Ortalamasi:%0.87
Ama yuzdem harika kesin bireyseldeyimHahahaha ovdun gene kendini :) tebrikler kuzular
Hahaha ben nasil 87 buldm ozaman birinin ki 1 eksikti cok onemli amaSagol balim ben duzenledim kiz nasil oyle bi sonuc buldum benyuzdemiz 3 haneli bebegim 0.868
Hahaha ben nasil 87 buldm ozaman birinin ki 1 eksikti cok onemli amayuvarlanmayam var cikcikcik. Ben uc haneyi simdi duzelticektm ama 0.870 olarak.
3 hanelide yani ortalamada yuvarlama yapmiyoruz beybiHahaha ben nasil 87 buldm ozaman birinin ki 1 eksikti cok onemli amayuvarlanmayam var cikcikcik. Ben uc haneyi simdi duzelticektm ama 0.870 olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?