Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ye bariiiiiii bende simdi accik doritos yedim midem bulandi hasta psikolojisi
Cipis mi yidin bogazini yakar niye yidin zati hastasin imm ayyy pişii aşeriyom resmen pazar esim izinli sabah yir aksama da az yirim regl olucam 2 3 güne millet çikilat aşerir ben hamur borek corek manti pişi gozleme

Cipis mi yidin bogazini yakar niye yidin zati hastasin imm ayyy pişii aşeriyom resmen pazar esim izinli sabah yir aksama da az yirim regl olucam 2 3 güne millet çikilat aşerir ben hamur borek corek manti pişi gozleme
Benimde istiyyy aksam anneme cnm manti cekiyo dedim onlari soylemiyorm bile

Ayy çok iyi..bu hafta sonuna kadar temizlik işim biter..ondan sonra sporumu da yapıcam inşallah..annemle yarışa girdik bugün diyetisyene gitti gaz verdim baya

Haydi bakalım sayende annende zayiflicak dur bende anneme diyemm bende pazartesi spor salonunda baslicagim haftada 3 gun yiter diger gunler yogunum cocuklarin okul ney varr

@ParteMoralll iyi oldin dimi amann beybimm dikkat et hemen dus almaya neym kalkma bronsitin tekrarlar bi de aldigin igne serumlar kortizonlu oluy bilgin olsun ben kac acillik oldum yidim igne serum..♡♥♡

@ParteMoralll iyi oldin dimi amann beybimm dikkat et hemen dus almaya neym kalkma bronsitin tekrarlar bi de aldigin igne serumlar kortizonlu oluy bilgin olsun ben kac acillik oldum yidim igne serum..♡♥♡
Igne vermedi bana. Serum yedim sadece sapsari bir serum :) bugun aldim dus valla aliskanlik kendime gelim dedim bisey olmaz ya. Yarina daha iyi olrm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…