- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.461
Cipis mi yidinYe bariiiiiii bende simdi accik doritos yedim midem bulandi hasta psikolojisi
Benimde istiyyy aksam anneme cnm manti cekiyo dedim onlari soylemiyorm bileCipis mi yidinbogazini yakar niye yidin zati hastasin imm ayyy pişii aşeriyom resmen pazar esim izinli sabah yir aksama da az yirim regl olucam 2 3 güne millet çikilat aşerir ben hamur borek corek manti pişi gozleme
Yedin yani mantiBenimde istiyyy aksam anneme cnm manti cekiyo dedim onlari soylemiyorm bile
Bu saattemiYatiyom gizlaa ben
Yemedimmmmmmmmm aklima girme litfenYedin yani mantisarimsakli bol kiymali salca soslu canim çekiyyyy ayem pis bogaz
He kiz yatiyoz biz 10 bucuk en gec 11Bu saattemi
BIzde film izliciz ben battaniye mod cay iciorm
Uff sus sus gece geceYemedimmmmmmmmm aklima girme litfen
Nastimint yu
Ayyy tavuuukkkk gitigitgit gidaaaaahHe kiz yatiyoz biz 10 bucuk en gec 11bu hafta 6 da gitti ise esim dayanamiy bende zaten kizima erken kalkiyom ya yatiom
Uff sus sus gece gecegece yemek daha keyifli oluyo yaa
Makaron yapicam kizimin dogum günü için bademli degil de unlu yani çakma makaron ama daha once hic yapmadim bu hafta bi deneme yapicam ee mecbur yicem deYemedimmmmmmmmm aklima girme litfen
Nastimint yu
Ben yirdim vallaAyyy tavuuukkkk gitigitgit gidaaaaah
dime olsaydi yirdik fit kiz
Hahahahahhahahahahaha kizzzzz beni bastan cikarion benim hic alakam olmaz bilirsinBen yirdim vallasonra yogurttan daha cabuk uykum gelerdi
Hadi galh yat sendeHahahahahhahahahahaha kizzzzz beni bastan cikarion benim hic alakam olmaz bilirsin
yoook ne uykusu film izliyoozzHadi galh yat sende
Ayy çok iyi..bu hafta sonuna kadar temizlik işim biter..ondan sonra sporumu da yapıcam inşallah..annemle yarışa girdik bugün diyetisyene gitti gaz verdim bayaYuzdemiz harrikkkaaaasarraf @DelyDoly BitmeyenUmidim ve bana tisikkür ediyorumm sabit kizlarr haftaya bomba gibi bekliyorum sizi de harikayizzz biz harikaaa
Ayy çok iyi..bu hafta sonuna kadar temizlik işim biter..ondan sonra sporumu da yapıcam inşallah..annemle yarışa girdik bugün diyetisyene gitti gaz verdim baya
Igne vermedi bana. Serum yedim sadece sapsari bir serum :) bugun aldim dus valla aliskanlik kendime gelim dedim bisey olmaz ya. Yarina daha iyi olrm ins@ParteMoralll iyi oldin dimi amann beybimm dikkat et hemen dus almaya neym kalkma bronsitin tekrarlar bi de aldigin igne serumlar kortizonlu oluy bilgin olsun ben kac acillik oldum yidim igne serum..♡♥♡
Gunaydin ballislarr
Yarasinnnnn :)Gunaydinnn acikktimm gidip kahvalti haziliyamm ohh bugun ilkkez bu saate uyudumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?