Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum.beybiler bugün ku kalori 1300
Saba elma sirkeli su ictim 8:30 da
Öğle bulgurlu biber dolma yesillik maydonoz ve roka domates cay daha sonra soda
16:00 küçük boy elma üç tane

Aksam 19:30 da mecburluktan
Kirmiizi mercimek ve dugurcugu karisik corba yaptim bi kase ondan ictim ,biber dolma bitti sukur, salata, bi yudum gazoz, daha sonra coco star yidim 28g 130kalori ve soda

2-5.3lt su tamalanacak 60 dk normal yürüyüş yaptim

Toplam kalori:890

Kizlar canimm acayip.kotu seyler cekiyy cikalatt gibi hastalandimya dun hele bi zor tuttum kendimi allahtan hacamatliydimda yasakti cikilatlarrr immmm cokk kötüyüm yaa:)) ama gun kurusu yiyebilirim

Kizz niye isim vermiyon unutaninn :))) binn binnn degelmi kiz 6 rakam ensondaydi 5 ustunden buyuk olunca 5 düşmüyor mu bende yuvarladim yuzdeyi 0.75 yazdim di yine yanlis hesapmii yaa
Unuttum yahu adini niye soylemim ben bastan hesplamistim birinin yanlisti kimin hatrlamiorm dedim yani senmisn bilmiyorm dedim

SekerPancarii canimm tebrik ederimm 2. Olmussun bireysel de takim olarak hepinizi tebrik ederim 4 olmussunuz hayirli aksamlariniz olsun. @ParteMoralll nasilsin toparlandin mi bir nebzee
Dun oksururmen icimdeki organlar yaniodu sanki bugun oyle degil cok sukur ama yine yatiorm halsizim oksuruorm bogazmda duzeldi biraz bi kac gunr toparlarm insallah sagolasin cnmm

Dun oksururmen icimdeki organlar yaniodu sanki bugun oyle degil cok sukur ama yine yatiorm halsizim oksuruorm bogazmda duzeldi biraz bi kac gunr toparlarm insallah sagolasin cnmm
Canimm evde viks varsa gece yatmadan once ayak tabanlarina sürüp corap giy acayip ferahlatiyor bana komik gelmisti ama deneyince iyi oldu bir dene istersen

Canimm evde viks varsa gece yatmadan once ayak tabanlarina sürüp corap giy acayip ferahlatiyor bana komik gelmisti ama deneyince iyi oldu bir dene istersen
Serum cok iyi geldi ya onceki gece nefessz kaldim.kac kere uyandim bide annem varya kizimla ilgilendi sabah uyudum dinlendm cok iyi geldi. Viks evet dogruda bogazlarim iyi suan ilaclarda iyi geldi. Komik gelio ama dogru sarimsak surersende buruna iyi geliyodu nefes icin sanirim , coraplari limon susuyla islatip giydirincede ates dusuruomus.

Kizz vallah bazen oylee oluyor komik geliyor ama dneeyince oluyor anlamiyorum.İnşallah cabucak toparlarsin güzelim kendini annende var cabuk toparlanin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…