- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.441
Olsun kiz 600gr da iyi sonucta reglisinOda bendim eksik olann ifffff
Biliyorum kiz grup icinde birinindi unuttm.simdi yuvarllamamis cok onemli dedim3 hanelide yani ortalamada yuvarlama yapmiyoruz beybi
Oooooooo balim balim kiskandmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaa haftaya kesn bende veririmmmmKizlar 4. Olmuşuz gayet iyi insallah haftaya ilk üçte oluruzbende bireyselde 2. Olmusum tam taamm övmeyin
Biliyorum kiz grup icinde birinindi unuttm.simdi yuvarllamamis cok onemli dedim
Unuttum yahu adini niye soylemim ben bastan hesplamistim birinin yanlisti kimin hatrlamiorm dedim yani senmisn bilmiyorm dedimKizz niye isim vermiyon unutaninn :))) binn binnn degelmi kiz 6 rakam ensondaydi 5 ustunden buyuk olunca 5 düşmüyor mu bende yuvarladim yuzdeyi 0.75 yazdim di yine yanlis hesapmii yaa
Dun oksururmen icimdeki organlar yaniodu sanki bugun oyle degil cok sukur ama yine yatiorm halsizim oksuruorm bogazmda duzeldi biraz bi kac gunr toparlarm insallah sagolasin cnmmSekerPancarii canimm tebrik ederimm 2. Olmussun bireysel de takim olarak hepinizi tebrik ederim 4 olmussunuz hayirli aksamlariniz olsun. @ParteMoralll nasilsin toparlandin mi bir nebzee
Canimm evde viks varsa gece yatmadan once ayak tabanlarina sürüp corap giy acayip ferahlatiyor bana komik gelmisti ama deneyince iyi oldu bir dene istersenDun oksururmen icimdeki organlar yaniodu sanki bugun oyle degil cok sukur ama yine yatiorm halsizim oksuruorm bogazmda duzeldi biraz bi kac gunr toparlarm insallah sagolasin cnmm
Serum cok iyi geldi ya onceki gece nefessz kaldim.kac kere uyandim bide annem varya kizimla ilgilendi sabah uyudum dinlendm cok iyi geldi. Viks evet dogruda bogazlarim iyi suan ilaclarda iyi geldi. Komik gelio ama dogru sarimsak surersende buruna iyi geliyodu nefes icin sanirim , coraplari limon susuyla islatip giydirincede ates dusuruomus.Canimm evde viks varsa gece yatmadan once ayak tabanlarina sürüp corap giy acayip ferahlatiyor bana komik gelmisti ama deneyince iyi oldu bir dene istersen
Kizz vallah bazen oylee oluyor komik geliyor ama dneeyince oluyor anlamiyorum.İnşallah cabucak toparlarsin güzelim kendini annende var cabuk toparlanin insallahSerum cok iyi geldi ya onceki gece nefessz kaldim.kac kere uyandim bide annem varya kizimla ilgilendi sabah uyudum dinlendm cok iyi geldi. Viks evet dogruda bogazlarim iyi suan ilaclarda iyi geldi. Komik gelio ama dogru sarimsak surersende buruna iyi geliyodu nefes icin sanirim , coraplari limon susuyla islatip giydirincede ates dusuruomus.
Yarin annem gidiyo kizimla kabuslu gunler basliyoKizz vallah bazen oylee oluyor komik geliyor ama dneeyince oluyor anlamiyorum.İnşallah cabucak toparlarsin güzelim kendini annende var cabuk toparlanin insallah
Hadi bakalim yarisalim bu hafta o zamanKiz fiitt nerdesnSekerPancarii zaten sana gicik oldum birsuru eksiii bu hafta seni gecicem biliyin istersemmmmmmmmmm ne oliiiii
abarttim
Saol canimmmssSekerPancarii canimm tebrik ederimm 2. Olmussun bireysel de takim olarak hepinizi tebrik ederim 4 olmussunuz hayirli aksamlariniz olsun. @ParteMoralll nasilsin toparlandin mi bir nebzee
Hasta hasta beni sinirlendiriyosun baaaaaahhhhHadi bakalim yarisalim bu hafta o zamancanim cok pisi cekiyo pazar günü yicem hakittim yeğim
Ye bariiiiiii bende simdi accik doritos yedim midem bulandi hasta psikolojisiHadi bakalim yarisalim bu hafta o zamancanim cok pisi cekiyo pazar günü yicem hakittim yeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?