- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.061
Ayy is yerine yulaf alsan bide süt götursen koyacak yerin var mi kii yerdin ikindi vaktiAcikiyom yaaa12 de öğle yemeği işten 6 da çıkıyom o kadar saat Ac aç yazık bana meyve yedigimde oluyo ama ekmek arası peynir yapıp yiyorum o daha tok tutuyo
gece saat iki bucuk polis cagirmasin komsularHadi biz spora gidelim en iyisi
Ayy is yerine yulaf alsan bide süt götursen koyacak yerin var mi kii yerdin ikindi vakti
SakkiinnnAma yimek istiyorum
Ay sen yeni doğum yaptiydin tm unuttum sen şimdilik yapma bence biraz beklegece saat iki bucuk polis cagirmasin komsular
hem ben bebekle oturdugum yerde sinir krizleri gecirerek kalori yakiyorum suan. bi taraftan buraya yetisiyorum, saatlerdir e eeee eeee ee demekten agzim kurudu.
ama yarin leslie ile baslamak istiyorum. biraz isinayim spora fitness blender takilamayi dusunuyorum.
bi kac yil once jillian yapiyordum. o da iyi asinda
Yogurtun içine bide pul biberle limon suyu mis gibi kürGece yatmadan yoğurt yicem yıllardır yoğurt yerim ama şimdi galeteyi biraktim
bebisim kahvalti edemedim maaleeseff sadece cubuk yiyebildim oglen agir yiyecehim icon bir paketi tam bitirmedim 3 4 tane biraktim icindeKahvaltiyi neden atladim canim kraker olmamis kahvaltida bide oglen ekmek olmasaydi keske pure var yaaksamin guzel afiyet olsun canim
Kız allah cezani vermiye baklava yeme bari
leslie'den biseycik olmaz insallah. 1-2 miller le baslarim yarin.Ay sen yeni doğum yaptiydin tm unuttum sen şimdilik yapma bence biraz bekle
12kaç dk yaptın Allasen ben daha yeni islerimi bitirdim yapcam
Siz yapmiyo msnz yemekleriEvdeki yemekler bana göre değilse bi tane meyve yerim vitaminsiz kalmiyim
Bende gidiyorum valla zaten sizinle konuşurken gül gül Karnım ağrıdı burda12ayy kız çok zordu yaa ondan sonra başka hareketler yaptım onu yapamadım valla
Neee piskevit mi yiyecenAlacak iste
Soz az yiyecegim bir catalcikkk
Piskevit yiyecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?