Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen piskevite mi takildin, arkadasimiz baklava yiyecek. ya ben cok duygulandim kaldiramiyorum bu duygu yogunlugunu. menuleri gorunce kendime bi acidim, bi uzuldum, sarilasim geldi kendime o kadar yani.
ruyamda gorurum ben bu menuleri bugun
Uzulme canimm ne guzel fobusun olmayacak bende sana cok imrendim fit fit benim fibi lop lop degilll
Pul biber ve yarim limon da sikarsaniz iyi olur karin yaglarini yakıyormuş

Yaaa bende yatarkene yiyeyim o zaman limonlu yogurt kulaga pek bi kotu gelsede deneyecegim

bebisim kahvalti edemedim maaleeseff sadece cubuk yiyebildim oglen agir yiyecehim icon bir paketi tam bitirmedim 3 4 tane biraktim icinde ekmeksiz doymiyim

Ne sirinsin sen mersaneli kaptannn
Ayy 3 4 biraktim icinde diyoo kiizz sen ne yidin cayin yaninda onu soylee bakalimm

Ayy oyle deme bugun sabret yarin sende guzel diyetine uygun yemekler yaparsin
hayir isin iyi yani bu yemekleri ben kirk yil ugrassam yapamam zaten. suan gozum dondu yiyecek bisey olmadigi icin durdurabiliyorum kendimi. aslinda bugun sut bitti ac kaldi bizim minik. az once tarcinli sut ictim gece gece

hayir isin iyi yani bu yemekleri ben kirk yil ugrassam yapamam zaten. suan gozum dondu yiyecek bisey olmadigi icin durdurabiliyorum kendimi. aslinda bugun sut bitti ac kaldi bizim minik. az once tarcinli sut ictim gece gece
Kuzu sen yemek yapmayı mi bilmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…