- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.101
Yogurtun içine bide pul biberle limon suyu mis gibi kür
Ayy vazcaydım tabe istemem yağ mağ töbe töbe düşman başınaaVazgectin dimiii.
Vazgectin dimiii.
Uzulme canimm ne guzel fobusun olmayacak bende sana cok imrendim fit fit benim fibi lop lop degilllsen piskevite mi takildin, arkadasimiz baklava yiyecek.ya ben cok duygulandim kaldiramiyorum bu duygu yogunlugunu. menuleri gorunce kendime bi acidim, bi uzuldum, sarilasim geldi kendime o kadar yani.
ruyamda gorurum ben bu menuleri bugun
Pul biber ve yarim limon da sikarsaniz iyi olur karin yaglarini yakıyormuş
Ayy 3 4 biraktim icinde diyoo kiizzbebisim kahvalti edemedim maaleeseff sadece cubuk yiyebildim oglen agir yiyecehim icon bir paketi tam bitirmedim 3 4 tane biraktim icindeekmeksiz doymiyim
Ne sirinsin sen mersaneli kaptannn
hayir isin iyi yani bu yemekleri ben kirk yil ugrassam yapamam zaten. suan gozum dondu yiyecek bisey olmadigi icin durdurabiliyorum kendimi. aslinda bugun sut bitti ac kaldi bizim minik. az once tarcinli sut ictim gece geceAyy oyle demebugun sabret yarin sende guzel diyetine uygun yemekler yaparsin
Kuzu sen yemek yapmayı mi bilmiyosunhayir isin iyi yani bu yemekleri ben kirk yil ugrassam yapamam zaten. suan gozum dondu yiyecek bisey olmadigi icin durdurabiliyorum kendimi. aslinda bugun sut bitti ac kaldi bizim minik. az once tarcinli sut ictim gece gece
15 e kadar dayansaydin ya kiz12ayy kız çok zordu yaa ondan sonra başka hareketler yaptım onu yapamadım valla
KatiliyorumKg vermek için acele edilmez uzun zaman da olur
Tatlisim takımı Baltalamak için konuştuğunu düşünmeye başlıcam artık
Ayy 3 4 biraktim icinde diyoo kiizzsen ne yidin cayin yaninda onu soylee bakalimm
Manoly arladasim nicin bizimle sohnet etmiyorsunuz yalniz yaziyorsunuz ben anlayamiyorum yazilanlari vall
yok canim ben deniz TembelimKuzu sen yemek yapmayı mi bilmiyosun
Ahahah ve cok açık sozlusunuz bayanyok canim ben deniz Tembelim
Evet aslinda hep hamur isi bizi aciktiran:/Unluşeyleri çok yiyorum bırakınca acıkmada gitti
İyi aksamlar❤İyi akşamlar sonra yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?