- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.421
Aynen kiizzzzGit git gidaaaaken sevdigim senide ondan seviyim zaar
Ay ven uyuyamam 11de yaaAynen kiizzzzbi tek ben esim nöbetteyken uyyamiyorum tek basima o zaman 2 ye kadar falan oturuyom yoksa 11 bucuk bizim yatma saatimiz kizim da bak 8 de uyudu yavrucak yine uyumadi oglen
Ben gece uykusunu cok severim yaa en gec 12 de yatarim sabah erken kalkmayi severim 8 bucuk 9 idealimAy ven uyuyamam 11de yaa4 saatlik uykuyla durym gene uyumam
y biri vardi ya surekli goz kirpiyodu grupta biraz daha dursaydi dayagi yicekti
Ben gece uykusunu cok severim yaa en gec 12 de yatarim sabah erken kalkmayi severim 8 bucuk 9 idealimhee kiz dediydin artik kirpmiyodu
Tamam yarın sabah tartilip yazarım burayaCok guzel menunuz afiyet olsun yarin tarti günümüz liste olacak adaylar listesi tartilip oraya yazicaksiniz yeni gelenlerle birlikte
Mesajı yazıyorum sonra okumadan entere basıyorum neler çıkıyor enter oldu enteresan
Yedim vallaSuan yiyosun zannimca
Oyle bi gunde yemedim diyeni ayakta alkislardim zatenYedim valla
Ayy bunu mu yidin yaniiKüçük bi dilimcik pasta yanında da portakal suyu
TM vurmayın acıyın bana
Oyle bi gunde yemedim diyeni ayakta alkislardim zatenossun ama bugun persembe olmasi kötü oldu
Ayy nice mutlu yıllara birlikte canimmYa valla pek mutluyduk ama sevdicekime de yedirdim benimkinden tek yemedim
Ay ben tartılmasam mi napsam yarin kesin artıdayim
Teşekkür ediyoruuuzzzAyy nice mutlu yıllara birlikte canimmtartil kiz olsun bi haftada arti diger hafta telafi edersin
ben defalarca okur kontrol ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?