- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.401
Ayy evet diyetten bahsedelim kizlar yok tatli matliiiKızlar o kadar tatlı yorumu var ki tatlıdan nefret ederim çok şükür ama canım aşırı derecede irmik helvası çekti. arasında dondurma ayyyy ayyyyyyy deli olcam şu an intten resimlerine bakıyorum
Gosacah halı mi galdi anayın diyeydin sendebakardi heralde annem me diyo diye
Abur cubur yok soz muuKizlar kocammm giziyi bana saatlerdir tel elinde tik tik tikkactim ben cay koyim ustuneeee k
ben bile baka kaldim anasi gibi enerji cocuk napsin
EvetAyy evet diyetten bahsedelim kizlar yok tatli matliii
Bendeeeeeeben kacar
Ahh ahh mecburuz napalım tatlı da helva da neymiş hıhhAyy evet diyetten bahsedelim kizlar yok tatli matliii
Ayeme yesil goz ayeme guzel mom.Kizlar ben teli birakiyorum elimden gayrı hadi bysssayem bitiful fit görll ayem go tu du salon
En gec 11 de yatarink biliyoringgBendeeeeeehadi gec saatte gorusuruz uyuma ama tavukkkcugum
Cok guzel menunuz afiyet olsun yarin tarti günümüz liste olacak adaylar listesi tartilip oraya yazicaksiniz yeni gelenlerle birlikteSabah yarım portakal 1 haşlanmış yumurta azcık beyaz peynir şekersiz çay
Öğlen bi tabak karnabahar çok az kereviz
Akşam bir tabak yayla yoğurt çorbası biraz kereviz
Ceviz de ara da yedim
Benim triodim asgari düşük düzeyde çalışıyor zor kg veriyorum sabredip pazartesi tartilcam
O kadarcik olur goz hakkiAnnem galeteyi yiyorum imrendim yedim ucundan azcik
Ayem biz deli momAyeme yesil goz ayeme guzel mom.
Ayeme And summer fittttt
Git git gidaaaakEn gec 11 de yatarink biliyoringg
Ayyy ahahahahhayeme cok bitifil napim
Gayet guzel :) afiyet olsunSabah yarım portakal 1 haşlanmış yumurta azcık beyaz peynir şekersiz çay
Öğlen bi tabak karnabahar çok az kereviz
Akşam bir tabak yayla yoğurt çorbası biraz kereviz
Ceviz de ara da yedim
Benim triodim asgari düşük düzeyde çalışıyor zor kg veriyorum sabredip pazartesi tartilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?