- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.381
Zayıflamak icin herseyi bahane edebilirik serbestTmmm sen zayif kizsin sakaydi sana panpalik jesti
yapma tabi bilmedigin seyleri.
Guzel beslen bekle kismetinsallah kalbinden gecen olur
Evetbenim kizimdan da bu beklenir.
Diyosunnnnnntimim yaza tatil matil yine zayiflamak lazim. Ilk hedefim kuzenin nisani sonra yil donumumuz sonra kizimin dogum gunu sonra tatil alll bana bir suru sey cikti
ne baklavami fistiklimiymis
Ayyhh anca bitirdim gecmisisimdi kizimi yatmaya getirdim masal anlatiyorum sonra dizi keyifi yapicuhhhh gocaminan
Minak minnak yicikkkPerşembe perşembe nerden getiriyorsunuz aklımıza.al sana işte havuç dilimi baklava da benim favorim hepinizin canı çeksin de gidin aburcubur yiyin yarın artı çıkın
Bu nasıl motivasyon anlamadımAyyyyyyy olsadaaa yeseeeeeeeeeeek arasinda dondurma immh kiz agzim sulandimotivasyon arttiriyoruz
Zayıflamak icin herseyi bahane edebilirik serbestheee fistikli ceviz sarma da yir o ama artik yimiyo munter dimi
Zaten bogazimiz bi açılınca doymak bilmiyoooEvetttt ben agustosmuydu 66 dusmustum sonra aldim yaallah beni kahretmesin :d butun yazin yemek icmek gezmek tatil vsvsvsvsvsvs doymadimmm doyuramadilar beni
Hayirrrr sakiiinnOff offf dondurmaaaa ayy dolapta var yesem mi mijicikkk
Onu hic sevmem yaaaaaZayıflamak icin herseyi bahane edebilirik serbestheee fistikli ceviz sarma da yir o ama artik yimiyo munter dimi
Yi yii
napiyim kovacimm hep bunlar baslatti benim.alakam yok ben baklvaya yulaf sarip yerimBu nasıl motivasyon anlamadım
Ayy ilk hamilelikte o kadar bozuldu ki vucudum cok zor toparladim geri ayni seyleri yasamak istemiyorumHamisken bile sporu dusunuyor hatuna bak ya
Ohh supersinninşallah canım valla berbat ağrısı şimdi leslie 3 mil yaptım
Teveccüğünüz leydimOhh supersinn
Ayy ne guzel az almissin benInsallah
Bende yarindan sinra bir sure bakmasam iyi olcak
valla ben 9.5 kilo aldigim icin no panikama 58 fln olunca hamile kalsam iyi daha cok var
Kiz sen beni kendine sardircan galiba
hayirrr olmazzzz.
Yasak.
Ihlamurda iki fincan falan rahatsizlandiginda vs. Drlra bizzat sorup arastirdim
Ayy ilk hamilelikte o kadar bozuldu ki vucudum cok zor toparladim geri ayni seyleri yasamak istemiyorumsakin hamileyken abartarak yeme nasip olursa hep saglikli beslen vucudun bozulmasin
Kızlar o kadar tatlı yorumu var ki tatlıdan nefret ederim çok şükür ama canım aşırı derecede irmik helvası çekti. arasında dondurma ayyyy ayyyyyyy deli olcam şu an intten resimlerine bakıyorum
Daha bitmiyooi bitmiyooi gecmis msjlarrrcok yavassin corc
amaan gerildim suandur simdi hatirlatma
Gosacah halı mi galdi anayın diyeydin sendeSekerPancarii gel benimkine de oku kosuyo koosss kosss diyo bunuda yeni ogrendi kosss pepe kosssss bagriyo hic uyucak goz yok daha var
Sakinn yemeeSon bir taneyi gomletecektim bu aksam
Düsün onu yiceksin okadar pisman olcaksin ki degmezzzzKızlar o kadar tatlı yorumu var ki tatlıdan nefret ederim çok şükür ama canım aşırı derecede irmik helvası çekti. arasında dondurma ayyyy ayyyyyyy deli olcam şu an intten resimlerine bakıyorum
Ayy ne guzel az almissin ben24 kilo aldim ama 12 si dogumdan cikinca gitti ne odem varmis bacim bende ahahahajah
Daha bitmiyooi bitmiyooi gecmis msjlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?