Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayıflamak icin herseyi bahane edebilirik serbest heee fistikliceviz sarma da yir oama artik yimiyo munter dimi

Evetttt ben agustosmuydu 66 dusmustum sonra aldim ya allah beni kahretmesin :d butun yazin yemek icmek gezmek tatil vsvsvsvsvsvs doymadimmm doyuramadilar beni
Zaten bogazimiz bi açılınca doymak bilmiyooo artik sıkı duzen tekrar

Hamisken bile sporu dusunuyor hatuna bak ya
Ayy ilk hamilelikte o kadar bozuldu ki vucudum cok zor toparladim geri ayni seyleri yasamak istemiyorum sakin hamileyken abartarak yeme nasip olursa hep saglikli beslen vucudun bozulmasin

Kızlar o kadar tatlı yorumu var ki tatlıdan nefret ederim çok şükür ama canım aşırı derecede irmik helvası çekti. arasında dondurma ayyyy ayyyyyyy deli olcam şu an intten resimlerine bakıyorum

Ayy ne guzel az almissin ben24 kilo aldim ama 12 si dogumdan cikinca gitti ne odem varmis bacim bende ahahahajah

Ayy ilk hamilelikte o kadar bozuldu ki vucudum cok zor toparladim geri ayni seyleri yasamak istemiyorum sakin hamileyken abartarak yeme nasip olursa hep saglikli beslen vucudun bozulmasin

kiz benim vucut bozulacagi kadar bozulmus 75 kg yum ben

Kızlar o kadar tatlı yorumu var ki tatlıdan nefret ederim çok şükür ama canım aşırı derecede irmik helvası çekti. arasında dondurma ayyyy ayyyyyyy deli olcam şu an intten resimlerine bakıyorum

Düsün onu yiceksin okadar pisman olcaksin ki degmezzzz
Ayy ne guzel az almissin ben24 kilo aldim ama 12 si dogumdan cikinca gitti ne odem varmis bacim bende ahahahajah
masallaaaaaaaah insallah ikincide de az alirim
Daha bitmiyooi bitmiyooi gecmis msjlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…